Kisalföld logö

2017. 08. 24. csütörtök - Bertalan 12°C | 27°C Még több cikk.

5 isteni nyári pác a legfinomabb sültekhez

Mint testnek a kenyér, olyan fontos a húsnak a megfelelő pácolás. A fűszerek aromájával átitatott, megpuhult falatok szinte elolvadnak az ember szájában.

Lehet narancsos vagy szójás, sörös vagy tejes, fokhagymás vagy borsos. A pác elengedhetetlen feltétele egy nagyszerű grillezésnek.
A husikat picit klopfold ki, majd vond be mindenütt a marináddal. Hagyd állni pár órát, de akár egy éjszakát is.



Tequilás pác

Hozzávalók:

* fél bögre tequila
* 1 evőkanál bors
* 2 teáskanál citromhéj
* 2 gerezd zúzott fokhagyma
* fél teáskanál só

Csak keverd össze a hozzávalókat, és hagyd benne állni a husit pár óráig. Marhához a legjobb, de más hússal is ki lehet próbálni. Mivel citrom és só is van benne, ügyelj arra, hogy silver tequilát használj.

A cikk a femina.hu oldalon folytatódik >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Melyik napon születtél? Így alakul a karriered nyár végéig

Nem árt előre sejteni, hogy milyen szakmai változások várnak rád az elkövetkezendő időszakban. Így… Tovább olvasom