Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 4°C Még több cikk.

Arctalan, rosszindulatú emberek bántják Vajna Timit

Andy Vajna felesége ezen a héten vendég műsorvezetőként mutatkozik be a FEM3 Café-ban. Ezúttal is sok rosszízű megjegyzést kapott, ám arctalan emberek véleményére nem ad.
Andy Vajna felesége ezen a héten vendég műsorvezetőként mutatkozik be Váczi Gergő oldalán. A nézők pedig nagyon kíváncsiak a milliárdosnéra.

– Timi első adásnapján a műsor ki­emelkedő, 6,5 százalékos nézettséget hozott a kereskedelmi célcsoportban, így elmondható, hogy a nézők is kíváncsiak voltak rá – tudta meg a Bors Koltay Tamástól, a csatorna kommunikációs vezetőjétől.

Persze ezúttal is akadtak rosszízű megjegyzések, amelyek szinte elárasztották a csatorna hivatalos Facebook-olda­lát. Timi ezeket is elolvasta.

– Ha valaki arccal és névvel vállalja, és a kritika építő jellegű, nem pedig bántás, akkor szívesen meghallgatom. Az arctalan, rosszindulatú emberekkel viszont nem tudok mit kezdeni – reagált.

– Andynek már az első adás is nagyon tetszett. Egy tanácsa volt, hogy szépen, nyugodtan beszéljek. Nagyon büszke volt rám, amikor belenézett az adásba délelőtt – nyilatkozta a Borsnak Timi.

Hozzátette, nincsenek hosszútávú tervei a műsorvezetéssel, jelenleg a Miss Universe Hungary szervezése köti le a legtöbb idejét.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A francia pókember újra megmászta a Montparnasse-tornyot

A szombati nepáli földrengés áldozatai előtti tisztelgésként megmászta kedden a párizsi… Tovább olvasom