Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

82 évesen újranősült Vitray Tamás

Ismét elvette a feleségét a 82 éves tévés ikon, pedig 26 esztendeje élnek együtt Kállai Borival. A hírek szerint a házaspár örök szerelmüket szerették volna megünnepelni az újabb esküvel.
A legendás tévés persze nem lépett ki a huszonhat éve tartó kapcsolatából, újra a harmadik feleségét, Kállai Borit vette el.

A Bors információi szerint a 82 éves riporter rendkívül boldog, de sajnos az örömét nem kívánta megosztani olvasóinkkal, hiába kerestük telefonon.

Az egyébként is zárkózott televízióstól nem ritka, hogy kikosarazza a sajtómunkásokat, ritkán beszél a magánéletéről. Legutóbb négy évvel ezelőtt, azt RTL Klub Reggeli című műsorában így mesélt arról, hogy csiszolódtak össze Kállai Bori színésznővel és annak lányával, Fonyó Barbara színésznővel:

"Együtt éltünk hárman, de törvényesen még nem tartoztunk össze. Ők eldöntötték, mikor lesz az eljegyzés és az esküvő. A két dátumot kis levelekre írták, és elrejtették a ruháim közé, majd egyenként hullottak ki a cetlik az összes fehérneműmből, nehogy elfelejtsem" – nyilatkozta Vitray Tamás még 2010-ben.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

10 ember, aki elfelejtette, hogyan kell viselkedni a múzeumokban

Múzeumi fotók tömkelege kerül fel nap mint nap az Insatgramra. A BuzzFeed ezek közül válogatott, és… Tovább olvasom