Kisalföld logö

2017. 04. 23. vasárnap - Béla 4°C | 13°C Még több cikk.

2000 km-es bringázás a drog ellen

Avagy közel 2000 km-es, 14 napos kerékpártúra az országhatárok mentén a gyerekekért.
„Biztos Önt is felzaklatja, ha azt hallja, látja, vagy olvassa, hogy a gyerekek kezébe valahogy drog kerül! Az én vérem felforr ettől, és a hajhagymáim bizseregnek, mert gyerekek azért vannak a világon, hogy az életet megtöltsék vidámsággal, huncutsággal, és szeretettel! Többet ér a gyerekek boldog és kíváncsi tekintete, mint bármi más a világon! Ugye, milyen lesújtó, ha egy kisgyereknek nem ez jut?" - Szöllősy András

Szöllősy András a Narconontúra megálmodója és főszervezője a következőket mondja: "Magamról annyit, hogy 47 éves vagyok, vállalkozó, 2 cég tulajdonosa, ügyvezetője. Boldog családi életet élek, három gyermekem és egy unokám van. Az első elhatározásom 2005-ben jött, hogy támogassam a Narconont. Megszerveztem, és sok-sok segítséggel lebonyolítottam a Narconontúrát a következő 2 évben, amelyeken magam is részt vettem. 2008-ban kislányom, 2010-ben pedig kisfiam született, ezért az aktivitásom súlypontja áthelyeződött a családra és a munkára, de elérkezettnek látom az időt, hogy a Narconotúra újra beinduljon! "

A Narcontúra egy közel 2000 km-es kerékpártúra az országhatárok mentén, melynek során drogmegelőző/drogfelfilágosító előadásokat tartunk azon települések iskoláiban, melyeken keresztül haladunk.
Ezeket az előadásokat képzett Narcononos előadók tartják, melyek eredménye, hogy a gyerekek a kapott információk, és a drogokról szóló igaz adatok alapján meghozhatják életük egyik legfontosabb döntését, a drogokkal kapcsolatban. Ezt leírják, mint egy fogadalmat, és odaadják nekünk. Az egyik annyira a szívünkhöz nőt, hogy a szlogenünkbe is beleszőttük:  „SOHA NEM NYÚLOK DROGOKHOZ, ÉS MÁSOKAT IS LEBESZÉLEK ERRŐL"

Az idei Narconontúra szeptember 8-án 9:00 órakor indul a Hősök teréről, és ugyan ide érkezik vissza szeptember 22-én délután, ahova minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Akinek esetleg kedve van egy kicsit velünk tekerni az indulásnál az jöjjön bringával, és kísérjen el minket egy darabon!

Amennyiben valaki szeretne a teljes, közel 2000 km-en velünk tartani, és egyetért a céljainkkal, akkor annak szeptember 6-ig várjuk jelentkezését itt >>

Olvasóink írták

  • 1. sarosip 2013. szeptember 04. 15:49
    „Nem tudom, hogy a Kisalföld szerkesztősége tud-e arról, hogy a Narconon a Szcientológia Egyházhoz köthető, rendkívül ellentmondásos program, módszerük szakmai és etikai szempontból igencsak kifogásolható, aminek a célja elsősorban az, hogy új tagokat toborozzon a szcientológiának.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rékasi hazaköltözött: visszament Détár Enikőhöz!

Nem tudni, hogy Rékasiék újra megpróbálják együtt, vagy a színész csak átmeneti segítségként… Tovább olvasom