Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 23°C Még több cikk.

A Való Világ kinyírja Vágó István műsorát?

Egy műsorsávba kerül a TV2 új vetélkedője a VV4-gyel, amelynek nem Stohl, hanem Sebestyén Balázs lesz a férfi műsorvezetője.
A Borsonline úgy értesült, a TV2 november végén induló új kvízjátéka, a 40 milliós játszma egy idősávban jelentkezik majd az RTL Klubon szintén november végén induló Való Világ negyedik szériájának adásaival.

A TV vetélkedőjét vélhetően a tavaly márciusban a konkurenciától igazolt Vágó István vezeti majd. Koltay Tamás, a csatorna szóvivője a Borsonline értesülését nem kívánta kommentálni, de azt megerősített, hogy a 40 milliós játszma című vetélkedő november 29-én kerül először képernyőre.

Az RTL Klubon a Való Világ 4 november 20-án indul. A Blikk információi szerint a valóságshow műsorvezetője a várakozásokkal szemben nem az első három szériát is vezető Stohl András lesz, hanem Sebestyén Balázs.

Olvasóink írták

37 hozzászólás
12
 • 37. Agent 2010. november 15. 08:22
  „36, nyilván, de azt a "kicsi" maradék időt is el lehet tölteni értelmesen, nem azt mondom, hogy bárki hülyébb lesz egy valóságsó nézésétől, de fejlődni nem fog tőle és ez a probléma, a "szellemi rágógumi" az, amire csak rá kell meredni és nem kell gondolkozni. A probléma viszont ott van, hogy sok tévéfogyasztó családnál adásszünet, vagy áramszünet esetén a családtagok üveges szemmel merednek egymásra, hogy "most mi lesz", aztán kitör a veszekedés. Tehát a műsor egyfajta fájdalomcsillapító, ezzel viszont nem érdemes tartósan együtt élni. Szépen fel kell emelkedni a fotelből, aztán kimenni sétálni, futni, mozogni, ennek nem lehet akadálya az sem, hogy ha esik, vagy fúj, vagy hideg van, ez adjon "keretet" a napnak, ne az időpont várása, amikor indul a "show"....”
 • 36. Dirac 2010. november 14. 22:49
  „31. hozzászólás Agent

  Idéztem; én nem tartom buta embernek azt, aki azzal tölti el a maradék kicsiny szabadidejét, amihez kedve van, egyébként sem értek egyet azzal, hogy ezek butítanák az embereket, akárhányszor megnézek ilyen műsort, nem felejtem el a Newton-törvényeket, vagy az elemi algebrát. Az lehet, hogy kulturálisan nem növeli az ember értékrendjét, ezzel nem kívánok vitába szállni, de azért az embernek "tizenakárhány" óra munka után nem biztos hogy van kedve még túlságosan mélyen elmerülni a komoly dolgokban.

  Azt viszont elég nagy bajnak tartom, ha valaki műveltnek tartja magát (vagyis ezt hangoztatja) és mégis le kell vezetni neki, hogy miért járul hozzá a médiagépezet olajozottan való működéséhez, de azért elmondom, te is és én is számok vagyunk, a kutyát nem érdekli "ott fent", hogy mi Wass Albertet olvasunk -e este kilenckor, vagy Arany Jánost, azt látják, hogy rákattintottunk erre a cikkre, növeltük a látogatottsági számot, a reklámbevételt, az igényt az ilyen műsorok iránt. Ez pedig itt az internet világa, azt mond mindenki, amit akar (bizonyos keretek között), annyi diplomája és annyi IQ -val rendelkezik, amit álmodni sem mer magának, nem értem miért olyan fontos az, ha itt valaki ragaszkodik az elismeréshez, megbecsüléshez. Én megnézem mind a két műsort.”
 • 35. GD 2010. november 14. 22:46
  „Ezekre a való világosokra a beköltözés után le kéne lakatolni az ajtót + behegeszteni!!!! Megint "gazdagabbak" leszünk jó néhány magamutogató,agyatlan,aberrált, beteglelkű barommal. Na meg hazánk nagyjai pl: pákó,benkő,gyökér győzike stb...

  Van sok más csatorna jóval értelmesebb műsorokkal,mint ez a s.z.a.r.”
 • 34. Mankapunka 2010. november 14. 21:20
  „Látom,megint megy a képmutató szöveg,hogy nem nézi senki ezt a 2 csatornát.

  Na ja,csak fél -7-től minden háztartásban ez megy,míg le nem fekszenek a családok.

  Látni lehet a panelban,hogy hányan nézik ugyanazt a sorozatot este.

  Ezért szép ez a szemétdomb,mert itt mindenki álszenteskedik. Szegény gyerekeitekre ezt hagyjátok???”
 • 33. vanessa 2010. november 14. 21:20
  „jó estét!Én szivesebben nézem a Vágo kviz müsorát mint a kukkolos valovilágot,csak nem értem hogy sirnak magyarok, hogy drágaság van akkor miből telik a sok tininek az emeltdijas hivások és smskre ?az a baj hogy sajnos az igénytelenség a nagy ur nem a müveltség,pedig nagyon ráférne egy kis tudás sok emberre”
 • 32. Imcsi 2010. november 14. 19:38
  „24.-nek van igaza, én is itt értesültem arról, hogy mi is lesz a két kereskedelmi csatornán!”
 • 31. Agent 2010. november 14. 18:52
  „29, wáhh, már csak azt vezessed le, hogy ki és mennyire, valamint mely analógia miatt lett butább attól, hogy én idekattintottam:)”
 • 30. Tunde24 2010. november 14. 17:53
  „Vágó ebbe is belebukik!Aztán majd tovább áll a kis szoci!!!!!!”
 • 29. Dirac 2010. november 14. 15:32
  „28. hozzászólás Notta23

  Teljes mértékben igazad van, a túlzott "műveltségtől" nem látnak el az orrukig és nem veszik észre, hogy hozzájárultak - idézem - a magyarok butításához azzal, hogy elolvasták a cikket, rákattintottak, növelve ezzel az olvasottságot, az az igényt ezekre a témákra... Álszentek...”
 • 28. Notta23 2010. november 14. 15:21
  „Ha ennyire nem szeretitek kár is beszélni róla!Nem gondoljátok?És ha nem nézitek,mert persze majdnem minden kedves hozzászóló elkapcsol a kereskedelmi csatornákról,sőt oda sem kapcsoltok!Akkor honnan tudjátok még azt is ha valaki véletlen elenged egy szellentést a seggéből?
  Szerintem csak futtatjátok magatokat!Veritek a nyálatok!Lehet nézni az M1,M2,Duna tv stb...és társait!”
 • 27. széchenyi12 2010. november 14. 14:19
  „Vagy tanuljon Wass Albert verseket, értse meg , ismerje meg népünket!
  A butított ember azt néz a tv ben amit leadnak.....ha celeb moslékokat adnak le, akkor azt nézi.....”
 • 26. Edem85 2010. november 14. 13:50
  „senki sincs rákényszerítve hogy nézze!!! Van megannyi érdekes tv-műsör aznap este abba az adósávba amit meg lehet nézni!!!
  De akit nem érdekel a tv vegyen a kezébe egy könyvet és olvasson!!!!”
 • 25. Agent 2010. november 14. 13:47
  „Kimentek a vízpartra, vagy az erdőbe, ott csend van.
  A filmet meg le kell tölteni a netről, nem a kereskedelmin nézni, ahol végülis a reklámblokkot darabolják fel rövid filmrészletekkel:)”
 • 24. robi04 2010. november 14. 13:40
  „Mi is az, hogy erőltetés?A cikk címe szinte kész tényként sugallja(jó,ott a kérdőjel),pedig még el sem kezdődött!!Off gomb?Jó,tv kihúzva.(bár otthon ponyvával takarjuk le)Elmész a fodrászhoz,felülsz a buszra,bemész dolgozni,bekapcsolod a rádiót,olvasod a Kisalföldet(!),és mindenhol ez a szemét ömlik!Pedig tv-t nem nézel.Na,szerintem...”
 • 23. Catherina 2010. november 14. 13:30
  „háááát, elég baj ez....de pl. a hülye reklámokat se kérem!! mégis van! mer kereskedelmi csatorna, - és most nehogy azt mondd emegint, hogy ott a kikapcsgomb! vagy be se kell! - mert van amikor, bár ritka, de mégis előfordul ,hogy megy egy film ami érdekel, és képtelenség élvezettel végignézni mer meg kell szakítani persze, a hülyeséggel ,amit az orrom alá kell tukmálni... TOLAKODÁS mindenhonnan, mindenhol! mert üzlet a világ!”
 • 22. Agent 2010. november 14. 12:28
  „20, ez itt így működik, az igényhez igazítják a műsort, mivel a hazai tévénéző átlag értelmi és erkölcsi színvonala a bányászbéka feneke alatt van, ezt szeretnék kapni, ezt is kapják - itt azokról van szó, akik még akkor is nézettséget generálnak egy adott kereskedelmi csatornának, ha azon éppen a bünti miatti elsötétítés "megy" (vagy öngyilkosok lesznek mert meghalt a bobi a dallaszban, esetleg pénzt gyűjtenek eszmeralda szemműtétjére, izaura felszabadítására, csak, hogy a legemlékezetesebbeket említsem).
  Viszont ott van számos normális adás, hírek: CNN, BBC, osztrák közszolgálati, ami meg érdekes: NGC, Discovery, Spektrum, stb.
  Illetve ott van a természet, a kirándulás olcsóbb mint az otthon ülés. Aki igénytelen, az persze az is marad, mivel sokan vannak, jogos, hogy saját csatornáik is legyenek.”
 • 21. robi04 2010. november 14. 12:18
  „19.egyet értünk.nem is nézem”
 • 20. Catherina 2010. november 14. 12:13
  „sivatag és agent: nem arról van szó, hogy ki lehet-e kapcsolni ha nem teszik, hanem arról, hogy be se érdemes a magyar adók miatt!!! kivétel 1-2 adást. ezért nem érdemes fizetni érte. a többi meg rendben van. nyilván, ha nem tetszik, kikapcs. ennyi. van még ezen kívül számtalan más hasznos vagy értelemes elfoglaltság...de akkor se kellene igénytelen celeb-világgal hülyíteni a népet!!!! - régen mért tudtak színházi közvetítést is adni? - nem kellett félni ,hogy akkor nem megy senki színházba, stb....”
 • 19. Agent 2010. november 14. 12:05
  „18, ha nem érdekel, meg van más hobbid is a tv nézésen kívül, hiába erőltetik.”
 • 18. robi04 2010. november 14. 12:03
  „erőltetik.teccik érteni?nem kényszeríteni....”
37 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nők 70 százaléka azt mondja, szeretik a házimunkát

Egy felmérés szerint az idősebbek romantikáznak a házimunkában, a nők fele pedig nem is szívesen… Tovább olvasom