Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

A világ legrosszabb esküvői videója

Annyira rossz munkát végzett egy esküvői videós, hogy az érintett pár pert indított ellene, amelyet a vállalkozó el is vesztett.

A magát hivatásosnak mondó, 34 éves kamerázó Nagy-Britanniában készített - feltehetően nem csak egy - könnyfakasztó esküvői filmet. A könnyeket azonban nem a meghatottság szülte a képek láttán, hanem az elkeseredés és a düh.

A pert indító házaspár frigyének megkötéséről és lakodalmáról a férfi 350 fontért - bő 100 ezer forintért - olyan filmmel szolgált, amelyen sok embernek csak a lába látszik, van viszont rengeteg fűszál, mivel a kamerát a gyepen feledte a "mester" hosszú időre. Fejekből kevés látható az alkotáson, hátakból viszont annál több.

A videósnak sikerült viszont olyan embereket lencsevégre kapnia, akik még csak nem is tartoztak a násznép körébe, azaz a pár számára vadidegeneket. Eme nagyon nem kívánt "szorgalmi" nem ellensúlyozta azt, hogy a kamerás lemaradt olyan pillanatokról, midőn a pár aláírja az anyakönyvet. A "profi operatőr" nem vette fel azt sem, ahogy kilépnek ifjú házasként a templomból.

A hiánylistán előkelő helyen szerepel az esküvői torta felvágása, ezt is csak fejből és élő szóval tudja majd felidézni leendő gyermekeinek a pár. Mindezek tetejébe a férfi egészen "elegánsmentesen" öltözött fel az alkalomhoz, és gyakran órákra eltűnt. Viszonylag sikeres felvételei is borzalmasan rossz szögből készültek, szinte mindig takarja egy jókora hát a főszereplőket. A bíróság összesen 600 fontra büntette a videóst, aki azonban időközben csődöt jelentett. A pár hangoztatja, hogy a pert elsősorban azért indították, hogy más párok megmeneküljenek a kamera antitalentumától - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Televíziós minisorozatot forgatnak Magyarországon a Titanicról

Brit irányítású tévéfeldolgozás készül a Titanic óceánjáró katasztrófájának történetéből; az ITV… Tovább olvasom