Kisalföld logö

2016. 10. 24. hétfő - Salamon 9°C | 18°C

Árral szemben úszott Ophélie holtteste?

Egyre valószínűbb, hogy bűncselekmény áldozata lett a francia diáklány - adta hírül a Bors. Az ugyanis egyértelmű, hogy a Lánchídtól a Duna nem sodorhatta a holttestét a csepeli szabadkikötő zárt öblébe, mert azt a folyásiránytól egy mesterséges félsziget választja el.
A félszigetet az épülő csepeli szennyvíztisztító munkálatai miatt építették. Majdnem a folyó közepéig ér, tehát bármi sodródik a Dunában, csak úgy juthat tovább, ha kikerüli. A lány teste mégis egy zárt öbölből került elő, ami csak úgy lett volna lehetséges, ha az árral szemben úszott volna egy ideig - olvasható a lapban.

Ophélie és francia barátja, Greg 7 éve szeretik egymást, már az esküvőt tervezgették. Fotó: Blikk.
Ophélie és francia barátja, Greg 7 éve szeretik egymást, már az esküvőt tervezgették. Fotó: Blikk.
Olvasóink írták

29 hozzászólás
12
 • 29. viperetta335 2009. február 20. 09:04
  „-moderálva-”
 • 28. Goldmund 2009. február 19. 20:46
  „No, ezt is megértem, hogy kimoderálták fél mondatomat.
  :-))))))))))))))))))))

  Szóval Kiskunlacházán azt rebesgetik, hogy a lány gyilkosai azok közül valók, akik Veszprémben Cozmát is meggyilkolták.

  Azt is rebesgetik, hogy magas szintű rendőrségi kapcsolataik miatt garázdálkodhatnak szabadon.”
 • 27. 5454 2009. február 19. 20:18
  „25.a neved nem írom le mert nem tudom mit/kit/takar,de már a második oldal ahol eltévedtél!!! HA PROVOLÁLNI AKARSZ AKKOR ne szaporitsd a szót kerüld a..........................! BETEG VAGY! Az influenza szövődménye?”
 • 26. Goldmund 2009. február 19. 19:41
  „A kiskunlacházi ügyről: a lány barátnőivel szórakozott, akik korábban mentek haza. Hívták, hogy menjen velük együtt, de ő mindenképpen maradni akart. Állítólag aznap este szakított a barátjával is és ki akarta tombolni magát.
  Egyébként lehet, hogy rács mögött van a gyilkosa (gyilkosai közül az egyik), -moderálva-”
 • 25. Gringo 2009. február 19. 19:33
  „Biztos ezért is a Gyurcsány a hibás.”
 • 24. ASHER 2009. február 19. 18:46
  „21/SATAN;
  igy igaz!!ha nem vagy szuletett Francia akkor is te fizetsz ha te vagy az aldozat!!!!!!
  beeeehhhhhh!mais ici ce comme ça et surtout pas d´autrement Cher Ami!!!!!”
 • 23. viperetta335 2009. február 19. 18:44
  „Azért,mert egy diáknak az albérletében kupi van meg romlott kaja,nem jelenti azt,hogy halni készülne...Aki járt egyetemre,tudja.
  Itt néhány hozzászóló kapásból "tudja",hogy nem történt bűncselekmény,valójában ugyanakkora az esély,hogy történhetett is.Lehet,hogy fognak ki vizihullákat,de ez a lány valójában nem ment fel a hídra,csak elindult oda,és egyáltalán nem alkoholista fazon.
  Hogy miért ment egyedül haza,ez rejtély,ahogy a kiskunlacházi kislány hazaútja is.
  A mai fiatalok végtelenül önzőek,nem hagyják ott a buli,hogy hazakísérjenek valakit.Várjuk meg a dolog végét,ha lesz neki.Mindenesetre nem kellene ezt a lányt komplett alkesznek meg ribancnak beállítani,beállni ezzel a bégető birkák sorába...
  Ha pedig "beleesett" a Dunába,mert hülyéskedtek,bár én ezt nagyon nehezen tudom elképzelni,akkor is gyilkos az,aki nem hívott neki segítséget.Ha volt ilyen.”
 • 22. Lear 2009. február 19. 18:20
  „A mi nagy Magyar "Biztonsági öveket ellenőrző - lásd a mai Kisalföld c. napilapban" - rendőrségünk, megint szégyenbe hozza az egész lakosságot. Külföldön, az ilyen ügyek/eljárások miatt nincs hitelünk. Sajnálom a családot, de sok erőt kívánok nekik, hogy legalább a valóságot megismerhessék, bár amennyi borzalom van manapság, nem biztos, hogy akkor a lelkük megnyugszik.
  Szégyelheti magát mindenki, aki az ügy egyszerűbb elrendezése miatt, fiókba akarta mielőbb zárni az egész ügyet. Ekkorát nem lehet tévedni, igen is, szakmai mulasztás, az érintetteknek pedig le kellene mondaniuk!”
 • 21. satan 2009. február 19. 18:11
  „fortuna54...10. hozzászólás.... NEM kedves balek, ha TE kimész a franciákhoz "reklamálni", vagy adj isten melletted valami arab-nigger-vagy félbuzi fehér-francia elüti a párod, ÚGY BEVÁG az ORÁL-ZSARU egy-két napra a sittre, ha reklamálsz, hogy csaaak naaa.... Próbáld ki ! NEM HOGY MÉG "REKLAMÁCIÓ" ??????!!!!!!! Lehetsz Te szülő. vagy bárki, leszarnak magasról.”
 • 20. ASHER 2009. február 19. 18:07
  „Alors ça!!!!On est loupe une Excellent nageuse??
  De tout façon ce vraiment dommage que-elle est mort!!!!
  Mes Sinceres Condolleances pour Sa Famille!”
 • 19. RickCartman 2009. február 19. 15:46
  „bocs, de azért azt ne feledjétek nagy feháborodásotokban, hogy egy kemény f...ú magyar gyerek sem kisérte haza a lányt, ennyi eszük van a nagy "barátoknak?"Ugyanez a lacházi lánynál is--éjszaka közepén egyedük, buli után, sötétben???-, nem akadt volnaegy-két magyar legény, hogy hazakisérje? 25-30 éve még biztonságosabb világ volt, mint ma, és nem is féltünk a saját árnyékunktól, mégis egyetlen buli után eszünkbe sem jutott volna, hogy leány barátaink akár Pesten, akár falun, bárhol egyedül menjenek haza, nem is történt velük soha semmi bulvárkacsának való tragédia, sőt semmi, igaz, még bulvár sem volt(azért nem is volt kár..)”
 • 18. aTibi 2009. február 19. 15:25
  „Sajnálom,a lányt!

  Fene tudja, árral szembe még jó fizikummal is nehéz úszni!

  Azért a Kiskunlacházi kislány gyilkosai is szabadon lófrálnak!

  Mindig ott történnek ezek a furcsa esetek, ahol sok idegen él egy országban!
  Ahol minden a mának élésnek van alá vetve, ez az elv pedig a zavarosban érvényesül!”
 • 17. RickCartman 2009. február 19. 15:14
  „Jaj, dehogy a szülőket hibáztatom! A média újabb gátlástalan akciója ez a nézettségért, a bombasztikus tutti hirekért, rögtön rácsapnak, mint gyöngytyúk az orrváladékra, és nem néznek se istent, se embert.
  Pedig nem történt semmi olyan, ami ne történne tucatjával, beleesett, beleugrott, belefulladt és kész.Sok állitólagos bulvárfirkász most biztosan sajnálkozik, hogy meglett szegény és nem lehet további szines cimlapokat koholni belőle, és viszont:az, hogy meglett, már nem elég szines, izgalmas az olvasónak és kombinálnak.Taxi, fekete ruhás ember, egyenesen ment vagy görbén, a táska,az smsesek...régen a népmesék, ma a városi legendák ilyenek-kavarognak, kanyarognak, újabb elemekkel bővülnek, tekergőznek..aztán majd megint lesz egy újabb, véresebb, szenzációsabb és vége is lesz szegény Ofélia meséjének.”
 • 16. MTT 2009. február 19. 14:49
  „Ezek mind-mind csak teóriák, találgatások. Sajnos, akiknek meg kellene erősíteniük, hogy mi is történt valójában, azok meg beszélnek össze vissza. Eddig védtem a hatóságokat, mikor a lány szülei médiákon keresztül támadták a magyarokat, de sajnos ezzel megint le lettünk járatva...Köszönet érte a pesti zsaruknak, meg a patológusoknak, pedig nekik ez a szakmájuk, elvileg (?) ehhez értenek.”
 • 15. dr73 2009. február 19. 14:41
  „Volt a 7 éve tartó szerelem,meg volt egy itt Budapesten.
  A csajszi az itteni pasijával a hídnál összefuthatott,
  meg annak a haverjával (mert hát miért pont ők találhatták meg a táskáját ugye ) .
  Hülyültek,bolondoztak,lehet fel is másztak a hídra...aztán a csaj pottyant,véletlenül.
  A srácok meg elhúztak, esetleg a partra,majd szemmel elvesztették,megijedtek,
  aztán mint akit keresnek visszamentek.
  Csajszi próbált úszni,
  de hát illuminált állapotban,meg az ijedtségtől nem tudta mi is ilyenkor a Duna sodrása....
  Kimerült,majd elmerült....
  A Duna vize télen hideg,na meg utána befagyott,lassabbá vált a sodrás is.
  Nem kell ehhez szakértőnek lenni.
  Ez az én teóriám,
  mindenkinek van egy.....”
 • 14. Goldmund 2009. február 19. 13:48
  „Ez a 7 éves szerelem a francia barátjával eléggé furcsán hangzik, ui. egy olasz fickóval Pesten orrba-szájba SMS-eztek (a lány mobiljáról derült ki). Meg olyan híreket is hallhattunk, hogy a lány nagyon elhagyta magát, káosz és romlott ételek voltak az albérletében. Ebből arra következtettek, hogy lelkileg maga alatt van. Aki esküvőt tervezget, aligha van maga alatt.
  Ez persze nem kell, hogy összefüggjön az eltűnésével, de még zavarosabbá teszi az ügyet.”
 • 13. PrettyWoman 2009. február 19. 13:43
  „Én már az első perctől sem hittem az öngyilkosság-elméletben (ahogy a múltkor ezt jeleztem is). Túl kerek volt az élete, nem volt motivációja eldobni azt. Azt meg aztán pláne nem fogadom el, hogy annyit ivott volna. Én idősebb vagyok, és elég jól bírom az italt (nem vagyok büszke rá), de ennyi piától simán fejre állnék. Ő meg olyan egyenesen ment, mint a nyíl. Igen, van aki képes erre részegen is, de szerintem csak a komplett alkeszok, akik már akkor nem képesek semmire, ha józanok véletlenül.
  Sok itt a kérdőjel. A szülőket pedig megértem, hogy nem nyugszanak bele a dolgokba. Ha pedig egy csinos fiatal lány szórakozni volt és eltűnt, az nem jelenti azt, hogy kurva volt. Mert már ilyen véleményeket is hallottam. Mikor szórakozzon valaki,ha nem fiatalon? Bár az is igaz, a pesti éjszakák már nagyon veszélyesek. De nem csak a pesti, a veszprémi is, amint láttuk. Sajnos.”
 • 12. B.Kata 2009. február 19. 13:27
  „Egy biztos, szülőként énis küzdenék az igazságért, és kapaszkodnék minden egyes lehetőségben...
  Másrészt, ez sem egy hétköznapi haláleset, egyre furcsábbak a körülmények... talán nem véletlen nem találták a testet a Dunában!

  Ha máshogy nemis, az ilyen és HASONLÓ esetek alapján legalább megismeri hazánkat a világ... hova süllyedhet még ez az ország?”
 • 11. Imcsi 2009. február 19. 13:03
  „A szülők-mivel lányukat már nem tudják feltámasztani-igenis, küzdenek azért, hogy kiderüljön. mi történt a lányukkal, hogyan és miért kellett meghalnia! És román, szerb és horvát szülők is kérdezik, hogy miért történt a Vp-i eset, és mi lesz a következménye!”
 • 10. fortuna54 2009. február 19. 12:53
  „6-os. A szülök csinálják a cirkuszt?Talán jogukvan rá,keresni gyermeküket.Maga nem keresné a magáét?
  A rendörség sem zárta le az ügyet,akkor mit vár a szülöktöl?”
29 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bea asszony 6 kilót hízott és csomókban hullik a haja

Gáspár Beának csomókban hullik a haja, az arcbőre is megcsúnyult és hat kilót hízott egy hónap alatt… Tovább olvasom