Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 24°C Még több cikk.

A náci párt felemelkedése a Spektrumon

Eddig soha nem látott, digitálisan felújított felvételeken Hitler és a náci párt története.
Egyre növekvő munkanélküliség, gazdasági válság, bevándorlók elleni támadások, népakaratra nem hallgató vezető politikusok, szélsőséges nézeteket valló pártok felé forduló választók… A huszadik század harmincas éveiben járunk, Németországban.

"A náci párt felemelkedése" című sorozat lépésről lépésre mutatja be, hogy a Nemzetiszocialista Munkáspárt hogyan húzott hasznot a gazdasági zűrzavarból, és jutott hatalomra 1933-ban Németországban, hogy aztán az egész nemzetüket rémálomba vezesse. A műsor a korszak meghatározó személyiségeit követi nyomon, akik szerepet játszottak a demokrácia szétzúzásában, az ellenfelek meggyilkolásában, Európa és a világ pusztításában. Hitler, Goering, Himmler, Goebbels. Mind megadták a választóknak, amit akartak, majd egy önkényuralmi állammal csapták be őket.


"A náci párt felemelkedése" című 10 részes dokumentum-sorozat a Spektrumon Harmadik Birodalom igaz történetét meséli el, ehhez archív felvételeket, interjúkat használ. A műsorban az eseményeket drámaian rekonstruált jelenetek és eddig soha nem látott, digitálisan felújított felvételek idézik fel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Guns N´ Roses koncert Asunciónban - galéria

Az amerikai rockzenekar fergeteges koncertet adott a paraguayi fővárosban április 9-én. Tovább olvasom