Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

A színész önarcképét látta viszont sorozatbéli temetésén

A sikersorozat testvérgyilkosságának drámai eseményei abszurd szituációba keverték Mihályfi Balázst.
A kettős karaktert alakító színész a halállal került drámai közelségbe. A forgatási jeleneteket nem élte meg kellemetlenül, de az idő múlása gondolkodóba ejtette.


Mihályfi Balázs Konrádként állt testvérének, Richárdnak ásott sír felett. Megdöbbentő fordulatok a sorozat eseményeiben, nem mindennapi helyzetek egy színész számára. Mihályfi Balázs sírkőbe vésett önarcképével nézett farkasszemet. A morbid szituáció nem rázta meg a rutinos sorozatsztárt, ennek ellenére persze hatással volt gondolataira.


„Nem érintett drámai módon a jelenet, persze ilyenkor elgondolkodik az ember saját életén, az évek múlásán. Igazán bizarr volt a saját fotómat látni a fejfán, ráadásul még a születési dátum is közel azonos volt." – számol be a forgatás gyászos pillanatairól Mihályfi Balázs. – „Viszont egyfajta párhuzamot vélek felfedezni az ismert mondással, miszerint kinek halálhírét keltik sokáig él. Bízom benne, hogy ez érvényesül majd saját sorsom alakulásában is." – teszi hozzá a sorozat Konrádja.

A Jóban Rosszban immáron Fehér Richárd karakterét maga mögött hagyva ontja majd az újabb izgalmakat. Konrád testvérétől megszabadulva szövögeti tovább terveit Csillagkúton.

Jóban Rosszban minden hétköznap dupla epizódokkal 20.10-kor a TV2-n!
Mindig történik valami…

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A D-Link ismét pörgős kultúrestet támogat

Rímekbe szedett rapszövegek, amőbák, vijjúú, vijjúú, verseskötet bemutató, hip-hop-al, nujazzel… Tovább olvasom