Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

A nyolcadikos lányok terrorja miatt akasztotta fel magát egy 12 éves autista fiú

A 12 éves Michael Raven a hálószobájában vetett véget az életének.
Tucatnyi barátja írt dühös üzenetet az interneten, azt állítva, hogy Michael könyörtelen ugratások áldozata volt az iskolában. Egy nő – aki azt állítja, hogy lányát szintén terrorizálják a suliban – azt mondta, a lánya szerint Michaelt kipécézte egy nyolcadikos lánycsoport. Vélhetően az bosszantotta fel őket, hogy a fiú autista volt. 

A blackburni iskola lánygalerijéből néhány lányt név szerint is megneveztek a Michael emlékére nyitott internetes oldalon. A lány, aki szintén azt állította, hogy megalázták – és ismerte Michaelt – azt írta a neten: „mindenki, aki valaha egy szóval is megbántotta őt, most kisírt szemekkel járkál, de mostanra bizonyára megtanulták a leckét".

Fotó: Daily Mail
Fotó: Daily Mail

A rendőrség nem bűncselekményként kezeli a halálesetet. Az igazságügyi boncolásra még ezen a héten sor kerül.

- Semmi nem utal arra az ügy jelen állásában, hogy a megaláztatás állna a haláleset hátterében, de a vizsgálat még folytatódik – mondta a rendőrség szóvivője a Daily Mailnek.

Az iskolaigazgató szerint Michael pozitív, derűs, életvidám diák volt és az iskola rendkívül szomorú a halála miatt. – Meg tudjuk erősíteni, hogy az iskola vezetése nem volt tisztában a Michaelt ért minden inzultussal. Minden ilyen vádat azonban nagyon komolyan veszünk – tette hozzá az igazgató.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Levágta és megette a saját kezét a kínai csaló

A kínai férfi ugyan azt állítja, hogy rablók csonkították meg, de a hatóságok biztosak abban, hogy… Tovább olvasom