Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Adrient nem engedik énekelni a bazilikában

Szekeres Adriennek sűrű napjai vannak mostanában. Adventi koncertkörútján, templomturnén értük utol.


Az ötlet már tavaly megszületett, akkor hat városban léptek fel. Van, ahol szívesen fogadják, de az egri és a budapesti bazilikában nem kapott helyet az énekesnő.

– A nagy érdeklődésre való tekintettel most ismétlünk, sőt, kibővítettük a kört, így idén 16 állomásos a turné – kezdte Adrien, akit a szervezés során meglepetések is értek.

– Legnagyobb megdöbbenésemre szülővárosomban elutasítóak voltak, az egri bazilikában nem léphetek fel, pedig a házasságomat is ott kötöttem. A budapesti Szent István-bazilikában sem adtak helyet a műsorunknak. De nem hagyjuk cserben a rajongókat, ez utóbbi városokban új helyszíneket kerestünk – tette hozzá.

Adrient a karrierről és az anyaságról is kérdeztük.

– Úgy gondolom, sok nő van olyan helyzetben, mint én, aki nem teheti meg vagy nem akarja megtenni, hogy választ az anyaság és a munka között. Én nagyon szerettem volna gyerekeket, de nagyon vágytam arra is, hogy tovább énekelhessek. Fontos számomra, hogy mindkettőben kiteljesedjek és úgy tűnik, sikerül. Persze ahhoz, hogy az életünk jól működjön, biztos hátországra van szükség, nekem a férjem, az anyukám és a húgom jelenti mindezt. Bár most az új lemez és a turné miatt kevesebbet vagyok a kislányaimmal, máskor pótolom ezt az időszakot és a lazább hónapokban nagyon sok időt töltünk együtt. Számomra ők a legfontosabbak, egyelőre kistestvérben nem gondolkodunk. Emíliát és Jázmint szeretnénk boldogságban, békességben felnevelni – mesélte.

Szekeres Adrien
Szekeres Adrien

Ha Szekeres Adrient szeretné meglepni valaki zenei albummal, akkor Michael Jackson válogatása telitalálat lenne. Úgy véli, a színes bőrű popikon munkássága minden zenészre nagy hatást gyakorol. De a koncertjegyeknek is mindig örül, Celine Dion előadására szívesen elmenne.

A fiatal énekesnőnek markáns véleménye van a most divatos tehetségkutató versenyekről.

– A tévéműsorokban felbukkanó tehetségeket gyökértelen fának tartom. Szerintem a mi pályánkon is fontos, hogy valaki minden lépcsőfokot megmászva jusson el a csúcsra, miközben megtapasztalhatja a csillogást és a szakma árnyoldalait is. A máról holnapra sztárrá váló fiatalokat elvakíthatja a hirtelen jött siker, ám ha eltűnnek a segítő kezek, elveszíthetik a talajt a lábuk alól. Úgy gondolom, a televízióban a szimpla tehetség nem érdekes már, show kell, dráma, már-már cirkusz.

Mesterségesen gerjesztik a nézettséget, amihez szükséges, hogy egy nagyjából eltervezett koreográfia szerint alakuljon a történet. A mostani Csillag születik egyik versenyzőjét, Végvári Esztert – aki éppen most búcsúzott a további fordulóktól – jó énekesnek tartom, mégsem jutott tovább. Vásáry Andrénak pedig információim szerint már évekkel ezelőtt jelent meg lemeze, akkor senki nem volt kíváncsi rá. Most a műsorban hatalmas szenzáció a női hangon éneklő fiú. Hát ez a show-biznisz...

Olvasóink írták

 • 4. ttt111 2009. december 12. 13:30
  „1. Révfalusi-szúnyog:
  ha csak ennyire futja, akkor inkább ne szóljon hozzá, mert csak önmagát minősíti”
 • 3. RickCartman 2009. november 26. 19:52
  „"Hát ez a show-biznisz..."-így szól a cikk utolsó mondata.
  Hát ez,kedves meg-nem-értett "művésznő...”
 • 2. Jandex 2009. november 26. 14:19
  „Khmm..Khmm... http://hu.wikipedia.org/wiki/Szekeres_Adrien”
 • 1. Révfalusi-szúnyog 2009. november 26. 09:02
  „Életemben nem hallottam erről a hüvelyről. Most akkor ő is egy még ,,alig ismert sztár"?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meztelenül pózolt a három legdögösebb szupermodell

Átlagéletkoruk 38, de a három veterán szupermodell még ma sem vesztett ragyogásából. Tovább olvasom