Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Alekosz Tatán is a szerelmet kereste

Alekosz kapva kapott az alkalmon, rögtön udvarolni kezdett a tatai lányoknak.


Gombos Edina és Joshi, VV Gigi és Alekosz, az Éden Hotel-ből ismert Alíz és Ádám mind a tatai tó partján töltöttek egy napot.

A hírességek hatalmas feltűnést kelltettek a fesztiválon. A Való Világ 4 nyertese nem hazudtolta meg önmagát, a tatai lányoknak is egyből udvarolni kezdett.

Az idei Víz, zene, virág fesztivál színes programjai mellett számos hazai híresség is feltűnt a festői szépségű kisvárosban. A legnagyobb felfordulást egyértelműen az RTL Klub valóságshow-jának szereplői okozták.


A VV 4 sztárjai a tatai tónál jártak!

Gigi és Alekosz órákon át állta a rajongók rohamát a PR Telecom sátránál és a Való Világ nyertes Alekosz kapva kapott az alkalmon, rögtön udvarolni kezdett a tatai lányoknak.

"Kedvemre valók voltak a lányok, nagyon csinosak, kedvesek" – árulta el Alekosz, aki nem hagyhatta ki a helyi pálinkák kóstolását sem. – "Ez az egyik út, ami a szívemhez vezet, a finom italok" – tette hozzá a VV győztes.

A FEM3 és a TV2 műsorvezetője, Joshi Bahrat a hungarikumot kihagyta, de a fesztiválozók legnagyobb örömére az aláírások mellett életvezetési tanácsokat adott.

"Fantasztikus volt a hely hangulata és szellemisége, feltöltődés volt ott lenni. Nagyon sok szeretetet kaptunk és remélem, hogy tudtunk adni is valamit. Öt-hat ember volt, aki komoly problémával jött oda hozzám tanácsot kérni. Egy ilyen közegben nem lehet nagyon mély beszélgetéseket folytatni, de úgy érzem, azért sikerült segítenem picit az embereknek" – mondta Joshi, aki Gombos Edinával érkezett.

A Tatán rajzpályázaton is zsűriző Aktív műsorvezetője magánemberként is boldogan látogat el a számos családi programot kínáló fesztiválokra.
Alízt és Ádámot, az Éden Hotel két szereplőjét leginkább a tatai tó nyűgözte le, hosszú sétával kapcsolódtak ki.

Lajsz András a tatai térséghez illően bor alapú koktélokat kevert a közönségnek a tatai kastély udvarán.

A hangulatról pedig az X-Faktor tehetsége, Janicsák Veca gondoskodott, aki kedvenc dalait énekelte a közönségnek.

Olvasóink írták

  • 1. Karcsika 2011. július 02. 09:54
    „Ezek a sztarok?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zalatnay Saroltát nem rabosították

Zalatnay Saroltát nem rabosították és ujjlenyomatot sem vettek tőle. Tovább olvasom