Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

A Skype megvásárolja a Qik szoftverfejlesztőt

A Skype A Skype az a globális kommunikációs platform, amely le akarja bontani a kommunikációs korlátokat a világon.

Valamely internetes csatlakozással rendelkező készülékkel családtagok, barátok és munkahelyi kollégák ingyenesen cseveghetnek egymással írásban, szóban és képben. Olcsón hívhatnak emellett vezetékes telefonszámokat vagy mobil telefonszámokat szinte bárhol a világon.

A Skype most mutatta be csoportos videó hívási szolgáltatását is, amely három vagy több személy valós idejű együttműködésére teremti meg a lehetőséget, bárhol is legyenek a világon. A 2003-ban alapított luxembourgi székhelyű Skype alkalmazása letölthető számítógépekre, mobiltelefonokra és más internetes csatlakozással rendelkező készülékre a www.skype.com oldalon.

A Skype újdonságairól a következő blogon értesülhet: blogs.skype.com Twitter: twitter.com/skype vagy Facebook: www.facebook.com/skype A Skype szolgáltatásainak igénybe vételéhez szélessávú internet kapcsolat szükséges. A Skype nem a hagyományos telefon szolgáltatás egy új változata és nem vehető igénybe segélyhívásokra A Skype, kapcsolatos márkanevei és logói, valamint az "S" jel a Skype Limited bejegyzett márkája.

A Qik A Qik piacvezető az okostelefon felhasználók számára barátaikkal, családtagjaikkal és üzletfeleikkel valós idejű élménymegosztást lehetővé tévő mobil video technológiában. A Qik alkalmazása teljes mértékben kielégíti a felhasználók video kommunikációs igényeit, beleértve a video hívásokat, a video megosztást, video üzenetek küldését, valamint a video anyagok számítógépre vagy webes tárterületre való elmentésének lehetőségét. A Qik alkalmazása több mint 200 mobiltelefon modellen fut Android, iPhone, Symbian, Blackberry és Windows Mobile platformon egyaránt. A Qik székhelye Redwood City, Kalifornia, és rendelkezik egy képviselettel az oroszországi Moszkvában is.

Kapcsolat: Skype Media Contacts: Brian O'Shaughnessy, +352 621 259 510 (mobile) Brian.osh@skype.net vagy Jennifer Caukin, +1-408-414-7394 (Skype Online Number) Jennifer.caukinÓskype.net E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg.

A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Önszántából távozik a magyarországi Tesco-vezér

Hamarosan saját elhatározásból távozik a magyarországi Tesco vezérigazgatója, mert az… Tovább olvasom