Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Aggasztó Lilu állapota

A megromlott házasságáról megjelent hírek óta is fogyott, és még levertebbnek tűnik.
Magánéleti problémái, úgy tűnik, annyira megviselik Lilut, hogy bár szakmailag teljesíti, amit kell, teste munka közben is árulkodik róla: nincs jól - írja a Bors.

Lilu a szerdai ValóVilág 7-ben árnyéka volt önmagának. Ijesztően beesett az arca, szeme mély szomorúságot tükröz.

– Mint mindenki, Lilu is nehezen viseli házassága problémáit, és azzal is rossz szembesülni, hogy mindennap az ő fájdalmáról szólnak a hírek. Sokat sír, levert, hiszen fájdalmas látnia nap mint nap, hogy mindenki vele foglalkozik. Így még nehezebb, pedig most muszáj döntéseket hoznia – mondta egyik közeli barátja.

Lilunak talán azért is nehezebb megbirkóznia ezzel, mert mindeddig az élet napos oldalán járt. Ráadásul mosolyogva, üdén kell nap mint nap kamera elé állnia, erősnek, szellemesnek, boldognak látszania.

– Abban egészen biztos vagyok, hogy rövid időn belül összeszedi magát. Erős nő és igazi profi, közben persze ugyanolyan ember ő is, mint bármelyikünk. Hiába gondolják sokan, hogy a sztárok élete könnyű, a rivalda legalább annyi fájdalmat tud okozni azzal, hogy az ember nehéz pillanatait is megmutatja – tette hozzá a műsorvezető ismerőse.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vicces videó: így állj bosszút csillámporral!

Tudtad, hogy a csillámpor a legjobb eszköz ahhoz, hogy elrontsd valakinek a napját? Tovább olvasom