Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Alekosz biszex szőkét szeret: összejön a hármas szex

A VV-villában és a menyasszonykeresőben sem járt sikerrel, három hete azonban újra boldog Alekosz. A görög új barátnője, Betty a lányokat sem veti meg, így megvalósul a hőn áhított hármas szex is.

Egy fellépése előtt Alekosz azt a feladatot rótta öccsére, Tibekre, hogy mire hazaér, egy nő várja otthon. Még pontos személyleírást is mellékelt, a testvér pedig teljesítette az ígéretét – újságolta a napiászonline-nak a VV4 nyertese. Betty már három hete színesíti a görög félisten életét, olyannyira, hogy a család mindennapjaiba is beköltözött.

– Betty tizenkilenc éves, és sokkal magasabb szintű hölgy, mint akikkel korábban a villában vagy a menyasszonykeresőben dolgom volt – magyarázta büszkén Alekosz.

A valósághős még dolgozni sem engedi új kedvesét, hogy a lány minden idejét neki szentelhesse. Ezt szolgálja az is, hogy a Betty máris beköltözött hozzá az érdi családi fészekbe.

– Betty már főállásban foglalkozik velem, a „szerződése" határozatlan időre szól. A legfontosabb dolog számára a haja, így a hajvasalót mindenhová visszük magunkkal. Mosogatnia, főznie nem kell nálunk, mert vigyázunk a körmeire.

A Bors cikkét megtalálja itt.

Olvasóink írták

 • 4. 47győr 2011. július 02. 14:39
  „Kedves cenzúrázó ! Nem értem mi volt a tegnap reggeli hozzászólásomban sértő, durva, mivel én csak annyit kértem, hogy a Kisalföld tartsa a színvonalát, és ne vegyen át ilyen "valósághős"-ről szóló izlésromboló cikket. Igérem, hogy soha többet nem fogok semmihez hozzászólni. Eddig inteligensnek tartottam magam, ezért nem fogok lealacsonyodni a "Kisalföld szintjére" Üdvözlettel: Nagymama”
 • 3. Julianusz 2011. július 01. 12:46
  „Szegény Vája mama):):) Nem elég neki a háztartás 3 férfire, még kapott egy "vendéget" is. Talán még a fehérneműjét is ő mossa......”
 • 2. máris 2011. július 01. 11:10
  „Meddig kell még olvasnunk Alekoszról ?”
 • 1. Aranymag 2011. július 01. 07:21
  „Ez már mindennek az alja. Nem lehetne már elfelejteni ezt az ostoba szánalmas lényt??!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fotó! - Meztelenre vetkőzőtt Gigi a Playboynak!

Elérkezett a nap, amikor boltokba kerül az a Playboy, amelyben a villában megismert Rácz-testvérpár… Tovább olvasom