Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Apa lett Elton John - Béranya szülte gyermekét

Gyermeke született karácsonykor egy béranyától Elton John világhírű zenésznek és partnerének, a kisfiú érkezését a híresség szóvivője is megerősítette.


A baba a Zachary Jackson Levon Furnish-John nevet kapta. A most 63 éves Elton John a kilencvenes évek eleje óta él együtt David Furnish kanadai filmessel, akivel 2005-ben hivatalossá is tették kapcsolatukat.

A béranyával kötött megállapodás részleteit nem hozták nyilvánosságra.
"Túláradó boldogságot és örömöt érzünk ebben a különleges pillanatban" - idézte a US Weekly című lap a párt. "Zachary egészséges, jól van, mi pedig nagyon büszke szülők vagyunk" - fogalmazott Elton John és 48 éves párja.

A zenész és partnere tavaly megpróbált örökbe fogadni egy AIDS-beteg ukrán árvát, a helyi szabályok azonban ezt nem tették lehetővé.

Olvasóink írták

 • 6. bgabri 2010. december 30. 08:44
  „csupa feltételezés! Ebből kiindulva MINDENKINEK tilos gyermeket nevelnie! Kifogást mindig könnyű találni,persze ha mi csináljuk az más.jó vagy nem majd kiderül.”
 • 5. Nebuchadnezzar 2010. december 29. 18:28
  „Persze, ma még csak a buzik parádézhatnak, meg "nevelhetnek" közös gyereket, holnap meg már a pedofilok is, hisz ők sem tehetnek a beteg hajlamaikról, holnapután meg már a nekrofilia, zoofilia és egyéb fajtalankodás is elfogadott lesz, mert szabd világban élünk. És azért, mert fognak találni olyan jogászt, pszihiátert és befolyásos politikusokat, akik hozzájuk hasonlóan éreznek, és máris azokkal a normális, egészséges emberekkel lesz a baj, aki nem fogadják el az ő gondolkodásmódjukat.
  Végén még a heterofil embereket fogják megbüntetni!”
 • 4. gyugyu1 2010. december 29. 15:55
  „Hát ugy mégis honnan tudod hogy a buzulásuk melett nem pedofilok !?? Mit tudod mi történik a bezárt ajtók mögött !!?? (és ezelőtt mi történt !!) Az pedig egyáltalán nem bizonyitott tény hogy a homokosság betegség !! Erre csak a .... hivatkoznak szivesen ! Semmi bajom a melegekkel amig a magánszférába tartják ,de kérdem én mit fognak nevelni abból a gyerekből ( még egy buzit ??),mit lát és a szülői példa igenis mérvadó !! Lassan már aki nem homokos vagy leszbikus az nem is ember ! Pedig ha tetszik ha nem az emberiség elleni bűn a fajtalankodás ! /nem én mondtam előszőr /. <moderálva..>”
 • 3. sari 2010. december 29. 14:48
  „gyugyu1:

  Ők nem pedofilok, hanem homoszekszuálisok (vagy ha jobban tetszik: buzik, homokosok, melegek, stb). A te gondolatmenetedet folytatva anya a fiával, apa a lányával is fajtalankodhat, és így a heteroszekszuális kapcsolatokban se szabadna gyereket nevelni. Ha nem teszik a hírben említett esemény, akkor mással érvelj.

  Egyébként nekem nem tetszik hogy vannak homokosok, de orvosok és tudósok alátámasztották már, hogy nem ők maguk tehetnek róla, hogy ilyennek születtek. Emiatt nem büntetném őket azzal, hogy ne nevelhessenek fel gyerekeket. Én jobban féltem a gyereket inkább a hatalmas "szülői" vagyon által nyújtott sok könnyen megszerezhető lehetőségektől (drog, pia, kicsapongó élet). Ha tudják a nevelők ezt megfelelően kezelni, és felelőségteljesen, szeretetben felnevelni, taníttatni a gyereke,t akkor miért ne nevelhetnének ők is valakit fel? Plussz tudniuk kell kezelni az idétlen emberek előítéleteiből származó helyzeteket.”
 • 2. gonzo 2010. december 29. 13:17
  „Ezt egyszerűen nem szabadna megengedni.”
 • 1. gyugyu1 2010. december 29. 13:03
  „Ilyen szemétséget ! a két buzi majd nevel magának játékszert. <moderálva> Ez ám az ember elleni bütett !!!! Ilyenkor miért nem emelik fel a szavukat az ombudsmanusok ???!! Ha állatról lenne szó már sikoltoznának az állatvédők !! Az embergyerek védelmét ki látja el ???”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VV4 - Olivér megy párbajozni

Gina, László, Kristóf és Zsófi tett jelet a Villa vagányára, így Olivér lett a ValóVilág 4 második… Tovább olvasom