Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szórakozás > 5 évig bírta az álompár! Tom Cruise és Katie Holmes válik

5 évig bírta az álompár! Tom Cruise és Katie Holmes válik

A válókeresetet Holmes adta be. Cruise szóvivője a szakításról annyit árult el, hogy a színész nagyon letört, és főleg három gyermekével foglalkozik.

mti - 2012.06.29. 21:31
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Öt év házasság után elválik egymástól Tom Cruise és Katie Holmes.

Jonathan Wolfe, Holmes ügyvédje pénteken a filmcsillag és családja személyes ügyének nevezte a válást. Hozzáfűzte: a színésznő legfőbb gondja, mint mindig, hogy a lánya érdekeit tartsa szem előtt.

Tom Cruise ügyvédje, Bert Fields szerint a válókeresetet csütörtökön Holmes adta be.

Az 50. születésnapját kedden, július 3-án ünneplő Cruise 2006-ban vette el a 33 esztendős Holmest: egy olasz kastélyban tartották a menyegzőt, miután a színész Oprah Winfrey televíziós show-jában a kanapén ugrálva kiáltotta világgá, hogy szerelmes.

A házaspár hatesztendős kislánya, Suri csaknem olyan gyakran szerepel a bulvárlapokban, mint híres szülei. Tom Cruise a szcientológia egyház tagjaként is rendszeresen témát adott a magazinoknak. Katie Holmesszal az egyház szertartása szerint keltek egybe.

Cruise 2006-ban vette el a 33 esztendős Holmest.
Cruise 2006-ban vette el a 33 esztendős Holmest.

A sztárpár válási szándékáról először a People magazin adott hírt.

Cruise szóvivője, Amanda Lundberg a szakításról annyit árult el, hogy a színész nagyon letört, és főleg három gyermekével foglalkozik.

A sztár, aki legutóbb Mindörökké rock című filmjével jelentkezett a mozikban, korábban már kétszer volt nős, Mimi Rogersen kívül Nicole Kidmant is elvette, akivel két gyermeket neveltek.

A tmz.com celebportál szerint Tom Cruise és Katie Holmes legutóbb februárban jelent meg együtt. Holmes a Mindörökké rock egy beharangozó eseményére sem kísérte el férjét és a hollywoodi társasági eseményeken is rendre csak egyikük jelent meg. A portál 275 millió dollárra taksálta a pár vagyonát. A színészek házassági szerződést kötöttek, mielőtt egybekeltek.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 2. bogote 2012.07.04. 01:09

Színjáték volt az egész.

Moderálásra küldöm 1. pozdorja 2012.06.30. 10:26

Már csak annyit kérdeznék, miért nevezik "álompár"-nak ha két híres ember összeházasodik? Mitől lesz az álompár? Általában ha álompárról beszél valaki, akkor abban az egyik szereplő saját maga. Szóval ez nekem nem álompár...
Csak hogy a cikkhez is hozzászóljak, várható volt hogy nem húzza sokáig Katie. A szcientológia agymosását nem lehet sokáig bírni.Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...