Kisalföld logö

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik -1°C | 9°C Még több cikk.

A tánc vége: Medveczkyt kirúgta az RTL!

Medveczkyt Ilona a Szombat esti láz szuperdöntőjében már nem szerepelhet. Az RTL Klub megelégelte a revücsillag táncversenyről hangoztatott különvéleményét. A díva megkönnyebbülten fogadta a döntést.
 
A levélben, amit délután kaptam az áll, hogy a sajtóban tett nyilatkozataimat nem egyeztettem a kommunikációs igazgatósággal, ezért megszegtem a szerződésem egyik pontját.

Azt viszont felajánlották, hogy a műsorban szívesen látnak a közönség soraiban. Ezt viszont én nem adom meg nekik, inkább megyek a TV2 műsorába. Erről viszont még nem szeretnék konkrétumot mondani. Lehet, hogy ott is zsűrizni fogok. Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója megerősítette a hírt.

– Az utolsó csepp a pohárban a Borsban megjelent hétfői cikk volt, ami miatt felmondó nyilatkozatot adtunk át Medveczky Ilonának. Munkájára nem számítunk a továbbiakban.

Sehol sem fogadnák el azt, hogy azt a céget szidja, ahonnan a fizetését kapja – mondta Rényi Ádám.

Olvasóink írták

27 hozzászólás
12
 • 27. Sally 2008. december 21. 20:30
  „Nekem egyáltalán nem hiányzott a műsorból, már előbb is kirúghatták volna. Igenis egy ez egy nyugdíjas kurvam, ha jól tudom, állampolgárságért meg pénzért hozzáment egy buzihoz, aki amúgy valamilyen herceg volt. Egyébként meg kellett volna adót fizetni, akkor most nem 40 ezer lenne a nyugdíja. A viselkedése pedig felháborító. mit képzel, hogy mindent megengedhet magának?”
 • 26. k 2008. december 21. 20:29
  „A művésznő talán egy ici-picit elszállt önmagától, de az idő is felette.
  Sajnos akár milyen nehéz is számára ez be kell ismernie, és a korához méltóan illet volna viselkedni.
  24.Judytka és 25.MTT osztom véleményeteket.”
 • 25. MTT 2008. december 21. 18:45
  „ideals, amit leírtak előttem többen, -jómagam is- ez nem rosszindulat, Ön van eltévedve! Ez a valóság. Nem két kézzel kellett volna (akkor) eltapsolnia milliókat, akkor most nem kellene siránkoznia. Egyébként meg ha annyira ismeri Medveczky életrajzát, akkor azt is kell tudnia, hogy semmi köze a magyar közélethez, mióta táncolt, mindig külföldön tette, sőt, - azokban az időkben, amikor mezei ember a határig nem jutott el. Erről ennyit. Gondolom a luxusvilláját is, amit ajándékba kapott(?!) a 40ezer forintos nyugdíjából tartja fenn...ugyanis ezt siránkozta valamelyik kereskedelmi tévében. Cserélje kisebbre. Még a végén komolyan meg fogom sajnálni...”
 • 24. Judytka 2008. december 21. 16:18
  „Nem azzal van baj,ha valaki ennyi idős korában(mint Medveczky)úgy néz ki,mint ő.A kinézetét,megjelenését senki sem firtatja.Az a baj,hogy nem veszi tudomásul,hogy eljárt felette az idő.Nem illő az ő korában(akármilyen jó is messziről..)félcsupaszon mutatkozni.Sokkal nagyobb tisztelet övzné,ha korához MÉLTÓAN élne,és viselkedne,és nem a múltjával kéne állandóan előhozakodni.(amúgy is ki nem állhatom,ha valaki mindig a múltbéli dicsőségeivel akar a mában érvényesülni!!A múlt az emlékeké,a lét szempontjából jelen,és jövő van..))A kevesebb,néha több!Miután ennyi botrányt kavar,nem csoda,hogy ilyen vélemények születnek róla,ugyanis nem zörög a haraszt,ha nem fújja a szél.
  Természetesen semmivel nem tartom többre a mai üresfejű(szöszi)szilikoncsodákat sem!!Számomra egy kategória.Talán annyi(csekélység)írható a javukra Medveczkyvel szemben,hogy nekik MÉG!!! itt-ott a pucérkodás jobban illik...(már csak a koruk miatt....)”
 • 23. soproni 2008. december 21. 14:50
  „Azért én odaállítanék a Medveczky Ilona mellé olyanokat,akik nála évtizedekkel fiatalabbak ,mert lenne mit szégyenkezniük a külsejük miatt. A sok szilikonos,beképzelt,hisztis kis szöszi majmokról ne is beszéljünk,mert ők aztán igazán beképzeltek ,de szétesnek mire annyi idősek lesznek ,mint Medveczky. Miért is baj az,ha valaki 70 felett is csinos,ápolt és tökéletes alakkal rendelkezik?Nem hinném,hogy a férfi hozzászólók nem lennének büszkék arra,ha párjuk hasonló külsővel rendelkezne nyugdíjas nagymamaként.
  T.Tamás! Nekem is csak az jutott eszembe,hogy "undorító" ,de én a hozzászólásodat olvasva gondoltam erre.”
 • 22. ideals 2008. december 21. 11:33
  „..21. TakácsTamás!
  Te nem fogod megérni még a 60 egynehányat sem - MERT MEGESZ A ROSSZINDULAT!!!”
 • 21. TakácsTamás 2008. december 21. 08:21
  „Mi van öreg, te voltál az egyik szeretője a 28 ezerből? Hozzám az utcán senki sem fog odajönni, hogy lekurvázzon, mert nem illegetem magamat 88 évesen, félpucéran a tévében. Ja, hanem próbálok becsülettel dolgozni a pénzért, nem széttárva a lábamat, nagymama korban is. Ja, és nem játszom az eszemet, ha a koromra utaló megállapítás hangzik el, és nem próbálok modoros madamként pózolni, meg remegni, hogy bekerüljek egy bulvárműsorba, csak mert képtelen vagyok felfogni, hogy nincs helyem már ott. Egyszerűen undorító!”
 • 20. Johnson88 2008. december 21. 00:35
  „Jó éjszakát!

  Emberek!
  Ajánlom Önöknek, hogy olvassák el újra a kommentjeiket, és gondolkozzanak el mélyen.
  Nem szégyenli magát egyikük sem?
  Mit ártott maguknak ez az asszony? Milyen jogon k.rvázzák le? Nem gondolják, hogy ez a butaság legfelsőbb foka?
  Maguk mit szólnának hozzá, ha vki odamenne magukhoz az utcán, és minden szó nélkül lek.rváznák magukat? Egyszerűen röhej ez a stílus!
  Egy mondás jut eszembe:
  Két dolog határtalan, az emberi leleményesség, és az emberi butaság!
  No Önök a második kategóriába tartoznak VASTAGON!!!!
  Attól még, hogy nem értenek egyet vele, és nem szimpatizálnak vele, a véleményüket KULTÚRÁLTABBAN is ki lehet fejezni!!!
  Csodálkoznak az emberek, hogy hová fajul a világ. Nos az erkölcsi torzulás ITT kezdődik!
  Amúgy meg érdemes a 17-es, ideals által írt hozzászólást elolvasni. A mai hölgy-szereplők még rosszabbak, mint ő a maga idejében, mert boldog-boldogtalannak mutogatják magukat. Benne legalább tartás, elegancia volt, még ha nem is vette észre, hogy mikor kell időben abbahagynia.

  Még egyszer gratulálok a hozzászóloknak, saját magukról állították ki a bizonyítványt!

  Jó éjszakát!
  Johnson88”
 • 19. Szilágyi_Zsolt 2008. december 20. 21:39
  „Valaki világosítson már fel, legyen olyan kedves, hogy ki/mi volt ez a Medveczky Ilona, hogy ennyire híres volt és ennyire ismerni kéne a múltját.”
 • 18. ideals 2008. december 20. 21:20
  „JAVASOLOM, NÉZZÉTEK A SPANYOL TÉVÉN A TÁNCMŰSOROKAT! A RUHÁK NEM OLYAN BUGYI-MÉRETŰEK MINT A HAZAIAKBAN - VAN MIT TANULNI A RUHATERVEZŐKNEK IS..
  A MAGYAR MŰSORBÓL FŐLEG EMIATT NEM LÁTTAM SOKAT, MERT A SPANYOLT JOBBAN KEDVELEM. VALAHOGY EMBERSZABÁSÚBB, SZOLIDABB ÉS MÉGIS SZEBB.

  A MÚLTKOR EGYSZER KB. DÉLUTÁN 3-TÓL ESTE 9-IG VOLT TÁNCMŰSOR JÓTÉKONYSÁGI EST KERETÉBEN! MAJDEM 2 MILLIÓ EURÓT GYŰJTÖTTEK ÖSSZE A SZEGÉNY LATIN-AMERIKAIAK MEGSEGÍTÉSÉRE. ÍGY IS LEHET "PÉNZT ÖSSZETÁNCOLNI" - HOGY NEM A MŰVÉSZEKNEK FIZETNEK MILLIÓKAT, HANEM EGY JÓ MŰSORT ADNAK AZÉRT, HOGY A PÉNZT MÁSOK JAVÁRA FORDÍTSÁK...”
 • 17. ideals 2008. december 20. 21:14
  „14.-16. TakácsTamás.
  A MAI FIATALOK LEGALÁBB ANNYIRA MUTOGATJÁK MAGUKAT, CSAK AZ ELEGANCIA HIÁNYZIK BELŐLÜK, MERT KÖZÖNSÉGESEN CSINÁLJÁK, ÉS LEGALÁBB ANNYI PÉNZT KERESNEK VELE, MINT VALAHA VALAMIKOR MEDVECZKY ILONA. MEDVECZKY IDEJÉBEN NEM VOLT ANNY PLAYMATE MINT MOST! RÁADÁSUL MIND EGY-EGY SZILIKON REKLÁM - UNDORITÓAK, SEMMI TERMÉSZETES NINCS RAJTUK, ÉS BUTÁK MINT AZ ÉJSZAKA, TISZTELET A KIVÉTELNEK, AKIRŐL MÉG NEM HALLOTTAM, ÉS PERSZE AKINEK VAN GÓGYIJA, AZ NEM MEGY PLAYMATE-NEK.
  A DZSUNGEL-MŰSOROK MEG EGYÉB BAROMSÁGOK SZINTÉN A PÉNZRŐL SZÓLNAK, OTT PERSZE MÉG TÁNCOLNI SE KELL, LEGFELJEBB TAM-TAM DOBRA, ÉS KVÁLKODNI LEHET HIVATALOSAN, MILLIÓK SZEME LÁTTÁRA.

  AZ EMBER AGYA MEGÁLL, HOGY MIKRE VEVŐK A NÉPEK!”
 • 16. TakácsTamás 2008. december 20. 20:49
  „És amit ne felejtsünk el, ennek a Medveczkynek nagyon szarul áll, hogy 88 évesen is pucéran, harisnyában mutogatja magát. Látom, már átkurválkodta magát, ott ül a tv2 megasztárjában. Mindegy ennek, csak vigyorogjon a műfogsorával... Nincs aki szombatonként kikormozza a vén kályhacsövet?”
 • 15. Judytka 2008. december 20. 19:35
  „Öreganyám is volt...és szépen csendben méltósággal élt...
  Mit kell mindig a régi szép időket emlegetni???Azért mert mostanra csak a balhéitól hangos a sajtó..így csak a múltja,amiből még "hasznot" tud kovácsolni!Távozni a közéletből is tudni kell...
  Örülök,hogy csak a szomszédaim ismernek,(amúgy ez nem igaz,mert rengeteg ismerősöm van)ilyen áron nem is kellene a hírnév..”
 • 14. TakácsTamás 2008. december 20. 18:46
  „Ungi! Primitívségedre jellemző, hogy szerinted ez az elaggott prosti régen legenda volt. Legenda legfeljebb most lehetne, akkoriban, amire te utalsz, gyakorló kurva volt. És ennél a pillanatnál elértünk oda, hogy ugyan mit is tett le az asztalra? Hogy minket nem ismernek? Ha én is élek akkor, aztán megfoghatja a puncimat a fél Moulin Rouge, végigkefél a Hungaroton, stb., akkor lehet, hogy ma én is ilyen luxusringyó lennék, de azért ne ájuljunk már el, oké?”
 • 13. ungi 2008. december 20. 18:34
  „De miert kell mindjart k...ni, meg lotyozni. Ti is leraktatok legalabb annyit az asztalra mint Ö? Valamikor egy legenda volt, vilagszerte ismertek. Es erre tenyleg bekepzelt lehet. Es ti? Ki ismer benneteket? A szomszedotok talan. Nem kene mindjart durva szavakat hasznalni. Ö ilyen, es kesz! A velemenyetek utan itelve, van bennetek is kivetnivalo!”
 • 12. bogote 2008. december 20. 18:02
  „Én néztem a müsort és nagyon tetszett. Már ideje volt ezt a vén k....t eltávolitani. Véleménye mindannyiszor semmitmondó volt. Vegye észre magát, adja át a helyet a fiataloknak.”
 • 11. G.D 2008. december 20. 17:05
  „Na hát a könnyen jött pénz könnyen is megy.!”
 • 10. MTT 2008. december 20. 16:53
  „Nemhogy a vénasszony befogná a száját, veri magát egyfolytában, örüljön, hogy még tartják valakinek. Nem vitatom a régvolt munkásságát, hova tette az akkor horribiblisnek számító vagyont, amit összetáncolt?”
 • 9. Gab2000 2008. december 20. 16:34
  „Ja mindenkinél más veri ki a biztosítékot Ilonka néni 400.000 Ft-t kapott az RTLKlubtól a zsűrizés egészért, míg Bejja asszonyság 4.000.000 Ft-t kapott a tevékenykedésért. Azért ezt is meg kellett volna írni a cikkben, hogy ez volt a kiváltó ok”
 • 8. Hunicum 2008. december 20. 16:34
  „Nem mondjátok komolyan, hogy 2 219 355- en nézték!? Ez a felnőtt lakosság 1/3-a.
  Miért van, az, hogy egyik ismerősöm se látott belőle egy részt se?
  Ja! De egy igen. Csonka András. :)”
27 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emlékszik még? - Ez volt 2008 - január

Ismét áremelésekkel kezdődött az év, megszűnt a határőrség, a köztársasági elnök márciusra írta ki a… Tovább olvasom