Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

3, 2, 1, és vége, átadtuk a nyereményt

Játszottunk, sorsoltunk, gratuláltunk a nyertesnek - aki, ahogy kiderült, több mint szerencsés az utóbbi időben.

Akik az elmúlt hetekben figyelemmel kísérték játékunkat, netán meg is próbálkoztak a nyeremény megszerzésével, arról már értesülhettek oldalunkról, hogy azt bizony Fortuna Bodnár Mónikának „adta": jelesül egy 5 alkalomra szóló fitneszstúdió-bérletet 10 ezer forint értékben, két jó válasz beküldése és a sorsolás után.


Az elmúlt héten megtörtént a nyeremény - a SPEEDFIT Fitnesz és Szolárium Stúdió (Győr, Dunacenter) felajánlása - átadása/átvétele is.

Természetesen kíváncsiak voltunk nyertesünk mivel foglalkozik a hétköznapokon, mennyire fontos számára a sport és az egészség, és persze, hogy miért is döntött úgy: velünk játszik.

Mónika 25 éves, és jelenleg egy győri kft.-nél irodai asszisztens. Nemzetközi kapcsolatok szakon végzett a főiskolán, ám mint mondja elhelyezkedni még egy ilyen felkapottnak nevezhető szak elvégzése után, diplomájával kezében sem könnyű. Ő Ausztriában dolgozott egy ideig, bébiszitterként, s amikor lehetősége adódott Győrött munkába állni, váltott.

Kovács Péter stúdióvezető gratulál Bodnár Mónikának
Kovács Péter stúdióvezető gratulál Bodnár Mónikának

Ahogy sokan vannak vele, úgy Mónika is a rohanás, a rendszertelen táplálkozás, a mozgásszegény mindennapok következményeit egyre inkább érezte magán - akkor, ezért határozta el, hogy változtat életmódján. A rendszeres mozgást, a helyes táplálkozást, az egészségére való odafigyelést mind-mind elhatározta. Aztán tett is értük, így járt már a Speedfitben és kipróbált más konditermet is, nemrégiben beiratkozott zumba-fitnessre, sőt a közelmúltban egy fogyókúraversenyen is indult. Meghallgatta egy dietetikus előadását, s igyekszik megfogadni a tanácsait. Azt sem titkolja, hogy mindezeket nem könnyű összehangolni az élet egyéb kötelező tennivalóival, legtöbbször azért, mert – s ezt sokan ismerjük – egyszerűen kevés az idő, amit az ember magára fordíthat.


Mónika mindenképpen kíváló példa arra, hogy lehet és kell változtatni az életünkön, életmódunkon, ha a korábbi negatív hatásait már nap mint nap érezzük, s hogy az egészségünk, szépségünk, fittségünk jó részben rajtunk, az akaratunkon múlik. (Elhatározás és cselekvés: resolution & action egy jobb életért – megéri!*)

Mónika egyébként a fentebb említett fogyókúraverseny megnyerte, csoportjában ő lett a legeredményesebb. Most pedig játékunkban is győzedelmeskedett, ki tudhatja, talán Fortuna így is jutalmaz...

*Figyeljétek honlapunkat, hamarosan új játékkal (r&a) jelentkezünk!

Olvasóink írták

  • 1. Megakrieger 2011. július 06. 15:45
    „ez is úgy ment, mint pár éve egy kisalföldes fotópályázatnál, ahol épp csak a nyertes nem kapott semmit?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Döbbenet: 16 évesen három gyermeke van a lánynak - fotó

Nemcsak Bulgáriát, hanem az egész világot megdöbbentette egy 16 éves nő esete, aki 14 évesen ment… Tovább olvasom