Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

5 szomszéd, akik miatt duplán zárjuk az ajtónkat

Mielőtt azt hinnéd, hogy a te házadban lakik a világ összes együttélésre képtelen alakja, ismerd meg a CBS Reality Rémes Szomszédok sorozatának lakóit.
Üvöltő gyerek, örökké partizó egyetemisták és a vasárnap reggeli barkácsmester? Hiába költöztél igazi álomotthonba, ha a szomszédjaid mindent megtesznek annak érdekében, hogy mihamarabb elüldözzenek. Mielőtt azt hinnéd, hogy a te házadban lakik a világ összes együttélésre képtelen alakja, ismerd meg a CBS Reality Rémes Szomszédok sorozatának lakóit, akik mellett a te szomszédjaiddal öröm lesz élet.

1. A kém néni

Észrevetted azt a különös egybeesést, hogy amint a folyosóra teszed a lábad a szomszéd néni kukucskálójáról elhúzódik a fedőlap? Máskor a függöny sarka lebben fel... Felfoghatod úgy is, hogy ingyenes biztonsági szolgálatod van, de nagyobb a valószínűsége, hogy előbb utóbb tételesen a szemedre fogja olvasni, milyen idegenek járkálnak hozzád, akik óriási veszélyt jelentenek a ház biztonságára nézve.

2. A Szent Család

Összefutsz hétvégén a kedves szomszéd családdal, akiknél három tündéri csöppség van, csokornyakkendőben, szépen libasorban követik szüleiket a nagymamához a vasárnapi ebédre... és nagyjából ez a pár óra nyugtod van egész héten, mert amint hazaérnek, elszabadul a pokol. Hol a gyerekek egymással, hol a szüleik velük kiabálnak reggel hattól este nyolcig bezárólag. A "jó hír", hogy terveznek beszerezni egy kiskutyát, hogy végre igazán teljes legyen a család.

3. Az ezermester

Fúrás, faragás, kalapálás, természetesen mindezt vasárnap reggel nyolckor... Az ezermester hetente újabb és újabb fúrókészlettel és csavarkulcs-gyűjteménnyel érkezik haza, tavasszal pedig első dolga lebontani, majd újrahúzni a falakat. Sajnos többet hisz magáról, mint amire tényleg képes: minden egyes "jócselekedete" után csöpögő falak, csőtörés és áramszünetek várnak téged. Ha pedig azt hinnéd, végre befejezte, belátod, hogy nem is olyan nehéz flex mellett aludni a harmadik hajnali ébredés után.

4. Az egyetemista

Egy fárasztó nap után hazaérsz, és csak annyira vágysz, hogy ledőlj a kanapéba a tévé elé - természetesen pont ekkor érkezik meg a szomszédhoz néhány barátja, amitől remegnek a falaid hajnalig. Már ismered a forgatókönyvet: nevetgélés, gépzene, vicces videók, hisztis lányok, mulatós, sördobálás és végül hangos horkolás - egyedül arra nem számítasz, hogy reggel az ajtódat nem tudod kinyitni, mert a küszöbödön alussza az igazak álmát az egyik kis cimbora.

5. A kunyerálós

"Szia, ne haragudj a zavarásért, csak szeretném kölcsönkérni..." Már elkérte a hólapátot, a DVD-id felét, a maradék kávédat, a turmixodat és még az egyik székedet is. Persze azt gondoljuk, hogy csak elfelejtette visszaadni, de titokzatos módon a kölcsönkérést követően szomszédod meglepően sok időre felszívódik. Mire előkerül, már semmire sem emlékszik - de bocsi, kölcsön tudnál adni egy kis lisztet?

Ismerős szituációk? Less be mások otthonába, figyelj és tanulj, mit kell csinálni ezekben a kényes helyzetekben. A CBS Reality Rémes Szomszédok negyedik évadjának a premierje vár minden hétköznap 08:55-kor, 16:50-kor és 21:00-kor, hogy felkészült legyél az aljas szomszédokból!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lagzi Lajcsi nyomoztat a lánya után

Lagzi Lajcsi nyomoztat a lánya után
A mulatós zenész lánya, Bogi egy hét múlva lesz tizennyolc éves. Tovább olvasom