Kisalföld logö

2018. 07. 16. hétfő - Valter 17°C | 28°C Még több cikk.

Autóbaleset törölte az esküvőjük emlékeit, férje újra elveszi amnéziás feleségét

Egy fiatal pár tavaly kötötte össze az életét, a nő azonban három héttel később borzalmas balesetet szenvedett és minden emléke törlődött a nagy napról.
Az amerikai fiatalok Justice és Jeremy Stamper már az iskolában szerelmesek voltak egymásba, és az érettségi után két évvel meg is kötötték a házasságot.

A mennyegző után három héttel azonban Justice súlyos autóbalesetet szenvedett, majdnem életét vesztette - írja a Daily Mail.

A nő végül könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet, ám emlékeit teljesen elveszítette élete egyik legfontosabb napjáról.

Jeremy látta, hogy valami bántja a feleségét, a nő azonban csak hetekkel az ütközés után árulta el, hogy egyetlen emlékképe sincs a nagy napról.


"Az orvos megnyugtatott, hogy az emlékképek visszatérnek majd. Azt javasolta, nézzünk képeket és videókat az esküvőről, ez majd meggyorsítja a folamatot. Ám sajnos nem így lett" - mesélte Jeremy.

A férj végül úgy döntött, ahelyett hogy a régi emlékeket próbálja meg visszahozni, újakkal ajándékozza meg a feleségét.

"A ceremóniát ugyanazon a napon tartjuk majd, mint az első esküvőnket. Minden ugyanolyan lesz: a díszítés, az ételek, még a vendéglista is. Egyetlen dolog változik csupán: Jennifer ruhája" - tette hozzá.

A mennyegző dátumát augusztus 20-ra tűzték ki és adományokat gyűjtenek, hogy megtarthassák a nagy ünnepet. Terveik szerint mindenkit meghívnak majd, aki hozzájárul ahhoz, hogy az újabb nagy nap új emlékeket adhasson Justice-nak.hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Házi kedvenceinket is hőguta fenyegeti

Fontos, hogy a napjában többször is friss vízzel töltsük fel a vizes tálat. Tovább olvasom