Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Árpa Attila lóháton kapta el Till Attilát

A szeptember 29-én, egy misztikus helyszínen, a Bazilika Lovagtermében és kupolájában megrendezésre került eseményen bejelentett első Lovag, Till Attila lett, akinek Árpa Attila rendhagyó módon a Bazilika előtt egy csodálatos fekete lóról, fekete borítékban adta át a felkérést.
Árpa Attilát idézve, Tilla az a személy, aki a folyamatos média szereplés mellett is megmaradt annak, aki volt és természetessége, intelligenciája, családi értékrendje miatt az egyik legalkalmasabb személy a Chivas Lovagrend Lovagi címére.

2008-ban Budapest egyik kiemelkedő és egyedülálló rendezvénysorozatát hozta létre Buday Kollárik Tímea és Buday Fábián Sebestyén, Luxury Club néven. A Luxury Club annak, a jó társaságot és igényes programokat kedveli rétegnek nyílt, amelynek tagjai keresik és szeretik az exkluzív helyeket, nem az öncélú megkülönböztetés, hanem az értékes kikapcsolódás szándékával. Hasonló jellegű és indíttatású klub és szórakozási lehetőséf ennek a körnek jelenleg sincs a fővárosban.2009-től az esemény névadó partnere a Chivas Regal, Magyarország piacvezető prémium whiskyje. Az ikonikus, globális luxusmárka jelenlétével az események színvonala tovább emelkedett.
2011 őszétől a szervezők és a Chivas Regal márka forgalmazója szeretnének még többet adni meghívottaiknak, éves szinten 8 alkalommal az eddig megszokott színvonalon, de megújult koncepcióval, egyedi programokkal, exkluzív, különleges helyszínekre invitálja vendégeit.

A Chivas Luxury Club új koncepciójában a férfiak kerülnek az események középpontjába és azok a férfiúi értékek, melyek sajnos az utóbbi évtizedekben elsikkadtak. Férfiasabb programokkal készülnek a szervezők, figyelembe véve azt a tényt is, hogy a Hölgyeknek jóval nagyobb választék van színvonalas programokból a városban, továbbá a Chivas Regal nemzetközi szlogenje, a Live With Chivalry - éljen lovagiasan is előtérbe helyezi a klasszikus férfiúi értékeket, mint a lovagiasság, becsület, barátság, bajtársiasság, család szeretet, karrierben elért sikerek.Ezek az értékek alapján keresték a szervezők a modernkor főlovagját is, a kiválasztott Árpa Attilát lett, aki méltán képviselheti ezt a rangot és egy éven keresztül a márka arca, az események házigazdája lesz. A Chivas Regal főlovagjával, Árpa Attilával közösen egész évben keressük a Chivas Lovagrend további lovagjait, akik hasonló értékekkel rendelkeznek. A kiválasztottakat a Chivas Luxury Club eseményeken mutatjuk be zártkörű közönségünknek és a médián keresztül a nagyközönség számára is. Média szereplőket, színészeket, sportolókat, művészeket vettünk górcső alá és választottuk ki a legjobban a címre érdemes nagybetűs URAKAT. Októbertől pedig az eseményeinken játékos vetélkedőkkel a vendégek közül is választunk Lovagokat.Az exkluzív eseményeken is igyekeznek a szervezők a tradicionalitást a mai kor körülményei közé helyezni és azt kortárssá, ma is élhetővé tenni. A szeptemberi eseményen Budapest legcsodálatosabb panorámája, az ínyenc falatok, és a már megszokott Chivas Regal minőség mellett egy zenei csemegével is készültek, Fábián Juli & Zoohacker Remake Orchestra formáció tette feledhetetlenné az estét.

Az eseménysorozat további partnerei is színvonalas programokkal tették még színesebbé az estet:

A Schwarzkopf Professional első alkalommal mutatta be a nagyközönségnek legújabb férfi termékcsaládját, a 3 DMension férfi hajfesték, hajápoló és hajformázó családot. A Kékkúti Zrt. a San Pellegrino és Aqua Panna prémium ásványvizeit hozta el az eseményre, a Nespresso pedig a minőségi kávéfogyasztás zászlóvivőjeként, kávékülönlegességeivel emelte a magas színvonalú vendéglátást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Én vagyok az apád!˝

A kis Son és a húga most tudja meg, hogy Luke Skywalker apja valójában Darth Vader. - Kiiiiiiiiiii?! Tovább olvasom