Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 15°C | 24°C Még több cikk.

A VV gyűjtése meghaladta a 174 milliót!

Az élő jótékonysági show-t Vastag Csaba, az X-Faktor győztese nyitotta. A show első percei alatt a gyűjtés összege meghaladta a 93 millió forintot!

A stúdióban a vendégek között láthattuk Szandikát, Olivért és Gombit, aki egy kisebb összeget ajánlott fel az alultáplált gyerekeknek. Olivér elárulta, hogy erre a hétre visszavágyott a Villába és adakozásra buzdította a nézőket. A show második sztárvendége Takács Nikolas egy Cserháti Zsuzsa-dallal lépett színpadra.

Miután Rippel Ferenc és Bálint Antónia is mikrofont ragadott a közönség soraiban, a Csillag Születik 2 győztese, Tabáni István énekelte el saját slágerét - olvasható az rtlklub.hu-n.

Balázs és Lilu másodszor szólította meg a Villalakókat, Béci elárulta, hogy görcsben van a gyomra az izgalomtól és reménykedik az áhított 100 millióban. Majd megmutatták az állást, ami több mint 121 millió forintot mutatott! Néhány perc alatt csaknem 30 millióval nőtt az összeg!

Az összefogáshoz Varga Viktor is csatlakozott, a rövidre nyírt hajú énekes remek hangulatot varázsolt a stúdióba. Viktor szerint azért segítsenek a nézők, mert segíteni jó dolog és az élet visszaadja nekünk, amit nyújtottunk.

Ezen a héten iskolások kaptak lehetőséget arra, hogy saját produkciójukkal bekerülhessenek az élő show-ba, a nyertes videót a lakók választották ki. A Derkovits Gyula Általános Iskolából a színpadon Sárközi Lili énekelt és Sárközi Józsika gitározott!

Csonka András is nézőként jelent meg a stúdióban és bár elveivel ellenkezik, hogy nyilvánosság előtt jótékonykodjon, most szívesen mutatta meg az arcát az ügy kapcsán. Keleti Andi nagyon büszke Magyarországra, amiért a nézők ilyen buzgón küldik az sms-eket és összefognak az alultáplált gyerekekért.

Wolf Katit kétgyermekes anyaként szíven ütötte a nehézsorsú gyerekek látványa, így nem volt kérdés, hogy ő is segít. Kéz című dalát énekelte el a műsorban. Produkciója után Lilu és Balázs ismét megmutatta az állást, ami már meghaladta a 146 milliót!

A ValóVilág stúdiójában hatvan hátrányos helyzetű, ináncsi iskolás is helyet foglalt, akiket ezen a héten Gigi és Béci is meglátogatott. Vastag Tamás a When You Say Nothing At All című slágert adta elő a közönségnek. A kisebbik Vastag-fiú produkciója után ismét láthattuk a táblát, a felajánlott összeg már meghaladta a 159 milliót! A Bon-Bon énekese a Köszönöm, hogy vagy nekem! című dallal csatlakozott a sztárfellépők sorához. A szerelmes ballada alatt további 4 millióval gyarapodott az összeg, átléptük a 163 milliót!

A reklám után LL Junior ragadta magához a mikrofont és buzdította arra a nézőket, hogy küldjenek még sms-t és érjük el a 200 milliót! A színpadon a NON STOP adta elő X-Faktorban bemutatott produkcióját, a Rajzfilm Medley-t.

A Villalakók a jótékonysági show alkalmából elhagyhatták luxusbörtönüket, hogy személyesen legyenek jelen a stúdióban! A Kultúrcsürhe és a Klikk produkcióját egy mixben ötvözték és egy dalként adták elő. A kiszabadult lakók előadása után megmutattuk az eddig összegyűlt összeget, ami több mint 174 millió forint! Az sms-eket még éjfélig fogadjuk a 06-91-334-334-es számon! Az estét Tóth Gabi és Ádok Zoli zárta a ValóVilág főcímdalával.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Döbbenet! VV Éva kuplerája lelepleződött

A Morning Show műsorvezetőit akkor érte az első döbbenet, amikor meglátták VV Éva ágyát. Tovább olvasom