Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 6°C Még több cikk.

A Playmate fitneszlady

Az országos rostán tizennégyen maradtak fent. Évről évre sok-sok lány jelentkezik, hogy megmutathassa a nyuszis magazinban, neki van a legfigyelemreméltóbb alakja.


Hamarosan a magazin nyomtatott példányaiban is pózolnak, viszonylag kevés ruhában.

Győri lány a legszexibb Playmate bombázók közt - fotók, videó
Kovács Kitti mindennap azért dolgozik, hogy elérje célját, és ismert fitneszmodell váljon belőle. Ezért indult a 2010-es Playmate-válogatáson is, ahol jelenleg az első 14 legszexibb hölgy között harcol a bennmaradásért.

Kitti mindennapjait a sport és az egészség mellett a tanulás tölti ki. A 23 éves nyuszilány előtt példaként lebeg a román fitneszcsillag Timea Majorova, aki messziről indult, de végigjárta a ranglétrát, és a csúcsra jutott.

– Mi vezérelt, amikor beneveztél a 2010-es Playmate-válogatásra?

– Két éve találtam ki, hogy részt veszek a válogatáson, mert ismert szeretnék lenni. Úgy gondolom, hogy ez a legnagyobb reklám, aminek a segítségével elérhetem a céljaimat.


– A válogatással szerzett ismertség milyen előnyöket jelenthet a karrieredben?

– Ha ismertebb vagy, könnyebben érvényesülhetsz. Én pedig fitneszmodell szeretnék lenni, és műsorvezetői ambícióim is vannak. Szerintem ezekhez elengedhetetlen, hogy a köztudatban ott legyek. Az pedig, hogy szerepelhetek a Playboy magazinban, külön bók és elismerés számomra.

– Hogyan fogadta a családod, mikor kiderült, hogy a te meztelen fotóid is szerepelnek majd a Playboyban?

– Kész tények elé állítottam őket, mert tudtam, hogy másként nem egyeznének bele. Katolikus családi háttérrel rendelkezem, ezért nehéz volt elfogadtatnom, hogy belevágtam a válogatásba. Leginkább anyu féltett, de mára már megbíznak bennem, mert tudják, milyen célok lebegnek a szemem előtt.

– Mennyire fontos neked mások véleménye?

– Már nem figyelek oda a megjegyzésekre, de nem is kapok túl sok negatív kritikát. Akik szeretnek és ismernek, így is elfogadnak.

– A mezőnyben külön becenév ragadt rád. Te vagy a nyuszik között a ˝fitneszlady˝. Milyen előnyt jelent a védjegyed?

– A bírák és a magazin is örül, hogy van bennem valami különleges. Jó, ha több vagy, mint egy pár szilikonmell. A riválisaimnál több vagyok, mert határozott céljaim vannak, ezért nem csak a fotózás része érdekel a nyusziéletnek.

– Miért kaptad ezt a becenevet?

– Az egész életem a sportról és az egészségről szól. Évek óta azért dolgozom, hogy fitneszmodell legyek. Spinning-, power jump, aerobik- és táncoktató vagyok, illetve gyermektáborokban is vállalok oktatást. Ezek mellett pedig az őszi, romániai Herkules-kupára edzem a testem.

– Ilyen feszített menetrend mellett mikor jut idő a magánéletedre?

– Szerencsére a párom, akivel már hosszú ideje együtt vagyok, nagyon megértő. Csak este tíz óra után jut idő egymásra. De én úgy gondolom: valamit valamiért.

– Mit gondolsz, az egyetemen és a tanítványaid körében nem fog gondot okozni, hogy láthatnak téged meztelenül is?

– Ha bármelyik tanítványomban kétely merül fel, azt úgyis megérzem, és akkor mindenképpen megbeszélem vele a problémát. A Testnevelési Egyetemen nem olyan erős a kapcsolat köztem és a tanárok között, mert hétvégi és levelező oktatásban veszek részt. Ott csak az számít, hogy megfelelően teljesítsem a vizsgákat. De úgy látom, hogy az iskolában az élsportolók között nincs ilyenfajta féltékenység.

Olvasóink írták

 • 10. ramboss 2010. augusztus 05. 23:01
  „tanulságosak ezek a hozzászólások, a Bibliában azt lehet olvasni hogy szív bőségéből szól a száj, tehát ami benned van az jön ki belőled-no comment- máshol (más országban) örülnek ha egy helyi valaki bejut egy országos megmérettetésbe, s mivel ez itt a Playboy válogatás és nem pl:sakkverseny evidens hogy elsősorban a küllem a mérvadó, sajnálom hogy ez itt egyesekből a fikázást, ócsárlást tudja kiváltani, a hiba az ön készülékében van mondanám hölgyem és uram.”
 • 9. muskátli 2010. augusztus 04. 16:47
  „ohhhhhhhhh akkor most már a diplomához meztelen képek is kellenek? ki hitte volna? manapság már túl sok a diplomás magyarországon, söt néhány embernek több is van. nem furcsa ez? ebböl milyen következtetésre lehet jönni? túl egyszerüen hozzá lehet jutni, régen nehezebb volt, ezért volt kevesebb!”
 • 8. Lupo 2010. augusztus 04. 16:44
  „Kedves Muskátli!

  1 diplomám már van, a második folyamatban és nem érzem Önt méltó vitapartnernek. Részemről itt a dolgot lezártam.

  További szép napot mindenkinek.”
 • 7. muskátli 2010. augusztus 04. 12:32
  „na már kezdik a <moderálva> románok védelmét itt is. amugy nem dolgozom 12 órát müszakban, de Lupo lehet mert mint látszik csak azt ismeri. akkor is csak azt mondom hogy ha már olyan tanult okos "szüzkislány" akkor más képességekkel is ismerté válhatna, nem kell mindjárt nyuszival játszani.
  amúgy irigy ilyen kis könnyü lánykákra soha sem voltam és nem is leszek, mégha nö is vagyok”
 • 6. WTF 2010. augusztus 03. 22:28
  „#3

  Ha valaki szép, és meg is élhet belőle, miért ne használná ki? irigykedsz talán?
  amit te leírtál és amit ez a lány csinál, aközött azért ég és föld a különbség...”
 • 5. Túrabakancs 2010. augusztus 03. 10:19
  „Ez a lány legalább sportol, nem hinném hogy bármiféle plasztikázásra rá lenne szorulva.
  Szép lány! Aki mást mond egyszerűen csak irigy. És valószínű nő...”
 • 4. Lupo 2010. augusztus 03. 08:44
  „Na megint kezdenek jönni az okos hozzászólók.... Főleg az utolsó. :D Kedves muskátli, nyilván nem ismerem Önt a Kittit viszont igen. Nem lepődnék meg ha kiderülne, hogy lehet már most több iskolája van ennek a leányzónak, mint Önnek. Ha nem így van ezúton kérek elnézést Öntől, de hozzászólása alapján gondolom hazaért Ön kiégve a 12 órás műszakból valahonnan aztán jó magyar szokás szerint gyorsan belekötött valakibe akinek esetleg egy kicsit jobb talán mint Önnek. Kívánok Önnek ugyanakkora kitartást és elszántságot az életben a hobbijához és a munkájához, mint a Kittinek van. Aki ismeri annak inkább példamutató és követendő... (nem a meztelenkedésre gondolok) További szép napot.”
 • 3. muskátli 2010. augusztus 02. 18:31
  „ismert az ember máshogy is lehet nem csak úgy hogy (fél)meztelenül fényképezteti magát. ezt csak az ostoba ku...k csinálják ezekböl meg manapság túl sok van már. fotomontageval meg mindegyik szép, már nem is kell eredetileg szépnek lenniük a szökeségeknek. söt ott van a mell kitömésének vagy fellvarrásának is a lehetösége. igy bármelyik randaságból lehet szépség!
  aztán egy kis sz.x a kamera elött és máris hires egyéniségek lesznek. IDE JUT A VIL?G!!!!!!!!!!! BORZALMAS!!!!!!!!!”
 • 2. máris 2010. augusztus 02. 11:15
  „MEGINT LEADTÁK AZT, AMI NEM IS ÚGY VAN !!!”
 • 1. szószatyor 2010. augusztus 02. 09:42
  „Ki volt az az okos aki Timea Majorovát románnak nevezte?? Nem hogy nem román, hanem szlovák sem, mert felvidéki magyar. Nagyon művelt lány lehet ez a Kitti (vagy a cikkíró).
  http://en.wikipedia.org/wiki/Timea_Majorova”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még egy hétig lehet jelentkezni pótfelvételikre

Még egy hétig jelentkezhetnek a diákok a pótfelvételi keretében meghirdetett képzésekre. Tovább olvasom