Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

A vécében fektették le a műtétre váró beteget, mert nem volt hely az osztályon

Adminisztrációs hiba miatt nem jutott szabad ágy az aranyér-műtétre váró férfinek. Az ápolók rögtönzött megoldást találtak: betoltak egy hordágyat a vécébe.
A 36 éves ex-kerékpáros Darren Walters aranyér műtétre volt előjegyezve a Nyugat-Yorkshire-i kórházban. A személyzet telefonon értesítette, hogy megüresedett egy hely, így korábban el tudják végezni a beavatkozást - írja a Daily Mail.

Darren elfogadta az új időpontot és meg is jelent a kórházban február 27-én. Azonban nem egészen az történt, amire számított.


Kiderült, hogy egy adminisztrációs hiba miatt tudtak neki korábbi időpontot adni, az osztályon aznap nem volt szabad hely. Erre akkor derült fény, amikor Darren bejelentkezett a recepción. Karszalagján a "Mohammed" név szerepelt, az orvos pedig térdműtétjéről kezdte tájékoztatni.

Miután fény derült a hibára a dolgozók türelmét kérték, amíg találnak neki szabad ágyat. "Ami ezután következett, egészen döbbenetes volt" - kezdte a férfi.

"Figyelmeztettek, hogy találtak egy szobát, bár az nem túl ideális, de jobb nem volt. Amikor megláttam, teljesen ledöbbentem. Egy mosdóba betolt ágyról volt szó egy zuhanyzó és egy WC között. Amikor megkérdeztem az ápoló srácot, hogy viccel-e azt felelte nem, ez teljesen komoly. Hozzátette, reméli nem kell sokáig várakoznom" - mesélte Darren.


A férfi végül négy órát töltött a rögtönzött "kórteremben". Néha egy-egy beteg is betért, akik a vécét vagy a zuhanyzót szerették volna használni, ám legnagyobb megletepésükre egy hordágy foglalta el a helyet. A hab volt a tortán, hogy a műtét előtt Darren beöntést kapott, így a négy óra javát a vécén ülve töltötte. Utána pedig az ágyban, saját ürülékének bűzét szagolva.

A férfi felháborodására a kórház is reagált. Bocsánatot kértek és ígéretet tettek, hogy hasonló eset többé nem fordulhat elő.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Conchita Wurst lesz májusban a bécsi tömegközlekedés hangja

A dalfesztivál tavalyi osztrák győztese németül, angolul és franciául köszönti és tájékoztatja majd… Tovább olvasom