Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 21°C Még több cikk.

Ánuszában csempészett pengét a budapesti járat túszejtője?

Teljes a zűrzavar a München–Budapest járaton túszt ejtő férfi körül. Muslim H. megnémult, a hatóságok már abban sem biztosak, hogy milyen állampolgárságú.
Hatalmasat hibáztak a német hatóságok, hiszen az országból kiutasított Muslim H. gond nélkül felcsempészhette a Lufthansa München–Budapest járatára a pengét, amellyel kis híján eltérítette a gépet - íra a Bors.

A Bildnek nyilatkozott egy rendőr, aki szerint alaposan átvizsgálták a férfit, mégsem találták meg nála a 4,5 centis pengét. A rendőr szerint valószínűleg a testében rejtette el a férfi a veszélyes eszközt.

Csütörtökön Koszovó budapesti nagykövetsége közleményt adott ki, ebben kategorikusan cáfolták, hogy a férfi koszovói állampolgár. A férfi őrizetbe vétele óta gyakorlatilag megnémult, egyáltalán nem kommunikál, a németek már abban sem biztosak, hogy megfelelően sikerült beazonosítani a személyi adatait.

Előzmény. Április 1-jén támadt rá az utaskísérőkre a gép egyik utasa. Egy ötvenéves stewardesst a nyakán sebesített meg a pengével. Az őrjöngőt egy magyar férfi, Konka Csaba és egy német utastársa fékezte meg.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megjelent a Szex és szocializmus című könyv

A kötet célja egyebek mellett az, hogy az olvasó megismerje, mit és hogyan lehetett a szexualitásról… Tovább olvasom