Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

A Facebook ˝buktatta le˝ a bigámistát

A férfi "elsőszámú" feleségének a közösségi oldal potenciális ismerősként ajánlotta a másik hitvest.
Bigámia vádjával kell szembenéznie a bíróságon egy amerikai férfinak, miután "elsőszámú" feleségének a Facebook potenciális ismerősként ajánlott egy másik nőt, akinek fényképei között akadt egy olyan, amelyen férje és az ismeretlen nő esküvői tortával láthatók.

Alan L. O'Neill először 2001-ben kötött házasságot, majd elköltözött, megváltoztatta a nevét és felhtehetően ismét megnősült, ám előtte a korábbi frigyet nem bontotta fel.

A Pierce megyei vizsgálóbíró, Mark Lindquist szerint az első feleség a kép láttán felhívta férje anyját. Ezután nem sokkal O'Neill megjelent nála, és kijelentette, hogy még mindig házasok, annak ellenére, hogy a nő felszólította a válásra. Egyúttal utasította egyesszámú nejét, hogy tartsa titokban mindazt, amit megtudott. A nő azonban felkereste a hatóságokat.

Egyelőre még nem világos, hogy a pár miért nem vált el, miután külön élte, illetve hogy O'Neill legalább második házasságkötése előtt miért mulasztotta el felbontani az elsőt. Ez a tévedés azonban akár egyéves börtönbüntetésbe kerülhet neki.

A Facebook létezése óta számos szakítást okozott. Egy, a tavalyi évben készült felmérés szerint Nagy-Britanniában a válások harmadában említi meg valamelyik fél a közösségi oldalt mint a kapcsolat egyik megrontóját.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Repülőkutyák szálltak meg egy ausztrál várost

A kis vörös repülőkutyák február végén érkeztek Katherine-be. Több mint negyedmillióan vannak. Tovább olvasom