Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

A TV2-é a leglátogatottabb tévés weboldal

Hatalmas fölénnyel vezet a TV2 a hazai televíziós csatornák weboldalainak látogatottsági listáján, melyet az egyedi látogatószám alapján állítottak össze. A tv2.hu ráadásul a Gamius által mért magyar nyelvű oldalak összesítésében is kiemelkedő helyen áll: az elmúlt hat hónap alapján átlagosan a 12. helyet szerezte meg.
A hivatalos magyar online mérés, a Gemius Audience adatai alapján 2012 első hat hónapjában a tv2.hu-t havonta, átlagosan több mint egymillió egyedi látogató kereste fel, így a TV2-é lett a leglátogatottabb televíziós weboldal. Második helyen az RTL Klub szerepel, melynek összes weboldala*- szám szerint öt - együttesen is csupán átlagosan havi 760 ezer látogatót vonzott. Az RTL-től csak kicsivel lemaradva, harmadik helyre került az MTVA online portfóliója, melynek weboldalai együttesen, havi szinten 750 ezer embert érdekeltek átlagban. (jan-jún átlag UV: TV2.hu:1 005 611; RTL online portfólió: 764 092*; MTVA online portfólió: 752 443**)

A TV2 közleménye szerint nem csak a televízió csatornák weboldalai között szerepel kiemelkedő helyen a tv2.hu, hanem a magyar nyelvű oldalak listáján is, ahol 2012 első félévében átlagosan a 12. helyen szerepel. A januártól júniusig tartó időszakban a tv2.hu áprilisban végzett a legelőkelőbb helyen, amikor a TOP10 weboldal közé is bekerült (valós látogatószám/UV alapján a 9. volt). A helyezést még értékesebbé teszi, hogy ebben az időszakban más televízió csatorna weboldalának még a top 20 magyar weboldal közé sem sikerült bekerülni.


_____________________________
*Az RTL UV száma az összes RTL Klub kötődésű oldalt magában foglalja. (rtlklub.hu; rtlmost.hu; cooltv.hu; rtlrandi.hu; sportklub.tv)
**Az MTVA online portfólió magába foglalja az mtv.hu, hirado.hu és a telesport.hu eléréseit

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Másként látnak a nők és a férfiak

A nők jobbak a színek között lévő apró különbségek megállapításában, a férfiak viszont ügyesebben… Tovább olvasom