Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

5 férfitípus, akiket jobb, ha elkerülsz

Jól választani tudni kell! Halljuk ezt úton útfélen, legyen szó egy kényelmes cipőről, egy dögös ruhadarabról, autóról, álmaink otthonáról, vagy akár a Nagy Őről.

Ha komolyak a szándékaink, vigyáznunk kell, ki mellett horgonyzunk le egy életre.

Egy rossz választás elég, hogy összetörjék szívünket, a padlóra küldjenek, akár anyagilag, akár lelkileg. Sok pasi értelmetlen idő, energia, érzelem „befektetést„ jelenthet. Honnan tudhatjuk, hogy ki, kik elől érdemes menekülnünk, és kit kell megőríznünk? Öt férfitípus - akiket jó, ha messziről kerülünk:

A függő

Legyen szó kábítószerekről, alkoholról, szerencsejátékokról, szexről, sportról, videojátékokról, egy függő férfi túl keveset tud adni, egy olyan nőnek, aki vágyik a szeretett férfi figyelmére. Hogyha olyan személy vagy, aki folyamatosan igényled a törődést, keress magadnak egy olyan pasit, aki ezt meg tudja neked adni, ne egy olyat, aki túlzottan el van foglalva a saját szenvedélyeivel, ahhoz, hogy téged észrevegyen.Az önkényes

Az a férfi, aki bármikor képes arra, hogy megbántsa a birtokolt nőt, nem érdemli meg a figyelmedet. Ez nem szerelem. Az önkényeskedés többféle formát ölthet, az érzelmi azonban ugyanolyan romboló lehet, mint a testi. Sajnálatos módon, az önkényes férfit nem könnyű felismerni az első találkozásoknál.

A főnökösködő

Ő a nagyfőnök, vagy úgy táncolsz, ahogy ő fütyül, vagy leléphetsz. Hogyha a melletted élő férfi ebbe a típusba tartozik, tapasztalni fogod, hogy a fickót nem lehet hosszú ideig kontrollálni. Bele kell nyugodnod, bármit is cselekszel, ő mindent ezerszer jobban tud, mint te.

A munkamániás

Egy férfi, aki nincs otthon soha, mert mindig a munkájába temetkezik, nem fog tudni komoly kapcsolatot alakítani a gyengébbik nem képviselőjével. Az egyedüli szolíd viszonya a munkahelyéhez köthető. Még a legfüggetlenebb nők is azt kívánják, hogy a szeretett férfi mégis csak időzzön egy kicsit otthon. Ezért hát gondold meg kétszer is, mielőtt összekötnéd az életed egy örökösen a munkahelyi problémáiba menekülő fickóval.A rossz fiú

"Nagy", rossz és ok nélkül lázadó. Sok nőt ösztönösen vonz ez a típus, és visszautasítják a jó fiúk közeledését, aki megértené őket. A nők olyan férfira vágynak, aki képes megvédeni az oldalán lévő hölgyet, tűnjön veszélyesnek és legyen képes bármilyen ellenség eltiprására.
A rossz fiúk addig maradnak verhetetlenek, amíg maguk mellé nem találnak egy olyan hölgyet, aki jobbá formálja őket. Hogyha te vagy az, aki képesnek érzed magad erre a feladatra, nem várakozz! De ha nem érzel magadban elegendő erőt, hogy birtokolj egy ilyen pasit, messziről kerüld őt, mielőtt nagyon belehabarodnál.


Olvasóink írták

  • 1. mecsoka 2009. július 16. 09:26
    „A főoldalon szereplő pasit tényleg jobb ha elkerülitek, mert ha nem tévedek ő Hannibal Lecter ifjú korában :D”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Iszapízű krokodil és a denevérek

Sztárok a konyhában - Nem csak a botrányairól elhíresült rocksztár, Ozzy Osbourne evett már… Tovább olvasom