Kisalföld logö

2017. 08. 16. szerda - Ábrahám 17°C | 30°C Még több cikk.

Amstetteni Rém: Szótlanul erőszakolt!

Az első években egy szót sem szólt lányához, Elizabeth-hez Josef Fritzl, csak erőszakolta – mondta az amstetteni rém bírósági tárgyalásán a vádiratot ismertető ügyész, akinek elmondása szerint rutinszerűen működött Fritzl titkos élete: lement a pincébe, megerőszakolta a lányát, majd kiment a pincéből.- írja a Blikk.
A lámpát lekapcsolta az erőszak előtt, majd miután végzett, újra felkapcsolta. Volt, amikor naponta többször is megerőszakolta.

Később, amikor a vérfertőző kapcsolatból gyerekek is születtek, akiknek szintén a nyirkos pincében kellett sínylődniük, akkor pedig sokszor a kicsik előtt erőszakolta meg lányát. - plvasható a Blikk cikkében.

A lányával úgy bánt, mint egy tárggyal, ami az ő tulajdona, és amivel bármit megtehet. Fritzl nemcsak a lányát, hanem a pincében élő három gyerekét is terrorizálta. A pincét sokszor patkányok árasztották el. 

Josef Fritzl, aki a második tárgyalási napon is egy kék aktatartóval takarta arcát, 3 ezer erőszakos közösülést ismert el.

Mint ismert, az osztrák rém 1984-ben zárta be lányát a házának titkos pincéjébe, ahol szexrabszolgaként tartotta fogva. A fogságban hét gyerek született, ebből az egyik pár napos korában meghalt, három felkerült talált gyerekként a házba, három pedig végig a pincebörtönben maradt. A lány 24 év fogság után, 2008 áprilisában szabadult ki a fogságból a három gyerekkel együtt.

Olvasóink írták

  • 3. MTT 2009. március 20. 16:05
    „lezárni oda, ahova ő zárta a gyerekét”
  • 2. pancser 2009. március 17. 21:38
    „Dehogy felakasztani! Patkányok közé tenni egy bádogdobozban, csak a micsodáját szabadon hagyni, utána a kezét és így tovább, amíg meg nem gebed!”
  • 1. juves 2009. március 17. 15:19
    „Felakasztani a helyszinen...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kikre cserélődhetnek a Heti hetes sztárjai?

Néhány hónapja figyelemmel kísérem a Heti hetest és a bármilyen formában hozzá kapcsolódó… Tovább olvasom