Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

A sztárok gyermekkorát is meghatározta Halász Judit

Halász Judit és Barabás Éva életében is fontos szerepet töltenek be a gyerekek. Más-más eszközökkel ugyan, ám mindketten a gyermekekért dolgoznak.
A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznő egy közönségtalálkozóval egybekötött lemezdedikáláson beszélgetett a műsorvezetővel, aki Halász Judit dalain cseperedett fel.

Kiskorában tátott szájjal nézte Barabás Éva Halász Juditot a televízió képernyőjén, dalait pedig kívülről fújta. Ezért is volt óriási megtiszteltetés számára, hogy a művésznő őt kérte fel beszélgetőtársának új, Apa figyelj rám című lemezének bemutatóján.„Csodálatos érzés, hogy Halász Judittal, az ő dalain nőttem fel, most pedig vele beszélgethettem. Igaz, szerencsére, nem először sodort vele össze az élet. Amikor engem is a Mosolyrend lovagjává választottak a gyerekek, Judit, aki elsőként kapta a megtisztelő címet, dísztáviratban köszöntött. Felfoghatatlan érzés volt ez a figyelmesség."- árulta el az RTL Klub műsorvezetője.„Majd mindketten részesei lehettünk a pekingi olimpia előtti fáklyafutásnak, ami életem egyik nagy ajándéka. Sosem felejtem el, mennyire hihetetlen volt Kínában esténként vacsora közben hallgatni az ő történeteit, meséit." – tette hozzá az SOS-Gyermekfalu nagykövete, akinek több kedvenc dala is van már Halász Judit új lemezéről.
„A portrébeszélgetéseim során rádöbbentem, mindenki vágyik arra, hogy az édesapja büszke legyen rá, mindenki meg akar felelni apukájának. Az Apa figyelj rám pedig pont erre hívja fel az apukák figyelmét." – tette hozzá.

A közönségtalálkozón részt vett a lemezen közreműködő művészek közül Bródy János, Szabó T. Anna valamint Móricz Mihály is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öt napig élt rovaron és tócsavízen: vadászat közben eltévedt

Rovarokon és tócsavízen élt öt napon át egy férfi az Egyesült Államokban, mert mókusvadászat közben… Tovább olvasom