Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 11°C | 21°C Még több cikk.

10 éves fiára hívott rendőröket az anyuka

A kamaszodó fiú nem akart szót fogadni az iskolában, nem tanult, állandóan feleselt és leckét sem írt soha. Édesanyja végül besokallt, és rendőröket hívott a 10 éves gyerekre.
A 33 éves baltimorei anyuka szokatlan módját választotta annak, hogy szemtelen viselkedéséért megbüntette a kisfiát. Úgy döntött, hogy kihívja a rendőrséget a gyerekre, mert egyszerűen nem bír vele - írja a Metro.

A 10 éves Sean-ra sok panasz érkezett az iskolából. A tanárok szerint ugyanis a fiú borzasztóan szemtelenül viselkedett, beszélgetett az órákon, soha nem figyelt és tanárait is semmibe vette.

Chiquita minden próbálkozása hiábavaló volt, ezért úgy döntött, alaposan ráijeszt a gyerekre. Felhívta a helyi rendőrséget és a segítségüket kérte abban, hogy eljátsszák a kisfiú letartóztatását, amiért ilyen rosszul viselkedik.


Amikor közölte Sean-el, hogy jönnek érte a rendőrök és büntetésből elviszik magukkal a gyerek nem hitt az anyjának. Amikor aztán meglátta a járőröket keserves sírásban tört ki.

"Amikor a rendőrök beültették a kocsiba, már szószerint bömbölve rohant oda hozzám bocsánatot kérni. Elmagyaráztam neki, hogy így nem viselkedhet az emberekkel, és megígérte, hogy megtesz mindent, hogy jobb legyen. Nem akarom, hogy a gyermekem később börtönben kössön ki" - mesélte az anya.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árverési világrekordot döntött egy Picasso-festmény

Pablo Picasso alkotásáért 49 milliárd forintnak megfelelő összeget fizettek. Tovább olvasom