Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

7+1 trükk a tökéletes flörthöz

Tavasszal sokkal nyitottabbak vagyunk, könnyen bonyolódunk könnyű flörtökbe. Próbáld ki ezeket a trükköket, és bárkit megszerezhetsz!

1. Légy kezdeményező! Ha egy szórakozóhelyen vagy, és meglátod álmaid férfijét, akkor szedd össze minden bátorságodat, és szólítsd le. Az önbizalommal mesés hatást lehet kiváltani az erősebbik nemben. Ha esetleg, visszautasít, akkor ígérd meg magadnak, hogy legközelebb is megpróbálod, de egy arra érdemesebb személynél.

2. Mindig ügyelj arra, hogy ne csak a ruhád és a sminked legyen gyönyörű, hanem a részletek is. Tökéletes manikűr, egy klassz nyaklánc, pár csepp bódító parfüm, és a srác még jobban meg akar ismerni.

3. Gyakorold a csábító „nézést"! Nézz a kiszemelted szemébe, majd gyorsan kapd el a tekinteted, hajtsd le a fejed, aztán pillants rá vissza. Lehet, nevetségesen hangzik, de valóban működik, felébreszti a pasikban a „vadászösztönt".4. Tanuld meg bájosan elfogadni a bókokat. Egy pozitív észrevétellel köszönd meg a dicséretet, például: „Köszönöm, ez egy új blúz", vagy „Köszönöm, nagyon örülök, hogy így gondolod". Aki elhalmoz bókokkal, az figyelmesnek érzi majd magát, neked pedig növeli az önbizalmadat.

5. Vegyél vissza a hangerőből. A legtöbben hangosabban beszélünk a kívánatosnál. Amint halkabban beszélsz, a hangod szexibb lesz, és neki közelebb kell majd hajolnia, hogy jól halljon téged. Ha egy zajos bárban vagytok, ülj hozzá közel, suttogj a fülébe, ez irtó csábító tud lenni.

6. A randi előtt tisztázd magadban, hogy miről szeretnél beszélgetni. A fizikai vonzerő önmagában mit sem ér, az őszinte érdeklődést kell feléleszteni. Eleinte a flört szóljon csak a barátság kiváltásáról, csak aztán a szenvedélyről.

7. Amikor a másik fél beszél, figyelj oda, ne járjon máson az agyad. Ha elnézel a válla felett, ha hirtelen témát váltasz, az nagyon zavaró és rosszul esik a partnernek.

7+1. Tégy olyan gesztusokat, mintha meg akarnád érinteni, de igazából ne érj hozzá. Ezzel is fokozod a kíváncsiságát.

Olvasóink írták

 • 8. Truder 2009. április 22. 09:56
  „Ilyen ostoba cikket...”
 • 7. ASHER 2009. április 18. 16:54
  „mi a kulombseg a baratno,a menyasszony,es a feleseg kozt??
  ??!!
  a baratno lenyeli!!
  a menyasszony kikopi!!
  a feleseg gararizal vele!!”
 • 6. sosi123 2009. április 15. 07:52
  „És nyeld le :)”
 • 5. lenk 2009. április 14. 08:29
  „És, riszálj, riszálj!”
 • 4. ASHER 2009. április 11. 10:53
  „a LEGFONTOSABB!!!!!!!!
  ne ugyanabbol a varosbol-falubol valo ferjesasszonnyal!!!abbol ugyanis elobb utobb oltari bukta van!!!”
 • 3. Cancer 2009. április 09. 23:04
  „Az a fontos, hogy nagy melleid legyenek es ne hordj melltartot”
 • 2. Becsület 2009. április 09. 09:20
  „A hormonok dominálnak, a többi cullang!”
 • 1. marica13 2009. április 07. 09:18
  „A második pont úgy hülyeség, ahogy van. A férfiak nem a nyakláncodra, manikürödre fognak viselni, hanem arra, milyen a kisugárzásod.
  3. pont: Sokkal többet el lehet érni azzal, ha nem kapod félre a szemed. Próbáld ki! Nézz egy férfi szemébe legalább három másodpercig. Ez inkább felkelti az érdeklődésüket, mert úgy érzik akarsz tőlük valamit.
  A többi igaz. :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csináld kocsiban: A legjobb autós szex pózok

Itt a tavasz, hív a természet. Elérkezett az idő autós szexre. Még a fűtést sem kell bekapcsolni. A… Tovább olvasom