Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

2012-ben világvége?

Azt mondják, a 2012-es év nagy változást hoz az egész emberiség életében. A maja naptár innentől kezdve nem számlálja az időt. De vajon tényleg bekövetkezik? És ha igen, akkor mire számíthatunk?

A Földön érezhetően változások zajlanak. Rengeteg a természeti katasztrófa, sokan halnak meg emiatt, vagy ezek következményeként. De ez valóban a világ végéhez vezet? Valamilyen szempontból igen.

Nem lehet tudni, pontosan mi történik majd 2012. december 21-én, de az biztos, hogy a Földön már egy ideje nagyon erős energetikai változások folynak. Ez ahhoz vezet, hogy a sűrű anyagi létből az úgynevezett félanyagi létbe kerülünk. Ez azt jelenti, hogy a nagyon nehéz energiák - mint például a gyűlölet, az irigység stb. - eltűnnek, vagy sokkal jobban kezelhetővé válnak. A maja naptár alapján ez az időszak 2012-re (vagy inkább 2013 elejére) éri el a csúcspontját.

Mi fog történni velünk? Leginkább azt fogjuk érezni, hogy könnyebb a testünk, állítólag áttetszőbb is lesz. Egyfajta átalakuláson megy majd mindenki keresztül mind testileg, mind szellemileg, mind lelkileg. A szellemi felemelkedés folyamata lesz a legjelentősebb. Talán mostanában sok feszültséget tapasztalunk. Ez a változás előszele, átrendeződik az emberek gondolkodásmódja, lelkivilága. Később sokkal több együttérzést tanúsítunk nem csak az állatok, de embertársaink iránt is. Sokkal nagyobb lesz az intuíciónk, az érzékszerveink érzékenyebben reagálnak majd.Úgy érezzük, felgyorsult velünk a világ, kevés idő alatt sok minden történik velünk, nem találjuk a helyünket. Azok, akik tudatosan élnek egészségesen, az ugyanilyen gondolkodású embereket fogják megtalálni, és ezek az emberek nem fognak tudni együtt élni azokkal, akik nem foglalkoznak egészségi állapotukkal, és ez kölcsönös lesz. Fontos lesz odafigyelni a gondolatainkra, mert nagyon hamar meg fog valósulni az, ami a fejünkben jár. Már csak az érzékszerveink élesebbé válása miatt is.

Virágozni fog az ezotéria. A szeretet felé vezető utat úgynevezett nehéz élményekkel torlaszoltuk el. Most az a feladatunk, hogy ezeket eltüntessük. Ezt valamilyen természetes gyógyító eljárás segítségével tehetjük meg, például ha többet pihenünk - sokunknak amúgy is meg fog nőni az alvásigénye -, meditálunk, sokkal többet figyelünk magunkra. Ha tehetjük, figyeljük, mi több írjuk az álmainkat, és próbáljuk meg értelmezni őket.Ezek mind a saját szívünk megnyílásáért felelősek. A jelenlegi helyzetben - bár a körülmények megnehezítik - nyitottá kell válnunk, el kell tüntetnünk a lelkünkből mindenféle negatív érzelmet, minden ilyen fajta érzelmi megnyilvánulást, hogy egyre jobban tudjunk szeretni. Még inkább a nőies jin energiák fognak érvényesülni, azaz a szeretet, a család, és minden, ami a nőiséggel kapcsolatos, felerősödik.

Négy év múlva tehát talán könnyebb lesz, legalábbis ami a szívünket illeti. Lesznek továbbra is katasztrófák, de ha átgondoljuk, nagyon egyszerű belátni, hogy igenis szörnyű a világ, és változnunk kell, hogy egy jobb, virágzóbb korra ébredjünk.

Olvasóink írták

40 hozzászólás
12
 • 40. Omosi 2009. január 20. 08:39
  „rendben:)”
 • 39. G.D 2009. január 18. 17:32
  „Kedves Omosi,
  Igen, minden itt van, nem fennt, vagy lennt, csak a frekvenciában van különbség. A polaritás is csak az anyagi világban létezik, (meg az idö és a tér is) ezért nagyon fontos ide leszületni. Neked azt hiszem nem kell semmit elmondanom, teljesen képben vagy.
  Sajnos nem vagyok már györi, csak valamikor voltam. 1981-ben elhagytam az országot, ennek ellenére hazalátogatok 3-4-szer évente. Szívesen beszélgetnék veled "nem nyílvánosan is". Biztos vagyok benne, hogy érdekes lehetne mindkettönk számára. Erre van egy megoldás. A Rimányi Zita (Kisalföld-Külföldi olvasóink rovata) rendelkezik az E-Mail címemmel. Meghatalmazom öt ezennel, hogy ha Te kéred, megadhatja Neked az E-Mail címemet.
  Üdv. G.D”
 • 38. Omosi 2009. január 18. 16:25
  „G.D

  igen,értelek.
  Isten nem más mint energia,és Krisztus nem más mint maga a Szeretet.Ez a kettő tartja össze a Világegyetemet.
  Persze mindenki hisz amiben szeretne.
  Tapasztaltam már egy-két dolgot,és utaztam már rengeteget álmaimban,de még mindíg kevés ez a mindenhez képest.
  Jézus tanításait a mai napig csak kevesen értik meg,és ezt nem lenézően írom..csak sokan ölnek a nevében,és ölni fognak még,a lényeg meglátása nélkül.
  Valójában mindegy miben hiszünk,csak próbáljunk embernek maradni.Az ego csak egy szerep,és ez okozza a megosztottságot emberek között,mert ahogy mondod,minden és mindenki egy.Ezt az egységet nem látjuk át ,itt az anyagban főleg nem.Pillanatokra talán megérezzük.A világok közt is csupán annyi a különbözőség,hogy más rezgéssel rendelkeznek.,amibe nem látunk bele.AZ anyagban lassú a rezgés,ezért látható minden..amit nem látunk,ennél finomabb..ennél gyorsabb.A másvilág is ilyen,mint ez..csak ott nincs polaritás,ill.nem ennyire látványos..a teremtés gyorsabban megy végbe ott,mint itt.Itt az anyagban több év telik el,mire "testet ölt" egy gondolat,és akkor csodálkozunk,hogyan kerültünk ilyen élethelyzetbe,pedig mi teremtettük.Az Univerzum mindent megvalósít.Kívánhatsz bármit.Ezért tanítják a taoizmusban,hogy élj a jelenben,mert akkor nem teremtesz felesleges "gondokat".A másvilágon mindez a teremtés azonnal ott van.Ezért van mindenkinek saját mennyországa vagy saját pokla.Minden vágy kivetülése az.
  én is elkanyarodtam:))bocs:)

  Mivel foglalkozol?
  Győri vagy?”
 • 37. Omosi 2009. január 18. 16:12
  „lolita:)
  akkor már ezért megérte:)

  FB!:)

  semmi degradálót nem mondott,csupán véleményem szerint arra próbált rávilágitani,hogy a reakciókból látni,hogy ki milyen szinten áll,de ennek semmi köze az ezotériához.Mindenki járja a maga útját többezer éve,a saját tapasztalatával.Azt,hogy ezekből a tapasztalat halmazokból ki,mikor és mit visz tovább,saját döntése.
  Sokan vannak akik még nem értik,és sokan vannak akik már kezdik érteni a lényeget az Életnek nevezett színpadon.
  Senki nem fog magyarázkodni ,hogy mi történt meg és mi nem.
  Mert ismét mondom,egy belső átalakulás megy végbe:)amit vagy megérzel vagy nem:)de bármelyik is lesz,annak úgy kell lennie:)
  ezért senki nem fizet,és senki nem kér semmit:)
  én is ingyen mondom a magamét,igen ez jó szó:a mag-a-mét:)

  Barbi!:)

  segíthetsz az embereknek..a hozzáállásoddal.Ha már valaki tesz a környezetéért az nagyon sokat jelent:)
  Az meg,ha valaki azt az életutat választja,amit írtál,akkor azt kell hogy most tapasztalja.Ettől nem más,és nem rosszabb.Most ezt a szerepet játssza.
  Mi is sokfélét kipróbáltunk már:)”
 • 36. lolita 2009. január 17. 20:16
  „Omosi.G.D Vegre etelmes magyarazatot kaptunk amit en eltudok fogadni,megtudok erteni es biztos ez a lenyege a nagy valtozasnak amit mindenki erez!Köszönöm!”
 • 35. mohotka 2009. január 16. 22:14
  „Ezzel a dologga teljesen eggyet értek.
  Sajnos kevés az egészséges ember,még inkább előnybe van az alkohol,drog,gyilkolás, nem oda figyelés egymásra.
  Ha valaki segitsére szorul is inkább a másikba rugnak..
  Nem tudom hogy 4-év mulva tényleg jobb lessz -e ,de ha most igy fajul a világ akkor mi lessz késöbb???
  Ha rajtam mulna szivesen segitenék embereken változni,de sajnos ez a dolog lehetetlen..
  Még csak annyit aki ezt el olvassa,azért gondolja végig a dolgokat,és figyeljan a környezetére,egészségére,embertársaira.
  üdvözlettel Barbi.”
 • 34. G.D 2009. január 16. 18:47
  „Nem helyezek senkit sem lejjebb, sem feljebb!! Azért várd ki a végét OK?! Nem vagyok esoteriker, inkább spirituális, ha ez mond neked valamit. Ha nem, az is rendben van.”
 • 33. FB 2009. január 16. 18:28
  „"A reagálásokból lehet látni, hogy milyen szinten állnak az emberek..."
  Attól, hogy valaki értékítélete szerint az ezotéria és társai áltudományos magyarázatok, még nincs jogod lejjebb helyezni őket. Ha nem lesz semmi 2012-ben, majd kapunk egy jó magyarázatot, hogy mért nem történt semmi. 2000 után is így volt, és pontosan ez jellemző az áltudományokra: cáfolat esetén kedvük szerint változtatják a körülményeket, magyarázatokat adnak, hogy mért nem igazolódott az állítás. Változás lesz, azt írják. Ezt én ingyen megmondtam volna: a világ folyamatosan változik függetlenül 2012-től. Bár nem hinném, hogy többet fogok rezegni, hacsaknem hidegebb lesz.”
 • 32. G.D 2009. január 16. 16:41
  „Igen kedves Omosi, nem kívülröl befele, hanem belülröl kifele!
  Sokan hisznek a Bibliában, meg kell ezt engedni, mert ök nem tudják ezt másként! Isten nem keverendö össze a vallásokkal.
  Mindenkiben van egy kicsi Isteni rész." Mindenben és mindenkiben". Ezt kellene tudatossá tenni. Mi minden egyek vagyunk, tudom, nehéz felfogni. (Ez nem neked szólt, hanem a többi olvasónak)
  Istenben én is hiszek, kell is ez, mert egy picike része bennem is van, tehát ha ezt nem tenném, akkor magamat is megtagadnám. Pedig én is vagyok! - De az Isten nem az a szaskállas öreg ember, aki ott "fennt" lenéz mindenkire, mindent tud és ítélkezik mindenki felett. Nem teszi!
  A másvilág nem vallási kötöttségü. Teljesen vallásmentes!
  Elkanyaodtam a témától, de Te biztosan értesz engem.”
 • 31. Omosi 2009. január 16. 16:14
  „kedves GD!
  Ehhez nincs köze sem vallásnak,sem Bibliának így igaz!Arról már nem is beszélve,hogy vallás és Biblia milyen két különböző dolog!A Biblia már régen nem az eredeti,és az Egyház úgy szőtte,ahogy akarta.Ebbe most nem szivesen megyek bele.Én hiszek Istenben,hiszek mag-amban,mégsem nevezném magam a szó szoros értelmében vett vallásosnak.Gondolom(és tudom)hogy nem kell Neked magyaráznom,mert ért(z)ed miről írok.
  Remélem,hogy egyszer eléri a Világot az a bizonyos Kritikus tömeg:)
  Mint ahogy írod,ez még nem érte el a megfelelő létszámot..de mindenkit hagyni kell a maga útján,hiszen mindenki önmagát látja a világban,és az tükröződik vissza az arcokról,ami bennünk mélyen ott gyökerezik.Ezért kell belüölről indítani:)
  Mindenkiben ott él a Szeretet,csak elő kell hívni,és ehhez megint csak nem Isten kell,és Jézus,hanem egy belső mély önmegismerés.Mert az egyenlő Istennel;)”
 • 30. G.D 2009. január 16. 15:58
  „Kedves Omosi!
  Örülök, hogy valaki megértett! A Blikk lefordított most valamit, aminek én örülök. Ez egy cikk, ami tulajdonképpen nem jellemzö a "Blikk"-re, söt nem is sorolnám be a mindennapi Bulvár-dolgok közé, annak ellenére, hogy valószinüleg annak szánták!
  A reagálásokból lehet látni, hogy milyen szinten állnak az emberek, nevetség dolgává teszik az egészet. Ez a megjegyzésem ne sértsen senkit!, mindennek megvan az oka, senki sem tehet róla tudatosan. Mindegy. Meg fogjuk látni, át fogjuk élni, meg fogjuk tapasztalni.
  Nagy átalakulás lesz, nem pedig világ vége. A folyamat elindult és megállíthatatlan!
  Igen, a Maya-naptár sokakat megzavar.
  Téged nem, ezt érzem. Az egész dolog arra megy ki, hogy emelve legyen a Föld rezgésszáma. Jól írtad!. Ahhoz meg az kell, hogy a rajta élök rezgésszáma is növekedjen. Sokaknál ez nem oldható meg, ezért lesz leredukálva a népesség száma egy harmadra!
  Hozzá kell még tennem, hogy ehhez a vallásnak nincs köze!!! Még a katolikusnak sem.
  Mitulatblattinak: A Biblia már sokadszor lett átírva.”
 • 29. mitulatbatti 2009. január 16. 15:19
  „Hölgyeim és uraim! Igazat adok bszilvinek és buzdítok mindenkit akit érdekel a jövője az FIGYELMESEN!
  olvassa el a bibliából a jelenések könyvét vagyis az apokalipszis könyvét.”
 • 28. Tabornok 2009. január 16. 13:47
  „"Nem lehet tudni, pontosan mi történik majd 2012. december 21-én,"
  Én tudom. 6 nappal Mikulás után leszünk.”
 • 27. Omosi 2009. január 16. 12:39
  „Kedves GD!:)
  egyetértek veled,és láthatod,tapasztalhatod azt,amiről eddig olvastál és hallottál.Azzal,ahogy a hsz-eken végignézel,tisztán láthatod,hogy milyen az emberek hozzáállása,és ez nem csak itt,hanem Világszerte jellemző.
  Világvége nem olyan értelemben lesz,mint ahogyan azt az emberi elme gondolja.
  Sőt,világvége sem lesz.Ez egy átalakulás,egy rezgésszint emelkedés,ami már tart egy ideje,és 2012-ben fog a Föld egy felfelé "ívelő" pályát megkezdeni,és mivel tudott dolog,hogy ha a Föld energia rezgése magasabb lesz,azáltal a rajta élőké is., ez fog megnyílvánulni azokban a dolgokban,amiről a cikk szól.Sokan 2012-re teszik,mert a maya naptár eddíg tart.Az már kérdéses,hogy ez valóban ez a dátum,avagy sem.A maya kultúra magasan fejlett civilizáció volt.Aki ezotériával(de akár tudománnyal)foglalkozik,az olvashatta már,hogy december 12-ig írták meg,azzal hogy vagy a Föld fog elpusztulni,vagy változás lesz.Inkább az utóbbi.És a mai kaotikus helyzet legfőbb oka is ennek tudható be.Akik hisznek,vagy valamelyest hallottak a titkos tanokról,azok hallottak az inkarnációkról is.,ehhez tartozik a karma(ok-okozati törvény),amiért ezt megemlítem az az,hogy a Föld(mint ÉLŐLÉNY)tisztítja színterét ami az eddígi "színjáték" felhalmozódott energiáira vonatkozik,ezért a sok természeti katasztrófa,vagy akár az emberek feszültsége,pesszimizmusa ti.a negatív energia is "élő" entitás,ami az energiamezőnkben kiválóan megél,főleg ha nem vagyunk elég tudatosak,de elég az is ha energetikailag legyengülünk, mert a kettő "oda-vissza" hatásban áll egymással.Márpedig kevesen tartoznak a tudatos(éber)emberek közé.Ha megnézitek,ki milyen betegséggel ill. lelki állapottal küzd,ez számotokra is észrevehető.
  Sok a téves infó 2012-vel kapcsolatban,és észrevételem szerint a félelemkeltés. Ugyanakkor ilyen dimenzióváltás volt már a Földön,a legutolsó 88 körül.
  A cikkben leírt anyag egy jól kidolgozott cikk,és fedi a valóságot.
  Az emberek magukban fogják érezni a változást,már aki megérzi,sokan idáig sem jutnak el.A világ felgyorsult,és ezzel a gyorsulással együtt kell tudnunk "rezegni",nekünk embereknek is.Van aki kiszáll,van aki marad,és van aki leteszi a" karmáját "addíg.
  És persze mindenkinek legyen HITe szerint:)
  Üdv.”
 • 26. kutykurutty 2009. január 16. 01:31
  „Később sokkal több együttérzést tanúsítunk nem csak az állatok, de embertársaink iránt is. - Kétlem.”
 • 25. IV.Béla 2009. január 16. 00:53
  „"2012. december 22.
  A földönkívüli invázió kezdete a Föld ellen, ahogy azt Mulder megtudta."
  Forrás: X-Akták (www.x-aktak.hu)

  Ezt kifelejtették a cikkből! :)”
 • 24. FB 2009. január 16. 00:36
  „libellula1980: de már lett, kutatók megtalálták a 2009-es magyar költségvetésben

  "sokunknak amúgy is meg fog nőni az alvásigénye"
  Munka híján lesz rá idő.”
 • 23. bszilvi 2009. január 15. 22:57
  „Minden kedves érdeklődőnek ajánlom a figyelmébe egy nagyon régi könyv utolsó könyvét. Abban van leírva a jelenünk és a jövőnk. Ha valaki nem találta még ki a Biblia Jelenések könyvéről beszélek,melyet isteni ihletés alatt írt János, kb. isz.96-ban fogsága idején, Patmosz szigetén.”
 • 22. libellula1980 2009. január 15. 22:29
  „És mi van a Genf melletti hadronütköztetővel? Mégsem lesznek feketelyukak?”
 • 21. jani1977 2009. január 15. 21:46
  „Aki ezt elhiszi,az utalja át minden vagyonát a bankszámlámra,hogy ne kelljen neki kínlódnia vele a világvége alatt,amíg átlátszó lesz,meg jönnek mennek az energiái vagy mi a f.sz.Majd én a saját energiámból fordítok rá,hogy elköltsem,nem kell nekik szenvedni ilyennel a nagy átlátszóvá válás és energia jövés-menés közepette.”
40 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jennifer Lopezt összeverte a férje

Bár a pár tagadja, egyre több forrás állítja, hogy Jennifer Lopez és Marc Anthony házassága… Tovább olvasom