Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Arnold Schwarzenegger különválik feleségétől

Arnold Schwarzenegger különválik feleségétől, Maria Shrivertől.

A színész, politikus és neje - a néhai John Fitzgerald Kennedy elnök unokahúga - helyi idő szerint hétfő este Los Angelesben arról tájékoztatták közleményükben a nyilvánosságot, hogy különválnak, amíg nem dől el kapcsolatuk jövője. A volt kaliforniai kormányzó és felesége közölte, hogy az elmúlt időszak nagy személyes és szakmai átalakulást jelentett mindkettejük számára. Hosszas gondolkodás után, együtt hozták meg a döntést. A közlemény nem tesz említést arról, hogy elválnak. Csak arról tájékoztatják a nyilvánosságot, hogy ezentúl külön élnek egymástól, de együtt gondoskodnak négy gyermekükről.Schwarzenegger 1986-ban vette feleségül Maria Shrivert. Az egykori testépítő világbajnok és hollywoodi csillag két cikluson át volt Kalifornia kormányzója. Négy hónapja távozott tisztségéből, és bejelentette, hogy ismét forgatni kíván.

A házasság megromlásáról szóló hírek már Schwarzenegger hivatali idejének vége felé felröppentek. A különválás bejelentésével az is ismertté vált, hogy Maria Shriver kiköltözik a család brentwoodi villájából. A pár úgy fogalmazott, életük nagy változásokon megy át mind személyes, mind pedig szakmai téren, és arra kérte a nyilvánosságot, tartsák tiszteletben magánéletét.

A republikánusokat erősítő színész és a "tősgyökeres" demokratának számító Shriver házasságkötését nagy érdeklődés kísérte annak idején. A menyegzőt a Kennedy család Hyannis Port-i birtokán tartották. Schwarzenegger és a televíziós riporterként dolgozó Shriver nyolc évvel az esküvő előtt ismerték meg egymást.

Férje kormányzói évei alatt Maria Shriver feladta újságírói pályáját, az utóbbi években az Alzheimer-kór elleni küzdelemmel foglalkozott.

Olvasóink írták

  • 3. Muki81 2011. május 11. 18:54
    „Hol van az már, hogy egyszerre három helikoptert , 5 vadászgépet leszedett, és 6 tengeralattjárót elsüllyesztett puszta kézzel. :)”
  • 2. accelerator 2011. május 11. 00:39
    „Svarcen..... már nem a régi! Nem nyújtja a megfelelő teljesítményt már.... <moderálva..>”
  • 1. Axl.Bundy 2011. május 10. 12:00
    „Arni :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megvenné a Skype-ot a Microsoft

Megvenné a Skype internetes telefonszolgáltató portált a Microsoft; a lapértesülések szerint 8,5… Tovább olvasom