Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

30Y klippremier a VIVA Interaktívban

A 30Y legújabb videója debütál a VIVA Televízión az Interaktívban június 1-én, pénteken.
A klippremier különlegessége, hogy nem egy tipikus 30Y dalt hallhatunk, hanem egy egészen új hangzást, a csapat korábban soha nem rögzített, Szentimentálé című akusztikus műsorából.


Különleges klipet láthatnak a 30Y rajongói június 1-én, pénteken, az Interaktívban. Az Egypár című szám nem tipikusan rockos hangzású 30Y dal, hanem a csapat Szentimentálé című műsorának része. Az együttes immár hét éve tartja meg akusztikus estjeit, amelyeken a banda öt tagja a Symphonic Brass nevű öttagú fúvószenekarral, valamint további fúvósokkal és ütősökkel kiegészülve adja elő áthangszerelt dalait.
„Főleg a fúvós és az ütős szekció miatt a Szentimentálé-estek egészen új, a 30Y-tól egyáltalán nem megszokott hangzással bírnak, ami különleges hangulatot varázsol a műsornak" - tudtuk meg a csapat menedzsmentjétől.


- „A dalt nem lenne jó túlelemezni, mivel több értelmezési lehetősége is van, ráadásul a klip is új megvilágításba helyezi a szöveget. Maga a videó egészen más stílusú, mint az eddigi 30Y vagy általában a mostanában készülő klipek. Az egész stúdiómunka, Danila Kostil rendezte, akit korábbi munkái alapján kértünk fel. Röviden arról szól, hogy mindenkiben van egy kicsi mind a férfi, mind a női stílusjegyekből. A film mondanivalója pedig az, hogy nem számít, ki honnan jön, nem számít, hogy milyen a bőre színe, csak az a fontos, hogy tudjunk egymás mellett élni és elfogadjuk egymást és magunkat is."

A filmben szereplő lányok és fiúk félig az ellenkező nemnek vannak maszkírozva, majd ezt a kettősséget tükrös megoldással vetítették egymásra, így alakultak ki a szokatlan, ám annál izgalmasabb személyek, akik egyszerre hordozzák magukon női- és férfivonásaikat is. A csapat tagjai közül a Beck testvérek szerepelnek, a többieknek csak a hangszereik látszanak. A különleges hangulatú, egyedi képi világú és hangzású klipet először a VIVA Televízión, az Interaktívban láthatják a nézők június 1-én, pénteken.

30Y klippremier június 1-én a VIVA Interaktívban!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zimány Lindáék a vörösre voksolnak

A Covergirls ötösfogatának tagjai egy baráti hangulatú nyárköszöntő borozgatásra jöttek össze a… Tovább olvasom