Kisalföld logö

2017. 05. 24. szerda - Eszter, Eliza 13°C | 24°C Még több cikk.

11:0 Több százezer új hallgató és elsöprő Class FM győzelem

11. hónapja a Class FM a leghallgatottabb rádió, a Morning Show, a leghallgatottabb reggeli rádiós műsor. Több mint kétszázezer új hallgató és 11:0 arányú győzelem: ez a Class FM, Magyarország első számú kereskedelmi rádiójának éves mérlege.
A GfK Ipsos adatai alapján a kereskedelmileg fontos célcsoportban (15-49) ismét a Class FM és Sebestyén Balázsék reggeli műsora bizonyult a rádiós piac éllovasának, így idén eddig minden hónapban felülmúlta a konkurens adókat.

11:0. Ennyi a Class FM mérlege a vetélytársakkal szemben, miután november hónapban is a kereskedelmileg fontos célcsoport vezető rádiójának bizonyult. A Class FM és a Morning Show január óta őrzi vezető pozícióját, és a legfrissebb adatok szerint hallgatói táborát is folyamatosan gyarapítja.„Az Ipsos-Gfk novemberi adatai alapján a Class FM 2011-ben, 220 ezerrel fővel növelte hallgatottságát a januári adatokhoz képest. Nagy öröm számunkra, hogy ilyen sikeres évet zárhatunk, jó úton járunk, a hallgatók szeretik a Class FM-et" – mondta el Turi Árpád vezérigazgató. A szakember kiemelte a Morning Show és a rádió egésze is verhetetlen, a kereskedelmileg értékes célcsoportban. „A 15%-ot meghaladó, hónapról hónapra erősödő előny Balázsék és a Class FM egésze szempontjából is óriási eredmény. Az külön öröm, hogy a fiatal rádióhallgatók körében (15-29), 40%-nál is nagyobb a Class FM és a Morning Show előnye a másik országos kereskedelmi rádióval és a Bumeránggal szemben."
Az elmúlt 11 hónap eredményei alapján:
15-29: 1. Class FM
15-49: 1. Class FM
15-59: 1. Class FM
(Ipsos-Gfk rádiós közönségmérés, országos adatok, átlag nap 2011. január, február, március, április, május, június, július, augusztus, szeptember, október, november)

A számok magukért beszélnek! 2012-ben is: Class FM, a rádió!

Olvasóink írták

  • 1. Szilágyi_Zsolt 2011. december 28. 19:05
    „Az összes magyarországi kereskedelmi rádió egy nagy rakás sz..., kivétel nélkül, az úgynevezett reggeli showk idiotizmusától pedig egyenesen agybajt kapok.

    Ha már rádió, akkor inkább Petőfi Rádiót hallgatok, ott legalább többnyire kussban vannak, és nem kommersz vackokat adnak.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orbán-Schmitt: 46-44, avagy merre járt idén a két elnök?

2011-ben Magyarország miniszterelnöke és köztársasági elnöke összesen kilencven alkalommal volt távol a hazától. Nézze meg, merre és hányszor jártak! Tovább olvasom