Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

A ValóVilág előzi a 40 milliós játszmát

A héten a 18-49 éves nézők körében eddig minden alkalommal jobbnak bizonyult a ValóVilág, mint a TV2-ön vele szemben futó 40 milliós játszma.

A ValóVilág közönségaránya a vetélkedő indulása óta folyamatosan emelkedik. December 8-án a ValóVilág 34,9%-os közönségaránya 10 százalékponttal előzte meg a játékot.

A december kilencedikén sugárzott ValóVilág összefoglaló 36,4%-os közönségarányt ért el. Megfigyelhető, hogy a 40 milliós játszma első adása 632690 nézőt vonzott, míg a december 9–i műsor már csak 497151 embert ültetett le a képernyő elé. A napi realityshow a játékkal szemben 499189 nézővel nyitott, a legutóbbi december 9-én sugárzott adásnak már 604864 nézője volt.

A ValóVilág esetében a műsor formátumából következően a beszavazó-showk idején a nézettség lassabban épül, ez a negyedik széria esetében is jól látszik, a lakók számának emelkedésével a történetek is fordulatosabbak, ami a nézettségben is megmutatkozik. A televíziós műsor mellett a valovilag.hu oldal látogatottsági adatai is folyamatosan emelkednek és rekordokat döntenek napról napra. A ValóVilág műsoroldala 204808 látogatót vonzott csütörtökön, az RTL Moston a ValóVilág aktuális adásait 76976-an nézték vissza december 9-én. A valovilag.hu oldalon 17 és 19 óra között, valamint éjféltől másnap 10 óráig ingyenesen követhető a Villalakók élete.

Olvasóink írták

 • 19. tricse 2010. december 13. 18:10
  „Az hagyján,hogy egy film közben,de hogy egy sorozat amúgy 20 perces epizódja közben miért kell nekem kétszer végignéznem a Híradót,a Reflektort(irritál a Détár hangja),a Menetrendelőzetest,az agyonismételt ajánlókat! Na ez a vérlázító! Mert a reklámokat azt ugye értem!”
 • 18. babyangyal 2010. december 13. 09:41
  „Én nem nézem a VV-t nem érdekel !!!!! A 40 milliós játszmát viszont igen szeretem az ilyen stílusú műsorokat bár a műsor vezetőt nem kedvelem és az időhúzást sem de ez a műsorral jár bár amitől igazán rosszul vagyok csatornától függetlenül az a REKLÁM !!!!!!!!!!! Utálom,hogy a reklám miatt egy film kezdődik este 23 órakor és hajnali kettőkor ér végett!!!!!!!!!”
 • 17. annobon 2010. december 12. 11:27
  „16-hoz: "A VV magyar találmány," Persze annyira magyar, mint amennyire az RTL Klub is az. Utána meg megcáfolod önmagad: "a liszenszműsorokból vették az ötleteket". Tehát nem tudom rosszul. Az a fele persze igaz részedről, hogy magyarok rakták össze, meg a szereplők is természetesen magyarok. Furcsa is lenne például a portugál "való villából" hozni szereplőket...”
 • 16. profi10 2010. december 12. 10:44
  „15 ös.
  Sajnos rosszul tudod. A VV magyar találmány, persze a liszenszműsorokból vették az ötleteket, de sajnos magyarok rakták össze.
  Szerintem indíthatnának szar műsorok ranglistáját, biztosan abban is első két helyen lenne a két nagy kereskedelmi csatorna.”
 • 15. annobon 2010. december 12. 09:27
  „14-hez: "Ezért tart ott Magyarország ahol tart." Azért senki se higyje, hogy avv magyar találmány. Mint ahogy az összes kereskedelmi adón futó műsorok is mind külföldi átvételek, a 40 milliós játszmától az x-faktoron át a való világig...”
 • 14. Muki81 2010. december 11. 17:59
  „Hát igen! Ezért tart ott Magyarország ahol tart.”
 • 13. toto72 2010. december 11. 17:19
  „Megérett ez a világ egy újabb özönvízre!!!!!!!!!!!”
 • 12. tricse 2010. december 11. 15:32
  „Belevalóvilágot egyet se láttam így no comment! Nálunk a Híradó kezdetekor bekapcsoljuk a TV-t és megy estig háttérzajként,innen a géptől nem is látom csak hallom! Ám be kell vallanom férfiasan néha egyszerűen oda kell mennem nézni,mert nem tudom elhinni,hogy vannak ilyen emberek és ezt még le is adják a televízióban! Aztán rájövök,hogy ha szétnézek az utcán vagy egy forgalmasabb helyen akkor sajnos be kell látnom,hogy ezek az emberek bizony a saját korosztályukban a nagy átlagot képviselik! Szomorú de ez van! Ennél már csak az a szomorúbb,hogy egy másik portálon,nem írom le hátha reklám,ahol a tv-műsorokhoz lehet hozzászólni a fórumon,nem kevés emberke reklamál azért,hogy éjféltől nem tudja nézni a neten élőben a villát,mert megszakítják az adást,nem adnak be képeket stb.....!Na erre varrjatok gombot!:(”
 • 11. vanessa 2010. december 11. 15:18
  „Sajnos a müveltséget lenézik in kább az igénytelen kukkolos müsorokat nézik, pedig jó lenne ha az emberek főleg a fiatalok a müveltségi kvizeket néznék,mert ott legalább tanulnak is, sokan nem ismerik magyarország földrajzát,irodalmát,történelmét,stb,egy internetes játékban tapasztaltam,de anyázni,bunkozni tudnak,ha az ember többet tud náluk, sajnos az igénytelenség az nagy itt.”
 • 10. Aranymag 2010. december 11. 13:44
  „Mankapunka, nincs rizsa, pár éve ugyanis kiiktattam az életemből a tv-t, úgyhogy garantáltan nem nézem :) Szánalmas az egész.”
 • 9. pancser 2010. december 11. 13:39
  „Való Világ Kupleráj és Perverzia ezt kapjátok ki magyarok egyszer csak besokall a nép mint a rádiónál, ott már a Kossuth vezet. Bízom benn, hogy már közel az idő amikor az m1 fog vezetni!”
 • 8. makacs 2010. december 11. 13:31
  „A mocskolódás ,a szarkeverés és a köpködés a magyar emberek jó részének lételeme, így indokolt a VV magas nézettsége.”
 • 7. Catherina 2010. december 11. 13:30
  „elég szomorú, hogy már megint az igénytelenség az értékesebb műsorok felett,.”
 • 6. Komissar 2010. december 11. 13:15
  „Sajnos durva lesz.
  De ez a birka társaság megérdemli.
  Az Iq-szint sajnos a h-o-m-o-k-o-s-o-k felé billenti a nézettséget.
  Primitív népnek primitív műsor jár, ez a primitív világ a lakóival együtt.
  Inkább nézem a kvízjátékot, még a Rákóczival is, mint a valótlan villalakókat.
  Oszt lehet moderálni.”
 • 5. Mankapunka 2010. december 11. 13:09
  „Én csak a Cool-on látom 23:00-kor a Belevalóvilágot.

  Mit ne mondjak,elégé perverz dolgok mennek végbe,lehet pár szexuális zaklatót kielégítenek egy darabig a műsorukkal.

  Én csak annyit látok,hogy a bemutatkozójukból,hogy pont mindegyik az ellentetje,mint ami le van írva róluk
  Akiről azt írták,hogy minden napot végigkefével,arról még egy szót sem hallott az ember,végülis jó hülye vették a népet a vakításukkal.

  Én azt vettem észre,hogy csak egy adott IQ szint alatt lehetett bejutni,aki túl lépte,az már alapból szóba sem jöhetett.

  Ne haragudjatok,de akik nem tudják,milyen az az indukciós tűzhely,ás pár emberkének nagyobb végzettsége van mint nekem. Egy jó képet mutat az ország népének a viselkedéséről,dolgokhoz való hozzáállásához.

  Nem kell a rizsa,meg a nem nézem szöveg,mert mindenki akarata ellenére ha otthon van,akkor odakapcsol.”
 • 4. annobon 2010. december 11. 12:56
  „3-assal max. egyetértek! Kár is tovább ragozni a hozzászólásokat...”
 • 3. Aranymag 2010. december 11. 12:51
  „Hát, bocs én csak felületesen (az egyiket, a másikat még annyira sem) ismerem a fent említett "nívós" műsorokat mégis mondanék véleményt. A kvízműsor legalább szórakoztató, ott még neadjisten ragad is valami műveltség az emberekre, de könyörgöm, a VV????!!! Tény, nem láttam belőle semmit, de létjogosulatlan az egész műsor szerintem. Minősíti aki készíti, aki szerepel benne és aki nézi azt is...”
 • 2. annobon 2010. december 11. 12:49
  „1-essel egyetértek. A Rákóczi Feri maga a megjátszott modorosság. Persze a kiabálás gondolom rendezői előírás, de annyira nem áll jól neki... A Való "Kupleráj" Világhoz nem tudok hozzászólni, mert nem nézem :)”
 • 1. tricse 2010. december 11. 12:37
  „A 40 milliós játszma gyenge pontja a műsorvezető! Hatalmas tévedés volt a rádióból áthozni a képernyőre! Szerintem!

  A VV győztese a jelenlegi állás mellett a Laci kell hogy legyen,mert a többiek meg se ütik a mércét! Nem kívánok sértegetni és jelzőkkel illetni senkit,úgyis minden jóérzésű ember tudja mire gondolok!

  Valamint arról nem mondunk véleményt amit nem ismerünk vagy csak felületesen! Kéretik ezt figyelembe venni!:))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ilyenek voltunk... s Ti már csak irigykedhettek...

Amiről az elkövetkező generációnak fogalma sem lesz... Tovább olvasom