Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

A Class FM, a Kossuth és a Petőfi Rádió a leghallgatottabb

A Class FM volt a leghallgatottabb magyarországi rádiócsatorna a 15 évesnél idősebb korosztályban a második negyedévben, a kereskedelmi rádiót két közszolgálati, a Kossuth és a Petőfi Rádió követi a TNS-Hoffmann és a Mediameter adatai szerint. Az MTI-hez kedden eljuttatott felmérés szerint a déli órákban a Kossuth Rádió volt a legkedveltebb.
A teljes hazai rádiós piacot felölelő közönségmérés szerint a Class FM országos kereskedelmi csatornát a megkérdezett 15 évesnél idősebbek 26,1 százaléka hallgatta naponta április és június között, míg a közszolgálati rádióadók hallgatottsága 18, valamint 11,8 százalékos volt a közönségmérés eredménye szerint.

Országosan a negyedik leghallgatottabb rádió a budapesti regionális Music FM, a kereskedelmi csatornát a 15 évesnél idősebb magyar lakosság 3,9 százaléka követte naponta. Az ötödik leghallgatottabb rádiócsatorna napi átlagban a Juventus Rádió volt (3,4 százalék).  

A Class FM reggeli műsorának műsorvezetői: Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc.
A Class FM reggeli műsorának műsorvezetői: Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc.

    A közönségmérés szerint a déli órákban, 12 és 13 óra között a Kossuth Rádió volt a legkedveltebb, kissé lemaradva követte a Class FM rádiócsatorna, majd a Petőfi Rádió, a negyedik helyre a Music FM került, míg ötödikként a Dankó Rádió szerepel.

A felmérést telefonos adatgyűjtéssel végezték, az előző napi rádióhallgatás megkérdezésével. A vizsgálat készítői összesen 5540 interjú alapján állították össze jelentésüket a Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesületének felkérésére.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A fejlövésből meggyógyult pakisztáni lányról forgat filmet Guggenheim

Davis Guggenheim filmet készítene a lányok oktatáshoz való jogáért küzdő, tavaly fejbelőtt Malala Juszufzaitról. Tovább olvasom