Kisalföld logö

2017. 06. 24. szombat - Iván 18°C | 33°C Még több cikk.

3 tuti tipp: hogyan előzd meg a pasid hűtlenségét

Az egyik leggyakoribb hely, ahol a pasik csábításnak vannak kitéve, az a munkahely. Eláruljuk neked, hogyan érheted el, hogy a pasid teljesen hűséges legyen hozzád.

Még a sztárvilágban is hemzsegnek az ilyen példák. Gondoljunk arra, amikor Angelina Jolie és Brad Pitt egymásba habarodott a Mr. és Mrs. Smith forgatásakor, és ekkor még Brad Jennifer Aniston férje volt. Pasifaló kolleginák nem csak Hollywoodban „teremnek"… Íme, a legjobb módszerek, amelyekkel megelőzheted, hogy a párod másfele kacsingasson!

Angelina Jolie és Brad Pitt
Angelina Jolie és Brad Pitt


Adj neki egy fotót kettőtökről

Nem titok, hogy a pasik egytől egyig vizuális teremtmények. Használd ki ennek az érzéknek az előnyeit és adj neki egy fotót kettőtökről, amit kitehet az asztalára. De olyan képet válassz, amely egy frenetikusan boldog pillanatkor készült rólatok (például egy sítúra során vagy egy koncerten). A fényképnek jelentése van és emlékeztetőként szolgál arra vonatkozóan, hogy mennyi szórakozásban van része veled az oldalán. Ahányszor csak ránéz a képre, jókedvre derül, és egy percre sem fog meginogni az irántad tanúsított lojalitása.

Fotó: Cosmopolitan.hu
Fotó: Cosmopolitan.hu


Lazítás a munkatársakkal

Csatlakozz hozzá, amikor a „munkahelyi kollektívával" elmegy egy munka utáni italra, vagy ha buli van az irodában, érd el, hogy magával vigyen. Mindennek az a célja, hogy összebarátkozz azokkal az emberekkel, akikkel a napját tölti, így a munkatársai szemében te is „valóságos" személy leszel. A többi nő, akivel együtt dolgozik, ezek után visszavesz magából, és nem veti ki a hálóját a kedvesedre, mert tisztában lesznek azzal, hogy az adott névhez bizony arc is társul. Ha a barátod képes rá, hogy megossza veled az életének egy másik részét, akkor a köztetek lévő kötelék erősebb lesz.

Tegyél fel neki kérdéseket!

Abban az esetben, ha a pasid úgy érzi, hogy nem tudja veled kitárgyalni a munka során felmerülő problémáit, akkor olyasvalakihez fordul, aki megérti ezeket a gondokat (például az édes kis kolléganőjéhez). Habár ez ártatlan beszélgetésnek indul, ez a fajta érzelmi bizalmasság akár bajokhoz is vezethet. A nap folyamán mindig teremts arra alkalmat, hogy megkérdezd, mennyire nehéz az a projekt, amin dolgozik, vagy bírd rá, hogy elmesélje milyen vicces dolog történt vele. Ily módon neked nyílik meg, és nem egy közeli női munkatársnak tárja fel a lelkét nyomasztó aggodalmakat. Ha jártas vagy az őt érintő témákban, ha tudod, mi körül forog a világa, akkor nem fog olyan kifogásokkal lerázni, hogy „Szorít a határidő, muszáj későig bent maradnom és dolgozni", hanem be fog vonni maximálisan az életébe.


Olvasóink írták

 • 18. Muaddib 2009. január 20. 22:27
  „A házasság az idiótáknak való.”
 • 17. Hunicum 2009. január 20. 21:22
  „Judytka!
  A jótanáccsal egyet lehet csak tenni! Tovább adni!”
 • 16. Judytka 2009. január 20. 18:38
  „Ezek a "jótanácsok"semmire sem valók.
  Ha nagyon meg van indulva,és menni akar,(akkor már késő!!)a feje tetejére is állhat a másik... :)) segíteni kell csomagolni!”
 • 15. zotya975 2009. január 20. 18:38
  „Ja-ja hát ez vmi külföldről átvett és lefordított baromság, fénykép, cégesbuli, satöbi. Az igazság az, hogy a Pista bácsi nem tudja kirakni az istállóban a Maris képét a fejőgépre, mert mindig leveri a Riska, ahogy csapkodja a legyeket a farkával. Ha hazafele ballag nyakig szarossan egy nőnek se akad meg a szeme rajta. Igaz a múlt héten behívta a Böske pörköltre, az nagyon jó volt. Céges bulit meg a kocsmába tartják a haverokkal füzetéskor, oda csak akkor jön az asszony, amikor már haza kell vinni a becsiccsentett férjét. Persze nem ez a magyar átlag, de közelebb járok a valósághoz, mint a cikk írója. :)”
 • 14. PrettyWoman 2009. január 20. 15:41
  „Morpheus! Kicsit pesszimista vagy, nem? Lehet, hogy van rá okod, mert csalódtál. Egyébként biztatásként közlöm: kell a hűséges pasi is a nőknek, és egyáltalán nem csak a külső számít. Bár a nickem árulkodik, de bevallom: én is nő vagyok, azért merem ezt mondani. Lehet, hogy amíg az ember 20 éves hülyeleány korban van, addig tényleg az számít, hogy a Janinak szép orra legyen, vagy a Pistinek milyen gyönyörű mandulaszeme van. Azt hiszem, anno én is ilyen buta voltam. Akik fiatalon mennek férjhez és fenti szempontok alapján választanak, általában a házasságuk is olyan lesz. Nemrég volt az osztálytalálkozónk, kb. a 60 %-uk már elvált. Igaz, nagyon fiatalon mentek férjhez. Nem is tudom, hogy lehet egy ilyen komoly döntést meghozni 18 évesen? Na mindegy, ő dolguk. Én már "öreg" korban választottam a páromat és nem a külsővel foglalkoztam. Persze, egy alapvető megfelelés szükséges, hisz ha valaki taszít, azzal ugye nehéz elképzelni az intim kapcsolatot. De fiatalon valószínűleg nekem sem tetszett volna a mostani párom. Most viszont más értékek mentén élek, ergó tudom: ő a másik felem. Egy teljesen átlagos pali. És hűséges. Ebben biztos vagyok. Szóval légy optimista.
  A tanácsok zöme egyébként - egyetértve veletek - nagy marhaság. Számomra főleg az, hogy menjünk velük céges bulikra, meg járkáljak be a munkahelyére. (fényképe sincs rólam)
  Na ház az ilyen bejárkáló feleségeket pont a férjük szokta legjobban kipofázni a kollégái előtt, nyilván azért, mert az ő képe ég a nő miatt. Ez a "pont erre jártam" című fejezet nagyon rossz szöveg. Mindenki tudja, hogy ellenőrzésről van szó. Ha mi néha hétköznap is együtt ebédelünk, vagy találkozunk valami miatt, akkor előtte felhívjuk egymást. 100 %-ban megbízom a páromban, de nem szeretném, hogy ellenőrzésnek vegye. Ezért is hívnám fel előtte (bár inkább ő szokott engem ebédelni hívni).
  Céges bulikra miért is kísérgetném? Benne van a nevében, hogy céges. Én meg nem annál a cégnél dolgozom és pont. Nem szeretnék soha terhes utánfutónak tűnni egy pasi szemében sem.”
 • 13. MTT 2009. január 20. 14:38
  „Régen rossz, ha valakinek ezek a tippek kellenek ahhoz, hogy a kapcsolata makulátlan legyen azzal, akivel együtt él. Nemde?
  Soproni, én 23 év együttélési tapasztalattal a hátam mögött, ugyanezeket írtam volna le, mint te.
  Megjegyzem, azonban, hogy egy kapcsolat két emberes, nyilván, senki nem tévedhetetlen, de a kapcsolat erősségét jelzi, ha túlél egy-két dolgot anélkül, hogy maradandóan csorbulna.”
 • 12. soproni 2009. január 20. 14:21
  „.Morpheus!
  Nekem lenne igényem hűséges pasira,de ritka mint a fehér holló. :)A férfiaknál nem a külsőség számít?

  10. tricse! Volt olyan akit szerettem is,kényeztettem is,mégis félrekacsintgatott ,pedig minden passzolt,csupán 40 éves korában nem hagyta ki a felkínálkozó 20 éves kolléganőmet.:)
  11.Szilágyi Zsolt! Mind igaz,amit leírt,de itt is vannak kivételek,nem is kevesen ! Van ismerősöm,aki azért panaszkodik,mert a férje naponta többször is ágyba vinné,pedig 12 órákat dolgozik és a hétvégét is munkával tölti.:)Hát igen....van akinek hevesebb a kelleténél a vérmérséklete:))

  A huszasok trófeát gyűjtenek ,a harmincasoknak már van állandó partnere,vagy felesége,de úgy hiszik,a kötöttség rájuk nem vonatkozik,a negyvenesek pánikolnak és bizonyítani szeretnének,az ötven felé járók már higgadtabbak és türelmesebbek.....a náluk idősebbekről még nem tudok véleményt alkotni.:))) Az viszont tény,hogy minden korosztályú pasit a vadászösztöne hajt ,szeretik a változatosságot,az izgalmas kalandokat és ez jobb nem lesz,mert azt a szót,hogy hűség egyre kevesebben ismerik. Halkan megjegyzem....azért a mai nőket sem kell félteni!:)))”
 • 11. Szilágyi_Zsolt 2009. január 20. 13:31
  „:)
  Azért szeretem ezeket a jótanácsokat, mert úgy állítják be a dolgokat, mintha az országban minden dolgozó ember nagymenő lenne, irodában ücsörögne, "fontos üzleti tárgyalásokat" (ez nagyon kedvelt frázis!) bonyolítana le, a munkahelyen volna ideje hetyegni, beszélgetni, munka után italra vagy bulizni járna a "kollektívával" (még ez áll a legközelebb a valósághoz, amennyiben meló után a két szaki, Józsi bácsi és Pista bácsi bedobnak egy felest)...
  Viszont sajnos a szomorú valóság az, hogy Magyarországon az emberek inkább falat húznak, szobát festenek, tetőt ácsolnak, ékszíjtárcsát esztergálnak, tartószerkezetet hegesztenek, kenyeret sütnek, bútort készítenek, pult mögött ácsorognak, betanított munkásként a gyárban robotolnak, gyerekeket próbálnak tanítani-nevelni, beteg embereket gyógyítanak és a többi. Ha csak félrenéznek is a munka mellől, már ki vannak rúgva. A napi 8-10 óra robot után pedig örülnek, ha hullafáradtan hazaérnek végre, nemhogy még hűtlenkedéssel múlassák az időt. Szóval nem igazán tudom összekapcsolni a cikk álomvilágát és a valós magyar viszonyokat.”
 • 10. tricse 2009. január 20. 13:21
  „nekem szerencsém van a párommal,de ott a pont santiago-nál,mert az enyém is pasikkal dolgozik:)

  amúgy a legtutibb tipp: SZERESD ÉS KÉNYEZTESD!!!!

  :)”
 • 9. Morpheus 2009. január 20. 12:42
  „Van hűséges pasi, de az nem kell a kutyának se, mert nincs rájuk igény.
  Mit vagytok meglepődve? Erre van igény, a külsőség számít 90%-ban, aztán meg pislogtok, hogyha megcsal az "Álomférfi/nő".”
 • 8. Baziliszkusz 2009. január 20. 12:09
  „El nem tudom képzelni, ezek az okos tanácsadók honnan veszik a tanácsaikat. Szerintem a férfiak többsége ki nem állhatja a családi képeket, és csak akadékként tologatná ide-oda az asztalon. A bolti pénztáraknál eddig csak női pénztárcákban láttam családi képeket, férfiaknál soha. Ez független a családcentrikusságtóll, és -szeretettől. Egyszerűen erre nincs szüksége egy férfinak. Az meg, hogy állandóan kérdezgessen a munkahelyi ügyekről, hát ez is elég meredek ötlet. Lehet, hogy egyeseknél nyerő lehet.”
 • 7. alika 2009. január 20. 11:36
  „Telepathia!
  ...asztalnál és ágyban egyaránt.”
 • 6. Telepathia 2009. január 20. 09:58
  „Varia aeta delectant, - a változatosság bizony gyönyörködtet, - mondja a latin közmondás is.”
 • 5. marica13 2009. január 20. 09:31
  „Nem megszerezni kell egy pasit. Azt kell elérni, hogy mindennap haza akarjon jönni. Hozzám.”
 • 4. santiago 2009. január 20. 07:45
  „Nálam a legtutibb az, hogy a párom csak férfiakkal dolgozik :-)”
 • 3. pityesz 2009. január 20. 06:54
  „Mindig a Nők a kezdeményezők,mi csak hadlyuk magunkat bele vinni .A nőben nagyon erős a vágy ,hogy minden
  pasit ki próbáljon.Főleg a nős férfiak a érdekesek. A férfiak viszont esendők.”
 • 2. Tabornok 2009. január 20. 06:04
  „Kedves Hunicum!
  Ez olyan álom, mint az ideális nő.”
 • 1. Hunicum 2009. január 20. 05:57
  „4- dik tuti tipp:
  Válasszatok hűséges pasit magatoknak!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pély Barna a tizenévesekre kattant!

A tehetségkutatóra jelentkezők természetesen lakhelyükhöz legközelebb eső helyen mérettethetik meg… Tovább olvasom