Kisalföld logö

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 14°C Még több cikk.

A csöcsök körül forog a kampány?

A svédországi választási hadjáratban előkelő helyre kerültek a női keblek - tűnik ki a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung beszámolójából. Főleg kis pártoknak okoz gondot, hogy magukra irányítsák a szavazópolgárok figyelmét. Ennek érdekében a Baloldali Párt formabontó újításhoz folyamodott.
Egyik legutóbbi kampányrendezvényén fellépett egy sztriptíz girl is. A Miss Cookie névre hallgató csinos hölgy bugyira vetkőzve buzdította a jelenlévőket a párt támogatására; mellbimbóit a párt választási logója takarta úgy-ahogy... A párt illetékesei utólag "burleszkbe illő humoros performance-nak" nevezték Miss Cookie domborítását. A hölgy ruhadarabjainak levetése szerintük azt szimbolizálta, miként lehet a jobboldal felületes dolgaitól megszabadulni, míg végül "feltárul a baloldal igazi magva".

Az újítás nem mindenkinek nyerte el a tetszését: a rendezvényt számos jelenlévő még a műsor vége előtt elhagyta...

Hogy a Baloldali Párt választási hadjárata részben a női mellek körül forgott, azt a pártelnök televíziós fellépése is igazolja. Lars Ohly a héten egy tv-interjúban azt szorgalmazta, hogy anyák és apák egyenlő arányban osszák fel egymás között a gyermekük születése után járó gondozási időt. A műsorvezető fölvetésére, vajon a szoptatás terén ez nem okozna-e problémát, a pártelnök azt javasolta, hogy az anyák fejjék le a tejet, és hagyják otthon a férjüknek, aki majd megeteti vele a csecsemőt... Hogy majdani felesége is ezt a megoldást választaná, azt Ohly homályban hagyta - az viszont, hogy hamarosan megnősül, már nem titok: a műsorban kérte meg választottja kezét. Pechjére a tv-csatorna éppen ebben a pillanatban kapcsolt át reklám sugárzására.

Olvasóink írták

 • 3. Mankapunka 2010. szeptember 19. 21:04
  „csöcsök???

  Nekem inkább a szép női mellek jönnek be. Csöcsök a Sznet István út közepén vannal.”
 • 2. meir 2010. szeptember 19. 17:11
  „na kerem szepen!!
  ez aztan az arany elet!! a svedeknel a legnagyobb problema valasztasok elott a "csocsmeret"!!!
  valodi kanaan!!”
 • 1. LendvaiCenzor 2010. szeptember 19. 13:58
  „"a rendezvényt számos jelenlévő még a műsor vége előtt elhagyta..."

  Magától adódik a magyar párhuzam, nevezetesen azon kérdés felvetése, hogy hasonló esetben az MSZP Lamperth- és Szűcs Erika-, avagy a Jobbik Dúró Dóra-féle produkcióját hagyná-é el edő előtt a T. publikum jelentős hányada!?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pénze segít a sztáron: nem kerül börtönbe

Paris Hilton próbaidővel és néhány ezer dollár pénzbüntetéssel megússza a kokainbirtoklást. Tovább olvasom