Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

13 gyerek után négyes ikreket vár a 65 éves nő

Legnagyobb gyereke 44, legkisebb 9 éves, ő vágyott a kistestvérre. A nyugdíj előtt álló nő sperma- és petedonor kezelés révén esett teherbe, és nem érdekli mások véleménye.
Tizenhárom gyerek után négyes ikreket vár egy 65 éves berlini tanárnő - írta a Bild am Sonntag című vasárnapi német lap.

Az angol és orosz szakos nyelvtanár legutóbb 2005-ben hozott gyereket a világra. Már akkor is Németország legidősebb kismamája volt.

A most kilencéves lánya nagyon vágyott kistestvérre. Idősebb testvérei - a legnagyobb 44 éves - mind elköltöztek hazulról.

A nyugdíj előtt álló tanár sperma- és petedonor kezelés révén esett teherbe. A négyes ikreket nyárra várja, az eddig komplikációk nélkül zajló terhesség 21. hetében tart.

A tizenháromszoros anyát - akinek már 7 unokája is van - nem érdekli a külvilág véleménye.

"Milyennek is kell lenni 65 évesen? Meg kell felelni mindenféle klisének, de én ezt nagyon megerőltetőnek érzem. Szerintem mindenkinek önállóan kell döntenie az életéről és nem szabad hagynia, hogy mások telebeszéljék a fejét" - mondta.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyakfájásra panaszkodott, két nap múlva meghalt a fiatal nő

Andrea eleinte csak fájlalta a nyakát, ám két nappal később már a sebészek sem tudták megmenteni az életét. Tovább olvasom