Kisalföld logö

2018. 09. 23. vasárnap - Tekla 11°C | 21°C Még több cikk.

Alekosz Andreája a VV5 küszöbén!

A büki Bíró Andrea a Szerelem a legfelsőbb szinteken című párkereső show után úgy döntött, a ValóVilágban is kipróbálja magát.

Fotó: Bársony Bence/RTL Klub
Fotó: Bársony Bence/RTL Klub
Vasárnap kapott értesítést Andrea arról, hogy a sikeres castingok után bekerült a VV5 beszavazó-showjába. Elsőként a nyugatmagyar.hu-nak mesélt jelentkezése okáról, terveiről.

Mint Andrea elmondta, a legfőbb motivációt a pénz jelenti számára a műsorral kapcsolatban. Nem titkolja, egy újabb sikertelen ˝akció˝ után - Floridába utazott volna dolgozni, de a lehetőség anyagi veszteséggel együtt elúszott - nagy szüksége lenne a VV5 főnyereményére.

Megtudtuk, a castingokon sikeresen átesni kétszer olyan nehéz volt ismertsége okán, mint amikor Alekosz párkereső showjába jelentkezett. Így különösen örül a visszajelzésnek, s vélhetőleg szeptember elején már sor kerülhet beszavazására.

Ahogy fogalmazott, a Szerelem a legfelsőbb szinteken műsorban megelégedett azzal, hogy a kétharmad részig eljutott, most azonban, ha bekerül a VV5-be, a végsőkig képes lenne kitartani. A Bükön élő Andrea elmondta, jelenleg egy tanfolyamra jár, ugyanis egy brókercég ajánlott számára kedvező munkalehetőséget. Ha minden a tervei szerint alakulna, hatósági vizsgája megszerzése után bekerülne a ValóVilágba, majd onnan kilépve nemcsak a celeb világ, komoly állás várná. A VV5 fődíjának segítségével egyébként saját vállalkozást is indítana, s szeretne több embernek munkát biztosítani.

Bükön eddig még nem tudták, hogy újra lesz miért ˝szorítani˝ Andreának, de portálunknak úgy fogalmazott, csak pozitív tapasztalatokat szerzett otthon, így továbbra is bízik a bükiek támogatásában. Ötéves keresztfia is biztosan nagyon örül majd az újabb híreknek, ő korábban is említette Andreának, hogy újra szeretné látni a villában.

Alekoszról az elmúlt hónapokban csak az újságokból szerzett információt, a görög hős nem kereste társaságát. Ugyanakkor Andrea örül, hogy kimaradt azokból a botrányokból, amik a szexkiborgot mostanában körülveszik.

 Külön kategória Alekosz exfeleségjelöltjeinek a VV5-ben?

Információink szerint a ValóVilág újabb szériájában külön kategória indulhat Alekosz exfeleségjelöltjeinek, hiszen korábban már kiderült, Andrea mellett Alekosz választottja, Veronika is harcba száll a bekerülésért.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Véletlenül kétszer is megerőszakolta ugyanazt a nőt

Kétszer is megerőszakolt egy nőt egy 20 éves férfi, aki állítása szerint azt hitte, hogy a… Tovább olvasom