Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

88 NFL-meccs a Sport TV-n és a C8-on

Sohasem látott mennyiségű mérkőzéssel érkezik a 2014-es NFL-szezon Magyarországra.
Ebben az évben ugyanis az alapszakaszból 76 találkozó kerül képernyőre, illetve a szokásoknak megfelelően a rájátszás minden mérkőzése, a Pro Bowl és a Super Bowl is látható lesz. Összesen 88 közvetítés lesz öt hónap alatt, a Sport TV mellett a C8 is ad meccseket.

A csütörtök éjszakai "Thurdsay Night Football"-mérkőzések mindegyikét élőben közvetíti a Sport2, köztük a szezonnyitót, a bajnoki a címvédő, Seattle Seahawks és a Green Bay Packers összecsapását szeptember 5-én hajnalban.


Újdonság az amerikai foci szerelmeseinek, hogy a vasárnapi korai mérkőzéseket a C8-on 20 órától szurkolhatják végig, de a csatornán egy, a sportág szabályaival foglalkozó műsor is többször képernyőre kerül. Az első héten a C8-on a népszerűségi listák egyik éllovasa, a New England Patriots csap össze divízió-riválisával, az állandó mumusnak számító Miami Dolphins-szal.

A C8-ról a Sport2-re kapcsolva élőben kapcsolódhatnak bele az, általában 22:25-kor kezdődő, újabb mérkőzésbe, szeptember 7-én a San Francisco 49ers látogat "Amerika csapata", vagyis a Dallas Cowboys otthonába. Hétfő esténként a legendás "Monday Night Football" zárja a Nemzeti Futball Liga aktuális fordulóját. Az első héten rögtön két mérkőzést rendeznek hétfőről keddre virradóra. Előbb a Detroit Lions fogadja a New York Giants csapatát, majd az Arizona Cardinals csap össze a San Diego Chargers-szel.

Szintén ide kapcsolódó hír, hogy a Sport1-en csütörtökönként jelentkező Trash Talk című amerikai sportokkal foglalkozó 90 perces talkshow-jának második szezonja az NFL-szezon felvezetéseképpen már augusztus 28-án kezdetét veszi, és meg sem áll júniusig.

Különleges napok: A szezon során négy alkalommal a vasárnapi éjszakai kiemelt rangadó is élőben kerül a Sport2 képernyőjére. Ilyen lesz például az első héten Peyton Manning régi és új csapata, vagyis az Indianapolis és a Denver összecsapása. Ha ez még nem lenne elég! Hálaadáskor, vagyis november 27-én, ahogy tavaly, 18:30-tól élő mérkőzések (és előtte a 90 perces Trash Talk) uralják a Sport2 műsorát egészen reggelig. Ekkor rendezik majd a Detroit Lions-Chicago Bears, a Dallas Cowboys-Philadelphia Eagles és a San Francisco 49ers-Seattle Seahawks összecsapást. Nem marad el az NFL által hagyományteremtőnek szánt Karácsony előtti szombati találkozó sem, amit december 20-án 22:25-től rendeznek.

Az 1. játékhét közvetítései:
Seattle Seahawks-Green Bay Packers: szeptember 5., péntek, 2:00, Sport2
Miami Dolphins-New England Patriots: szeptember 7., vasárnap 20:00, C8
Dallas Cowboys-San Francisco 49ers: szeptember 7., vasárnap 22:45, Sport2
Denver Broncos-Indianapolis Colts: szeptember 8., hétfő 2:30, Sport2
Detroit Lions-New York Giants: szeptember 9., kedd 1:00, Sport2
Arizona Cardinals-San Diego Chargers: szeptember 9., kedd 4:20, Sport2

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

140 tonna paradicsomot dobáltak el Spanyolországban

Az idei kiadás egyik újdonsága volt, hogy az eseményt élőben lehetett követni az interneten. Tovább olvasom