Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 11°C | 21°C Még több cikk.

˝SOS Love!˝ - nézd meg nyertél-e!

Játékunkban 15 darab páros kupont sorsoltunk ki a közönségtalálkozós filmbemutatóra (december 27.) és 20 darab páros jegyet az SOS Love! című filmre. Nézd meg nyertél-e!

Páros kupont nyertek az SOS Love című filmre. A mozijegyeket december 22-től vehetik át a nyertesek a kisalfold.hu szerkesztőségében (Győr, Újlak u. 4/A).

1. Rozsics Mária
2. Nagy Anna
3. Balázs Norbert
4. Ruskó Krisztián
5. Farkas Eszter
6. Hernicz Albert
7. Fűzfa Máté
8. Varga Zea
9. Sári Dániel
10. Nagy Gergő
11. Cenkiné Vécs Ramóna
12. Preiner Ferencné
13. Schlitt Anita
14. Betuker Éva
15. Horváth Dávid
16. Nagy Menta
17. Sümegi Ferenc
18. Sánta Anikó
19. Fehérvári Éva
20. Idei Vikória

A nyerteseket emailben is értesítettük.

A közönségtalálkozóra az alábbi szerencsés olvasóink nyertek páros jegyet:

1. Zsámárné Kelivanov Tímea
2. Lövei Daniella Fanni
3. Szédelyi Szabolcs
4. Veszprémi Eszter
5. Fridrik Sándorné
6. Máté Tibor
7. Potyondi Viktória
8. Székely Anna
9. Chapó Gábor
10. Farkas Péter
11. Világos Diána
12. Simon-Pápai Eszter
13. Mileticsné Mészáros Edit
14. Kassainé Székely Rita
15. Deák Enikő

A nyerteseket emailben is értesítettük. A jegyeket a Cinema City pénztárainál a kisalfold.hu játékra hivatkozva lehet átvenni december 27-én, a filmbemutató előtt minimum fél órával.

Korábban:

SOS LOVE! Az egymillió dolláros megbízás


Egy kérdés, egy helyes válasz, s ha nehed kedvez a szerencse, megnézheted SOS Love! című filmet, és még a közönségtalálkozóra is elmehetsz.

„Mit kínál Önnek ügynökségünk? Romantikát szállítunk nagy sebességgel, bárhol, bármikor és bármilyen formában! Az első randevútól egészen a hálószobáig kísérjük Önt! Hívjon, segítünk! SOS Szerelem!" Romantikus komédia egy társkereső ügynökségről, akik a hazai pályáról egy külföldi munkával rögtön a mélyvízbe csöppenek, amikor megbízást kapnak egy orosz vállalkozótól egy hollywoodi sztár behálózására…2010 nyara, a gazdasági válság a társkereső-ipart is elérte. Az SOS SZERELEM eddig oly sikeres és harcedzett csapata hosszabb ideje munka nélkül vegetál. A cég két tulajdonosa, Tomi (Hujber Ferenc) és Betti (Kovács Patrícia), valamint munkatársuk, Tomi régi barátja, Ricsi (Árpa Attila) már a profilváltást fontolgatják a talpon maradás érdekében, amikor egy nap a külföldi hirdetések végre meghozzák a várva-várt nagy melót: megjelenik az első nemzetközi kuncsaft, egy dúsgazdag orosz vállalkozó. A megbízás azonban nem egyszerű, a szerető báty elkényeztetett és hisztérikus húgát, Zoyát (Christine Kelly) szeretné összehozni a lány kedvenc amerikai sorozatának főszereplőjével, Jake Griffin-nel (CJ Thomason), pénz természetesen nem akadály. Az SOS SZERELEM iroda nagy lelkesedéssel vállalja el a megbízást, hiszen úgy tudják, Jake éppen Fóton forgat.Sajnos közben a forgatás az anyagi problémák miatt leállt, és a fiatal sztár visszautazott az Államokba, de sebaj, a melegszívű báty felajánl egymillió dollárt, ha hőseink utána utaznak és megszerzik imádott húgocskájának a férfit. Az, hogy milyen módon teszik ezt, magánügyük, de a költségeket természetesen állja. Rögtön a rendelkezésükre is bocsát egy komolyabb összeget, valamint kilátásba helyez komolyabb következményeket, ha mégsem sikerülne a dolog.

Az SOS SZERELEM csapata elindul tehát Los Angelesbe, hogy kinyomozzák Jake lakhelyét, megismerjék szokásait és feltérképezzék, mégis hogyan tudják úgy irányítani az eseményeket, hogy a két fiatalt sikerüljön összehozni. Alapos felderítés után meg is születik az ördögi terv, a megvalósítás azonban – ahogy ez a túlkomplikált terveknél lenni szokott – számtalan nem várt akadályba ütközik.

Sas Tamás filmje

Forgalmazza a Forum Hungary

12 éven aluliak számára a film megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott.

A játék

Válaszolj és nyerj!


15 darab páros kupont sorsolunk ki a közönségtalálkozós filmbemutatóra (december 27.) és 20 darab páros jegyet az SOS Love! című filmre azok között, akik helyesen válaszolnak a kisalfold.hu-n feltett kérdésre.

A megfejtéseket december 20-ig, 12 óráig várjuk.

A nyertesek névsorát december 21-én közöljük.

A mozijegyeket december 22-től vehetik át a nyertesek a kisalfold.hu szerkesztőségében (Győr, Újlak u. 4/A).

Kérdésünk: Hova indul az SOS SZERELEM csapata?

1. Bali
2. New York
3. Los Angeles

Válaszaikat e-mailben várjuk a traccsparty@kisalfold.hu címre - kérjük, a levél tárgyában tüntessék fel: love.


Olvasóink írták

 • 3. Jeromos 2011. december 25. 20:45
  „A kb. 2500 Ft amit a filmre költöttünk talán még nem tartozik a bűn kategóriájába inkább egy önként vállalt büntetésbe, de már levezekeltük. A bűn inkább az alkotóké akik visszaéltek a szponzorok pénzével és azokéval akik bizalmat szavaztak nekik, hogy valamiért megnézzék. Nem arról van szó, hogy egy jó sztorit elrontottak vagy szerencsétlen véletlenek miatt rosszul viteleztek volna ki, hanem sajnos az egész úgy el van rontva, hogy ha az ember megnézi még az élettől is elmegy a kedve. Filmélményeim java része után valami olyasmit éreztem, hogy ez a világ jó, előre vivő, élményeket, pozitív meglepetéseket tartogat stb. Vitatkozhatunk, hogy az élet valóban ilyen-e, de a film egyik feladata talán pontosan az, hogy ilyeneket érezzenek a földi halandók, főleg, ha szórakoztató filmet alkotnak. Gyakorlattal rendelkező, sikeresnek nevezett rendezőtől egy ilyen alkotás a filmművészet szégyene, meghazudtolása mindannak amit a filmről nemes értelemben érez és gondol az ember.”
 • 2. gonzo 2011. december 25. 12:03
  „Hát,nem tom szerencsésnek mondhatnám-e magam,ha erre a produkcióra nyertem volna bármit is.Mondom ezt úgy,hogy nem láttam természetesen.De amit Árpa(mindenhez értek)Attilával reklámoznak az csak jó lehet:))))
  Jeromos akkor ti nagyot bűnöztetek,irány a gyontatószék,amíg nem késő:))”
 • 1. Jeromos 2011. december 24. 12:23
  „Megnéztük a filmet, egy ilyen ritka szarra pénzt kiadni egyszerűen bűn.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Prometheus: Ridley Scott visszatért a sci-fi-hez

Noomi Rapace visszatért a Földre. Ezt érezte a svéd színésznő, amikor befejeződött a Prometheus… Tovább olvasom