Kisalföld logö

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 13°C | 22°C Még több cikk.

A döbbenetre is építettek a Csillag Születik versenyzői

Hernádi Juci szemébe többször csaltak könnyeket a versenyzők, de előfordult, hogy a meglepettségtől alig bírt megszólalni a zsűri.
A Csillag Születikbe jelentkezők számtalan kategóriában indulhattak a továbbjutásért, de úgy tűnik, az énekes, táncos, próza, rap, erő, bűvész és zsonglőr mellé szükség lenne az „egyéb" műfaji besorolásra is, mert bizony akadtak, akiket a zsűri sem tudott hova sorolni. Talán nem minden produkció volt alkalmas arra, hogy megkapja a lehetőséget a visszatérésre, de jelentkeztek olyan indulók, akik ötletességükkel, érzelmeikkel, bátorságukkal elnyerték a zsűritagok elismerését, még akkor is, ha „nem"-szavazatokkal távoztak a Csillag Születik színpadáról. Ilyen volt a Funky Mamák vidám, laza produkciója, ami könnyeket csalt Hernádi Judit szemébe, de a zsűri nem engedhette tovább a táncoló és fekete napszemüvegben feszítő nagyikat.

A harmadik Csillag Születikbe jelentkezőkön érezhető volt a korábban felfedezett kiscsillagok vagy épp az X-Faktor énekeseinek hatása. Voltak, akik Varga Viktort, Vásáry Andrét vagy Veres Robit, alias MC/DC-t próbálták utánozni, de nem jártak sok sikerrel. A válogatás leggyakrabban visszatérő „himnusza" pedig a Quimby balladája, a Most múlik pontosan volt, amelyet később a Csík zenekar, majd Janicsák Veca tett még ismertebbé. Sok-sok értékelhetetlen produkció után színpadra lépett a kínai származású, de hazánkban született, 15 éves Timi Chen és olyan szépen énekelte el kínaiul a Most múlik pontosan-t, hogy a zsűri elvarázsolva szórta az igeneket a megilletődött lánynak.

De a meglepetések sorának itt még nem volt vége. Amikor a testépítő edző, Buzás Viktor a mikrofon mögé lépett, hogy egy operaáriával kápráztassa el a zsűrit, Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós sok mindenre számított, de arra nem, hogy az izomkolosszus profi produkcióval bizonyítja, hogy helye van a tehetségkutatóban. Akárcsak a Svédországból hazatérő Mr. Joe esetében, aki szeretetet ígért a zsűrinek, amikor megkérdezték tőle, mire számíthatnak az előadás alatt. A rekedtes hangú énekes kitette a szívét a színpadra és sikert aratott.

A teljes cikk >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szombat esti láz - Indul a Csillag születik

Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás alkotja a Csillag Születik 3 zsűrijét. Tovább olvasom