Kisalföld logö

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 16°C | 26°C Még több cikk.

3, 2, 1, - Nyereményjáték: eredményhirdetés!

Gratulálunk a nyertesnek: Mónika egy 5 alkalomra szóló, 10 ezer forint értékű fitneszterem-belépő tulajdonosa...

Gratulálunk a szerencsés nyertesnek, aki két jó válasz beküldésével immáron egy 5 alkalomra szóló, 10 ezer forint értékű fitneszterem-belépő tulajdonosa a SPEEDFIT Fitnesz és Szolárium Stúdió (Győr, Dunacenter) felajánlása révén.

A kisalfold.hu főszerkesztőjét, Ivánkovics Józsefet kértük fel a beérkezett helyes válaszokat beküldők e-mailjei közül húzza ki a szerencsés nevét. Nos, ő nem más mint: BODNÁR MÓNIKA.

A nyertesnek már csak egy kis „feladata" van: hívja a 30/827-9164–es telefonszámot, vagy írja meg telefonos elérhetőségét a traccsparty@kisalfold.hu e-mail címre, hogy nyereménybérletét mielőbb átvehesse a fitneszstúdió vezetőjétől, Kovács Pétertől.

Köszönjük mindenkinek, aki velünk játszott, s bár a sorsoláson csak egy nyertesnek juthat(ott) díj, a legfontosabb mégis az, hogy ilyen sokan szálltak ringbe a fitneszterem-bérletért, merthogy remélhetőleg ez egyben azt is jelenti: ennyien szeretnék életüket, testüket-lelküket egy kicsit egészségesebbé, fittebbé, edzettebbé, szebbé tenni.
Tartsatok velünk legközelebb is, hiszen érdeklődésetek újabb (nyeremény)játékok meghirdetésére sarkall bennünket is. Figyeljétek, olvassátok a kisalfold.hu-t és a „traccsparty" aloldalt – hamarosan jelenetkezünk...

(A játékszabályok szerint: amennyiben jövő hét csütörtök – 06. 09. – éjfélig nem jelentkezne a nyertes nyereményéért, úgy pénteken – 06. 10. – újabb sorsolás következik, ezáltal a korábban kihúzott e-mail küldője – az 1. sorsolás nyertese – elveszíti a nyeremény felvételéhez való jogot, s az automatikusan a második kisorsolté lesz, a díjjal egyetemben.)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem marad el a Smink nélkül Détár Enikővel - Csak a bulvár támadott?

Détár Enikő június 11-én a soproni beszélgetőest következő vendége lesz. A rendezvénynek helyt adó… Tovább olvasom