Kisalföld logö

2016. 12. 09. péntek - Natália -4°C | 7°C

A gyönyörű színésznő lett a Dove új arca

Különleges szépségprogram, két különleges nővel. Hámori Gabriella lett az ismert szépségipari márka arca, így ő képviseli a májusban induló 5 lépéses kampányt.
A program célja a harmónia, a test és a lélek összhangjának elérése. A lelki oldalt a színésznő hangsúlyozza, míg a test helyes ápolásáról Dr. Pónyai Katinka bőrgyógyász nyújt tájékoztatást.


A Dove új kampánya arra hívja fel a figyelmet, hogy minden nő megérdemli a rendszeres törődést. Ahhoz hogy egyszerűen lehessünk természetesen szépek, nem szükséges wellness szállodákba menni, vagy luxuskezelésekre járni. Otthon, akár a mindennapi tisztálkodás során mi magunk is tehetünk külsőnk szépségéért, ezáltal pozitív kisugárzásunkért. Hónapról hónapra kiderül majd 5 alapvető, mindenki számára megtehető lépés, amely ápol és kényeztet. A program kitalálói úgy vélték, hogy Hámori Gabriella lénye, természetes szépsége megtestesíti azt, amit közvetíteni szeretnének, ezért kérték fel, hogy csatlakozzon a kezdeményezéshez.


„Szerencsére mindig sikerült olyan munkákban részt vennem, amelyekhez szívesen adtam az arcomat. Ez a márka olyan kategóriát képvisel, ami nem luxus, viszont azzal, hogy nyugalmat és kiegyensúlyozottságot teremt, mégis a luxus érzését ébreszti az emberben. Ezzel tudok azonosulni, így nem kellett sokat gondolkodnom, igent mondjak-e a felkérésre" – árulta el színésznő, aki nőtársainak a belső egyensúly megteremtésében igyekszik segíteni.

A szintén sugárzóan szép Dr. Pónyai Katinka bőrgyógyász szakmai tudásával áll a program mellett, igyekszik minden lényeges információt átadni az arctisztításról, a dezodorálásról, a hajápolásról, a testtisztításról és a testápolásról, vagyis az 5 lépéses szépségprogram minden egyes állomásáról.

„Egyáltalán nem volt bennem dilemma, hogy a program mellé álljak-e vagy sem. Mind szakmailag, mind emberileg úgy gondolom, hogy a megfelelő helyen vagyok" – nyilatkozta a szakember.

A stáblistában fellelhetjük Szily Nóra nevét is, aki – a termékek ismerőjeként – ezúttal a kulisszák mögött, tanácsadóként van jelen, valamint önálló rovatot vezet a www.otlepes.hu portálon.

Olvasóink írták

  • 1. Aranymag 2012. április 18. 13:59
    „Ő tényleg szép.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lencsevégre kapták Dukai Regináékat - képgaléria

Bódi Sylvi, Dukai Regina, Debreczeni Zita, Zimány Linda és Horváth Éva az idei nyár legdögösebb újdonságaiban pózolt. Tovább olvasom