Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 9°C Még több cikk.

Áram ütötte agyon a lányt a siófoki nyaraló zuhanyzójában

Három lány és két fiú vette ki a kis házat. Az egyik lány zuhanyozás közben nagyot kiáltott, de mire barátai a segítségére siettek, meghalt.
Csöndes, kihalt kis utca a siófok-sóstói Katona József. Itt áll a kis ház, amiben hétvégén egy húszesztendős lány lelte halálát tragikus körülmények között - írja a borsonline.hu.

A lap az egyik szomszédot kérdezte a tragédiáról: Tomcsányi Éva és a férje akkor is otthon tartózkodott, amikor a mentők és a tűzoltók szirénája hasított a nyaralók csendjébe.

– Odarohantunk, hátha tudunk valamiben segíteni. Tudtuk, hogy három fiatal lány és két fiú bérelte ki a kis házat. Ahogy odaértem, az egyik lány sokkos állapotban volt - mesélte az asszony.

A halálos áramütés a zuhanyzóban történt. A lány barátai a kiáltásra figyeltek fel, de a fürdőszoba ajtaja be volt zárva, ezért az ablakon át siettek a bent lévő segítségére. Azonnal hívták a mentőket is, de már késő volt.

Egyelőre nem tudni pontosan, mi okozta a balesetet, annyi bizonyos, hogy előző nap vihar volt, és a szomszédos ház udvarán álló fenyőfába belecsapott a villám. A közeli házakban tönkrementek az elektromos berendezések, le is szerelték a szomszéd villanyóráját.

Elképzelhető, hogy a villám végigfutott a vezetékeken, és ezáltal szűnt meg a földelés, de az is, hogy a villanybojlert beszerelő szakember hibázott vagy mulasztott. – Foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt folytat eljárást a rendőrség – közölte Méhes Dóra, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálra fagyott a hullaház hűtőkamrájában a szívrohama után

Halottnak nyilvánítottak egy jordániai tanárt, majd a hullaházba szállították. Ott pedig tényleg… Tovább olvasom