Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Alekosz Andreája: Nem akartam, hogy egy ország cédának tartson!

Alekosz egykori büki arajelöltje, Andrea nem bánja, hogy véget ért számára műsor. Ám továbbra is gyengéd érzelmeket táplál a görög hős iránt. Portálunknak beszélt minderről.

A 33 éves Andrea számára hétfőn este véget ért a Szerelem a legfelsőbb szinteken, azaz Alekosz párkereső műsora. A büki arajelölt a nyugatmagyar.hu-nak mesélt Alekoszról, a villáról, s feje tetejére állt életéről.

Alekosz, mint lelki társ

˝Véletlenül kerültem be a műsorba. Olivér egy szombathelyi barátnőmet kereste meg, aki visszamondta a felkérést és szólt nekem. Hirtelen döntöttem, másnap két órakor már ott voltam a pesti válogatáson. Büszke vagyok arra, hogy több mint 400 hölgyből beválogattak, s a negyedik helyig jutottam˝ - kezdte portálunknak Andrea.

˝Az embert derült égből villámcsapásként éri, ha egyszerre azzal szembesül, hogy a lelki társa áll vele szemben. Én ezt éreztem Alekosszal kapcsolatban az első perctől, s nagyon jó úton haladtunk a barátság felé. Örülök, hogy az első randevún nem adtam be a derekam, annak beláthatatlan következményei lettek volna.

Andrea és Alekosz. Fotó: RTL Klub
Andrea és Alekosz. Fotó: RTL Klub

Az a bizonyos szikra nálam nem sokszor ˝pattan˝, általában több időre van szükségem, de most határozottan úgy éreztem, itt ez történik. Nem Alekoszon múlott, hogy nem lett szex az első randin: én nem akartam, hogy egy ország cédának tartson. Úgy gondolom, nőként vonultam be a showba, bent is nő maradtam és nőként jöttem ki, a tartásom megmaradt.

Később azonban a féltékenységemnek hangot adtam, amikor egyik lánytól a másikig csapongott Alekosz, s válaszút elé állítottam. A magasröptű terveim ˝prezentálása˝ kiverte nála a biztosítékot. Sajnos nem értette meg, hogy a saját érdekében ragaszkodnék a házassági szerződéshez. Neki van pénze, nekem nincs. Fontos, hogy tisztán lássa a helyzetet: nem akarom kihasználni˝ - fogalmazott az egykori arajelölt.

Még bármi lehet a való világban Alekosszal

˝Nem bánt, hogy így ért véget a dal, természetesen továbbra is gyengéd érzelmeket táplálok Alekosz iránt. A továbbiakban Veronikának szurkolok, ő az aki megérdemli a győzelmet. Veronikában magamat látom, csak egy fiatalabb kiadásban, régebben én is ilyen voltam. Alekosznak azonban fel kell kötnie a gatyáját, ha őt választja: a lányt biztosan felkapják kint, könnyen lehet, hogy ő futhat utána.

˝A Való Világban napi szinten követtem Alekoszt, s tetszett, ahogyan hajtja Évát. Sajnáltam, hogy engem nem hajtott úgy, hanem inkább menekült, félt tőlem.˝
Úgy érzem, ki fogom kaparni a gesztenyét magamnak az ismertség által, minden olyan munkát, felkérést, ami ésszerű és komoly, elvállalnék. Mint egyéni vállalkozó, csődöt mondtam, most másban szeretném kipróbálni magam. 

Mindemellett ugyanaz a büki lány maradtam, aki voltam. Hazalátogatva a barátaim gratuláltak, s én is úgy érzem, nincs mit megbánnom. Az iskolában a gyerekek autogramot kértek tőlem, ez jó érzés volt. Az első aláírásomat egyébként egy taxisnak adtam˝ - folytatta Andrea, aki arra a kérdésünkre, miszerint a kinti életben lehet-e még valami Alekosz és közte, így válaszolt:

˝Megvárom, míg Alekosz közeledik. Nem fogom felhívni, vagy rögtön a nyakába ugrani, amint meglátom. Ha szeretné felvenni velem a kapcsolatot, természetesen lesz rá lehetősége, rajta múlik minden. Továbbra is keresem az igazit, s gyerekeket is szeretnék hamarosan.˝

Andrea. Fotó: Bársony Bence - RTL Klub
Andrea. Fotó: Bársony Bence - RTL Klub

˝Jó bőrnek tartom magam˝

Andrea minden mozdulatát kamerák követték a villában, ám őt ez egyáltalán nem foglalkoztatta.

˝Hosszú évekig előadóként dolgoztam, megszoktam, hogy figyelnek rám. Szeretek a középpontban lenni, nem zavartak a kamerák. Leszámítva az öltözést és a tusolást. VV Anikótól sokat ˝tanultam˝ ezen a téren, s ha ő négy hónapig kibírta, hogy bikiniben zuhanyozzon, akkor én is megfogadtam, hogy kibírom ezt a rövid időszakot. Egyébként jó bőrnek tartom magam, a melleim természetesek, nem szilikon.˝

Véget ért a dal

A testvérpár folyamatosan piszkált bent, a tűrőképességem határait feszegették, de feltettem magamnak a kérdést: sírjak? Dehogy! Inkább nevettem rajtuk. A végén azonban teljesen kiborultam, igaz nem miattuk.  

Amikor Szandika és Jerzy látogatást tettek a villában a szívceremónia előtt, Szandika nagyon ˝kibillentett˝. Gusztustalan módon közölte, hogy nagyképű vagyok, nem érdemlem meg Alekoszt, s ő Veronika mellett teszi le a voksát.

A csempét vertem a fürdőszobában, annyira ideges lettem. Alekosz talán azt hihette, hogy miatta viselkedem így, s aznap véget ért a mesém.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szankcionálnák a kilométerórák visszaállítását

A járműnyilvántartás, a kilométeróra-visszaállítás szankcionálása és az autóbontók is szóba kerültek… Tovább olvasom